İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBingöl'de saldırı olmuş 6 polisin şehit olduğu söyleniyor. [MENTION=16410]Enes Başkaya60[/MENTION] sanırım Bingöl'de polis olarak görev yapıyordu umarım durumu iyidir ilk aklıma gelen kendisi oldu.
Yorum
-
İlker Başbuğ'un açıklamaları baya önemliydi
**
- Ben yaşanan olayı bir darbe olarak görmüyorum. Yaşanan şey Tsk içindeki fethullahçı yapının bir kalkışmasıydı.
- 15 Temmuz kalkışması bir cemaatçi hareketiyken, geldiğimiz noktada sanki en tepeden emir komuta zinciriyle yapılmış bir darbe girişimi gibi yansıtılmaya çalışılıyor. Hastalık başka teşhis başka.
- Darbenin amacı ülke yönetimini devirmek değildi. Darbenin tek hedefi Türk Silahlı Kuvvetleriydi. Bu kalkışma ve sonrasında yaşananlarla TSK tarihinin en kritik dönemini yaşıyor.
- Suriye'nin kuzeyinde kürdistan (batı kürdistan) kurulurken yaşananları sadece izleyen bir duruma geldik. Bu kalkışmanın sonucu olarak Tsk'nın müdahele gücü kırılıyor.
- Mit'in cemaatin eline geçme süreci 1992'de Mit'in başına sivil bir kişinin getirilmesiyle başladı. (sanırım Turgut Özal'ın atadığı Sönmez Köksal döneminden itibaren)
- Mit'ten 2002-2010 arasında fetöcü istihbaratı gelmiyordu.
- İstihbarat konusunda ABD ordusunu örnek alalım dedik. Mit çatısı altında askeri personel izleme kurumu gibi bir yapı kuralım dedik. Başbakan'dan bunu istedik ama bu yapılmadı. Çünkü bize karşı fetö ile ittifak yapıyorlardı.
- Başbakana "bugün bize yarın size başbakanım" dedim. Çok büyütüyorsun dedi.
- Fetöcüleri bu noktaya getiren 2007-2011 arasındaki Akp-Fetö tam ittifakıdır. Bunun siyasal sorumluluğu Akp'dir.
- Cia'nın desteği olmadan bu kalkışma olamaz. Darbeyi yaptıranlar aynı zamanda darbenin başarısız olması için de önlemlerini aldı. Sonucunda TSK bilerek zor duruma düşürüldü. Tsk cumhuriyet tarihinin en zor günlerini yaşıyor.
Acaba Mit'e darbe istihbaratını verenler kimlerdi merak etmekteyim. Birini darbe yap diye ayaklandırıyorsun, diğerine de sana darbe yapacaklar diye uyandırıyorsun. Darbe için sokaklara çıkan fetöcüler dımdızlak ortada kalırken darbeye maruz kalanlar ise çok rahatlar. Sonucunda ise gümbürtüye giden TSK'ya oluyor.
- Başbakan Hakan Fidan konu olunca ortalığı ayağa kaldırmıştı. Onu kurtarmıştı. Ama bize yapılanlar konusunda birşey yapmadı bizi kurtarmadı.
- 16 temmuz'a kadar cemaate sempatizanlık duyanlar vardı, şimdi cemaate karşılar. bari susun!
- Elinde darbecilerin listesi var temizle. Harp akademilerini, askeri liseleri kaldırıyorsun. Bu yanlış. Bu acele niye?
(Harbiden hükümet ve Rte'nin acelesi niye??)
- Kuvvet komutanlıklarını Milli Savunma Bakanlığına bağlamak yanlış. Asıl devletin içinde cemaatçi yok mu? Kuvvet komutanları bakanlardan emir alacaksa genelkurmay başkanı ne iş yapar? Askerine emir veremeyen komutan!! Emir komuta zinciri olmayan bir ordu olabilir mi.
- Askeri hastaneleri Sağlık bakanlığına bağlayınca mı sorunu çözeceksin? Asıl Sağlık bakanlığında bu adamlar yok mu?
- Kuvvet komutanlıklarını Milli Savunma bakanlığına bağlarsan yarın askeri plakalı arabalar bakanlıklar önünde torpil beklerken görürsün. Ordunun bakanlığa bağlanması emir komuta zincirini yok eder.
- 26 Mayıs'da ordu milli savunma bakanına bağlıydı. Sonucu ne oldu? Cunta. Çözüm bu mu?
- OHAL döneminde böyle tek taraflı kararlar almak yanlış. Bu tip kararlar mecliste alınmalı.
- Harp Akademilerini Abdulhamit bile kaldırmadı. Kendisine karşı isyan olmasına rağmen kaldırmadı. Harp akademileri 1848'den beri var. Osmanlı mirasıdır. Düzene sokulsun ama kapatılmasın. Bu akademiler TSk için hayati önemdedir. Yarın Kuleliyi otel yaparsanız çok üzülürüm.
- Soru: Orduyu katı kemalist eğitim veriyor diye suçluyorlardı.
Cevap: Keşke verebilseymişiz. Keşke.
- Cemaat istediğini elde edememiş olsa da Abd istediğini almıştır.
- Bugün olumlu bir hava varmış gibi görünüyor ama yarın için emin değilim.
- Mustafa Kemal Atatürk'un değerini anlıyoruz değil mi? Çare yine orda galiba değil mi? Atatürk'ün yolundan gidelim.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker Başbuğ'un açıklamaları baya önemliydi
**
- Ben yaşanan olayı bir darbe olarak görmüyorum. Yaşanan şey Tsk içindeki fethullahçı yapının bir kalkışmasıydı.
- 15 Temmuz kalkışması bir cemaatçi hareketiyken, geldiğimiz noktada sanki en tepeden emir komuta zinciriyle yapılmış bir darbe girişimi gibi yansıtılmaya çalışılıyor. Hastalık başka teşhis başka.
- Darbenin amacı ülke yönetimini devirmek değildi. Darbenin tek hedefi Türk Silahlı Kuvvetleriydi. Bu kalkışma ve sonrasında yaşananlarla TSK tarihinin en kritik dönemini yaşıyor.
- Suriye'nin kuzeyinde kürdistan (batı kürdistan) kurulurken yaşananları sadece izleyen bir duruma geldik. Bu kalkışmanın sonucu olarak Tsk'nın müdahele gücü kırılıyor.
- Mit'in cemaatin eline geçme süreci 1992'de Mit'in başına sivil bir kişinin getirilmesiyle başladı. (sanırım Turgut Özal'ın atadığı Sönmez Köksal döneminden itibaren)
- İstihbarat konusunda ABD ordusunu örnek alalım dedik. Mit çatısı altında askeri personel izleme kurumu gibi bir yapı kuralım dedik. Başbakan'dan bunu istedik ama bu yapılmadı. Çünkü bize karşı fetö ile ittifak yapıyorlardı.
- Fetöcüleri bu noktaya getiren 2007-2011 arasındaki Akp-Fetö tam ittifakıdır. Bunun siyasal sorumluluğu Akp'dir.
- Cia'nın desteği olmadan bu kalkışma olamaz. Darbeyi yaptıranlar aynı zamanda darbenin başarısız olması için de önlemlerini aldı. Sonucunda TSK bilerek zor duruma düşürüldü. Tsk cumhuriyet tarihinin en zor günlerini yaşıyor.
Acaba Mit'e darbe istihbaratını verenler kimlerdi merak etmekteyim. Birini darbe yap diye ayaklandırıyorsun, diğerine de sana darbe yapacaklar diye uyandırıyorsun. Darbe için sokaklara çıkan fetöcüler dımdızlak ortada kalırken darbeye maruz kalanlar ise çok rahatlar. Sonucunda ise gümbürtüye giden TSK'ya oluyor.
- Başbakan Hakan Fidan konu olunca ortalığı ayağa kaldırmıştı. Onu kurtarmıştı. Ama bize yapılanlar konusunda birşey yapmadı bizi kurtarmadı.
- 16 temmuz'a kadar cemaate sempatizanlık duyanlar vardı, şimdi cemaate karşılar. bari susun!
- Elinde darbecilerin listesi var temizle. Harp akademilerini, askeri liseleri kaldırıyorsun. Bu yanlış. Bu acele niye?
- Kuvvet komutanlıklarını Milli Savunma Bakanlığına bağlamak yanlış. Asıl devletin içinde cemaatçi yok mu? Kuvvet komutanları bakanlardan emir alacaksa genelkurmay başkanı ne iş yapar? Askerine emir veremeyen komutan!! Emir komuta zinciri olmayan bir ordu olabilir mi.
- Askeri hastaneleri Sağlık bakanlığına bağlayınca mı sorunu çözeceksin? Asıl Sağlık bakanlığında bu adamlar yok mu?
- Kuvvet komutanlıklarını Milli Savunma bakanlığına bağlarsan yarın askeri plakalı arabalar bakanlıklar önünde torpil beklerken görürsün. Ordunun bakanlığa bağlanması emir komuta zincirini yok eder.
- 26 Mayıs'da ordu milli savunma bakanına bağlıydı. Sonucu ne oldu? Cunta. Çözüm bu mu?
- OHAL döneminde böyle tek taraflı kararlar almak yanlış. Bu tip kararlar mecliste alınmalı.
- Harp Akademilerini Abdulhamit bile kaldırmadı. Kendisine karşı isyan olmasına rağmen kaldırmadı. Harp akademileri 1848'den beri var. Osmanlı mirasıdır. Düzene sokulsun ama kapatılmasın. Bu akademiler TSk için hayati önemdedir. Yarın Kuleliyi otel yaparsanız çok üzülürüm.
- Mustafa Kemal Atatürk'un değerini anlıyoruz değil mi? Çare yine orda galiba değil mi? Atatürk'ün yolundan gidelim.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
fetö terör örgütü de pkk ney acaba,
e o zaman niye pkk lı devlet memurları ve pkk lı üniversite öğrencilerine aynı fetocular gibi bir temizlik harekatı başlatılmaz,gerçekten çok merak ediyorum hükumetin mazereti ne ola acaba.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker Başbuğ'un açıklamaları baya önemliydi
**
-2011-2016 arasi........ <--burasi icin ne dedi? eksik bilgi... anladin sen onu
- Mustafa Kemal Atatürk'un değerini anlıyoruz değil mi? Çare yine orda galiba değil mi? Atatürk'ün yolundan gidelim.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
Herkese çok tsk ederimm ben iyiyim de ne kadar iyi olabiliriz çok samimi arkadaşlarımdı o gün şoka girdim kimseyle konusamadim bile o kadar acıydı 1 gün önce çay içtiğin hatta O gün havaalanında gördüğün arkadaşlarının Şehit Olması düşünen herkesten Allah razı olsun 7 Arkadaşımız sehit düştü 3 Yaralımız var durumları iyi çok şükür Rabbim Sehitlerimizin Mekanını cennet eylesin Peygamber Efendimize komşu eylesin inşallah....S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Geçmiş olsun Enes. Çok üzücü...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese çok tsk ederimm ben iyiyim de ne kadar iyi olabiliriz çok samimi arkadaşlarımdı o gün şoka girdim kimseyle konusamadim bile o kadar acıydı 1 gün önce çay içtiğin hatta O gün havaalanında gördüğün arkadaşlarının Şehit Olması düşünen herkesten Allah razı olsun 7 Arkadaşımız sehit düştü 3 Yaralımız var durumları iyi çok şükür Rabbim Sehitlerimizin Mekanını cennet eylesin Peygamber Efendimize komşu eylesin inşallah....Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Enesim başınız sağ olsun gardaşım,
mekanı cennet olsun yiğitlerimizin,
Rabbim bir daha yaşatmasın o acıları inşallah,
sizlere de geçmiş olsun,aman dikkat edin.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum