İlk olarak tselif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)
Daraltma
X
-
Musa berbattı
Gökdeniz berbattı
Hüseyin berbattı
Şimkovyak aynen
Ayrıca kaptanlık görevini ben Hüseyin'in yerine getirdiğini ve ilerde de getireceğini sanmıyorum. Hakeme ellerini açıp her pozisyonda yalvarır gibi durmak TRabzonspor kaptanına yakışık almaz
Takım hazır değil.60 a yakın top kaybı yapıp ikinci yarıda ilk şutunu 86. dakikada çeken bir takım gördük bugün.
Futbolcular birbirlerini yeterince tanımıyorlar.top kayıplarının büyük sebebi bu ..
Yorum
-
Defansimiz genel olarak fena degildi. Fatih'in katilmasi ile daha da iyi olacak. Kanatlardaki gencler Murat ve Ufukhan bugun kotuydu ama sabirli olmak lazim; ben inaniyorum ikisine de. Huseyin takimin en iyisi idi. Oyunun gidisine gore defans gobeginin onunde defansi da 5'liyor, cikip orta sahanin gobeginde savasan, alan kapatan oyuncu da olabiliyor. Orta sahanin solu bence bugunku oyunu ve mevcut kadroya bakinca Musa'ya emanet edilmeli. Sag kanat ise Yattara'ya tabii. Yattara'yi oynatmamak, yedek birakmak ancak korkak bir TD'un isi olabilir. Orta saha gobegin diger elemani ya Szymek ya da Gokdeniz, hangisi formda ise o olmali. Bu takima ikisi fazla. Ileri ikilinin biri Marcelinho, digeri ise... eeeee... vallaha ben bilemedim bu son adami siz koyun. Bu mevcut kadro ile son adami almadan da maca ciksak olur herhalde. Birsey farketmez nasil olsa. Lazaroni ise daha once de degindigim gibi hucum yaptirmayi bilmeyen bir adam. Kendisine karsi onyargili oldugumu kabul ediyorum; bekleyelim gorelim bakalim. Zaten TS ile hayatimiz beklemek.
Yorum
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Gökhan Ünal'ı almak lazımdı..
Yorum
-
takım baştan aşağıya dökülüyor.kadroya bakıyosun forvet oyuncuları bol ama girilen pozisyon yok.savunmaya bakıyosun ilk 15 dakika güzel sonra iki tane 1.90lık herif elini kolunu sallayıp adamları ipe diziyo.naısl iş lan bu diyosun cevap bulamıyosun.orta sahaya bakıyoruz gökdeniz yok sahada,marcelinho ümit vermedi.szymek dağlara taşlara pas atar.madem paslara bakıyo iş neden ömer rıza yok takımda diyosun anlayamıyosun ama susuyosun.neticesinde bakıyoruz forvette fatih yok sahada trabzonspor yok.o olmadan ne marcelinho ne de yattara iş yapamaz gibi geliyo bana.yine bize hüsran yine bize hasret var yine bize kupasız günler düştü eyvahHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Anlaşılan o ki bu senede çekilcek çilemiz var.İlk maçtan yorum yapmıyım diyorum ama;ikinci yarıda ilk şutumuz 86. dakikada varın gerisini siz düşünün.
Bu oyun düzeniyle gol atmamız çok zor mucizelere kalır.Düşünün daha ilk idmanını perşembe günü yapan bir adam kurtarıcı olarak takımda 82 dakika oynuyor.Bu adamdan ne bekliyebilirsiniz ki hiç bir şey bilmiyor,gökdenizle göz göze geldiklerinde ''bu kimdi yaw defansda oynayan adam mıydı'' demesi gayet normal.Ona rağmen marcelinho elinden geleni yaptı,ama şu an için takımda ona ayak uydurabilecek gökdenizden ve birazda syzmekden başka kimse yok
Çağdaş,murat ocak ikinci yarı ufukhan,musa büyük syzmek baya kötüydü.Gökdeniz ilk yarı iyiydi fakat ikinci yarı gözükmedi bile.Yattara oyuna girdikten sonra çok etkisiz kaldı ne yapsın adam ortada boş koşularla önünü açan pozisyon hazırlamaya çalışan kimse yokdu.Hüseyin yine her zaman ki gibi ne koktu ne bulaştı,ama şu durumda takım için vazgeçilmez.
Bu forvetlerle lig gitmez diye düşünüyorum.En kısa zamanda sol kanat forvet ve kaleci tansfer etmeleri gerekir.
Son sözümde yöneticiler için ;transferleri son bir haftaya bırakan ve hala futbolcu arayanları allah ıslah etsin.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
allah hepinizin belanızı versin gecen seneden daha beter olduk konuşacağım söveceğim yönetime futbolculara herkese söveceğim ama burada sövemiyorum
yine başladı işkence
yazıklar olsun size
gidin almanyada yiyin için sı.....ın rafting yapın gelin burada bizi rezil edin yarın da gidersiniz ziganaya hava almaya
sen başkan olacak adam bu takım belediye spor değil 2, lig takımı değil fatihi sattın bu taraftarda sizleri satmasını iyi bilir
brezilyadaki yönetici ne oldu transfer 1 aydır ne p...k yiyon orda yoksa brezilya plajlarında tatilmi yapıyon
yazıklar olsun bu takıma hocaya yönetime
kendimden utanıyorumNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
Yorum