Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Sefer Asan

Çok fazla abartıyorsun.
    Özkan SÜMER

Yorum

• sefer haksız değil adem
      bugün şehidi bizim şehrimizden verdik
      daha önceden olduğum yerden (benim bizzat gördüğüm) 4 şehit verdik
      1 tanesi ile aynı köydendik.
      geri kalan 3 ünüde az çok biliyorum
      hepsi gariban çocukları
      ve nedense hep gariban çocukları şehit oluyor
      akrabası şehit olan bir tane milletvekili biliyorum,oda ali babacan.

insanlar bunun farkına varmaya başladı,sadece güçleri yetmediği için ses etmiyorlar
      bence seferin tepkisi normal
      insanlara artık kızamıyorum
      bunu siyaset olarakta görmüyorum
      bu acı büyük bir acı
      burada şehit olan askerlerimizden bir tanesinin annesinin sözünü aktarayım aynen'' acısı geçer dediler ama geçmiyor''
      allah kimseye yaşatmasın.
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sefer haksız değil adem
        bugün şehidi bizim şehrimizden verdik
        daha önceden olduğum yerden (benim bizzat gördüğüm) 4 şehit verdik
        1 tanesi ile aynı köydendik.
        geri kalan 3 ünüde az çok biliyorum
        hepsi gariban çocukları
        ve nedense hep gariban çocukları şehit oluyor
        akrabası şehit olan bir tane milletvekili biliyorum,oda ali babacan.

insanlar bunun farkına varmaya başladı,sadece güçleri yetmediği için ses etmiyorlar
        bence seferin tepkisi normal
        insanlara artık kızamıyorum
        bunu siyaset olarakta görmüyorum
        bu acı büyük bir acı
        burada şehit olan askerlerimizden bir tanesinin annesinin sözünü aktarayım aynen'' acısı geçer dediler ama geçmiyor''
        allah kimseye yaşatmasın.
        anlayisin için tesekkürler renkdas
        baska bir sey yazamiyorum, zoruma gidiyor bu durum, öküz gibi bekliyoruz elden bir sey gelmiyor....
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bir polis olarak içimden geçen buraya yazmak istediğim o kadar çok şey varki cümlelerce yazıyorum yazıyorum sonra siliyorum.. Yazmanın anlatmanın hiçbir anlamı yok.. Yazıklar olsun diyorum sadece bu düzene..

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir polis olarak içimden geçen buraya yazmak istediğim o kadar çok şey varki cümlelerce yazıyorum yazıyorum sonra siliyorum.. Yazmanın anlatmanın hiçbir anlamı yok.. Yazıklar olsun diyorum sadece bu düzene..
            ALLAH yardimcin olsun renkdas
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gerçekse çok kötü bir haber çıktı haber bültenlerinde.....

Düzköy Karakolu önünde patlama

Trabzon'un Düzköy İlçesi Jandarma Komutanlığı'nda patlama...

Trabzon'un Düzköy ilçesi İlçe Jandarma Komutanlığı önüne bırakılan ve bomba olduğu tahmin edilen cismin patlaması sonucu 1'i ağır 3 asker yaralandı.

Yaralı askerler Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Olay sabah 07:45 sıralarında meydana geldi.

09:04 - Olayda ağır yaralanan askerin isminin Doğan Özkartal, olduğu öğrenildi.

Özkartal ambulans helikopterle Düzköy İlçe Hastanesi’nden alınarak önce Trabzon Havalimanı’na buradan da ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer 2 askerin durumunun iyi olduğu belirtildi.

09:10 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, incelemelerde bulunmak için olay yerine gidiyor.

09:17 İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na bağlı bir askerin çöp atmaya giderken bomba olduğu tahmin edilen cismin patlaması sonucu, olayın yaşandığı iddiaları var.
              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 26.06.2012, 09:24.
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzon'da İlçe Jandarma Komutanlığı önüne bırakılan ve bomba olduğu tahmin edilen cismin patlaması sonucu 1'i ağır 3 asker yaralandı.

Yorum

• 50m uzağa döşenmiş mayın kimse de görmemiş

Yorum

• Trabzon'da kimse öyle bir şey beklemediği için dikkat edilmemiştir.....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon'da kimse öyle bir şey beklemediği için dikkat edilmemiştir.....
                      Evet abi olabilir ama yine de dikkatli olmak lazım

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet abi olabilir ama yine de dikkatli olmak lazım
                        Tabiki öyle....

Biz Ankaranın göbeğinde bile çelik yelek + kompozit başlıkla nöbet tutuyorduk.....

Bazen böyle kolay hedeflerde seçiliyor....

Amaç terörü bütün yurda yayıp halkın moral değerlerini düşürmek......

ama Trabzon'da bu planları tutmaz.....

Yorum

• Arkadaşlar olayın terör saldırısı olduğu kesinleşti....

Valimiz az önceaçıklama yaptı : " mayın uzaktan kumandayla patlatılmıştır " diye....

Yorum

• pkk terör örgütü karadeniz bölgesinde hiç bir zaman barınamadı, barınamayacak da. Olayın faillerinin çok kısa süre içerisinde yakalanacağını tahmin ediyorum...

Umarım yaralı askerlerimiz bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.
                            Derin Trabzonspor
                            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Kızılcık: Teröristler bunu kullanıyor

Trabzon'un Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bu sabah meydana gelen patlama ile ilgili konuşan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, patlamanın uzaktan kumandalı bir patlayıcı ile gerçekleştirildiğini söyledi.

Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı önündeki patlamanın ardından bölgeye giden Vali Dr. Recep Kızılcık, olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İncelemenin ardından kısa bir açıklama yapan Vali Dr. Recep Kızılcık, ilk belirlemelere göre olayın uzaktan kumandalı bir patlayıcı ile gerçekleştirildiğini belirterek “Bu sabah saat 8‘e 10 kala Düzköy ilçesi Jandarma Karakolu’na yaklaşık 20 metre mesafede bulunan çöp konteynerine askerlerimiz çöpünü döküp dönerken uzaktan kumanda ile patlamanın gerçekleştirildiğini düşünüyoruz.

Patlama sonucu 2 askerimiz çok hafif, bir askerimiz ağır olmak üzere 3 askerimiz yaralandı. Yaralı olan askerimiz şuanda KTÜ Farabi Hastanesi’nde, gerekli tetkikleri yapılıyor. Organlarında ciddi bir hasar yok. Bizim burada en büyük temennimiz bir can kaybının olmaması. Bu askerimiz de inşallah en kısa zamanda hayatına devam ettirecektir” dedi.

Patlamanın yönteminin terör örgütünün kullandığı bir yöntem olduğunu kaydeden Vali Kızılcık “Uzaktan patlatıldığı için terör örgütünün de bu yöntemi kullandığını biliyoruz. Bu şekilde olabileceğini değerlendiriyoruz. Şuanda kesin bir kanıtımız yok. Tek patlayıcı, patlayıcının ne olduğu belli değil” ifadelerini kullandı.

Öte yandan olayın görgü tanığı ilçe sakinleri ise sabah saatlerinde büyük bir gürültü duyduklarını ifade ederek “Askerin bir tanesi yandım yandım diye bağırıyordu. Asker daha sonra yere düştü. Diğer arkadaşları geldi. Duman yoğunluğu vardı” ifadelerini kullandılar.

Yorum

• Arkadaslar,
                                Karakola 50 metre mesafede teröristler mayın döşüyor, nasil olurda kimsenin ruhu duymaz! Buna birisi aciklik getirmesi lazim.

Rabbulalemin sifa ihsan etsin.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X