Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
    kayseriye yenilebiliz demiş olsan neyse anlarızda, Kayseri spor karşısında acı bi yenilgi tadacaz galiba demen kafamı karıştırdı benim biraz. zaten ileriki yorumlarında rengin belli olur. !!!

Kayserispor maçı öncesinde daha dün üye olmuş olman, ve bu şekilde yorum yazman biraz manidar geliyor.!!
    son sezonda gayserililer basmisdi bizi maclardan önce
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi
      Kayserispor'a yenilecez gibime geliyor. Kayserispor karşısında acı bir yenilgi tadacaz galiba
      Ne demek acı bir yenilgi. Kayseriyi ne çok büyüttün be . Daha ilk maç belki zor maç ama biz TRABZONSPOR uz arkadaş. Bi kere adımız yeter.
      Yaptığın yorum belki içinden geçmiş olabilir ama zaten burda insanlar yeteri kadar gerilmiş birde bu tip şeyler yazarak ortamı germe.
      Yenilebiliriz falan yazsan tamam da acı bir yenilgi ...tövbe tövbe yaa
      Kayseriyi dağıtacaz ALLAH ın izni ile..Zaten gıcık oluyorum onlara
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

son iki yıldır olduğu gibi siftahı yine kayseriyle yapıyoruz.ilk maçlar genellikle sürprizle başlar.ben bu maçtan beraberlik bekliorum.Bu arada süper lig tahmin yarışması başlayacakmı.
        Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi
          Kayserispor'a yenilecez gibime geliyor. Kayserispor karşısında acı bir yenilgi tadacaz galiba
          Ya bir parola bulsak ta böyle önüne gelen aramıza giremese.Bir Trabzonspor taraftarı bunu diyebilir mi?Benim hiç aklım kesmiyor.
          # BMN #

Yorum

bu msç 1-3 biter tahminlerime göre, tahmin dedim de kayacıgım bu sene tahmin yarışması yok mu

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
              kayseriye yenilebiliz demiş olsan neyse anlarızda, Kayseri spor karşısında acı bi yenilgi tadacaz galiba demen kafamı karıştırdı benim biraz. zaten ileriki yorumlarında rengin belli olur. !!!

Kayserispor maçı öncesinde daha dün üye olmuş olman, ve bu şekilde yorum yazman biraz manidar geliyor.!!
              aynen ya bu nasıl iş sanki kayseri size acı bi yenilgi tattıracak demekten hiç bi farkı yok

Yorum

İlk olarak mega61 tarafından gönderildi
                Ya bir parola bulsak ta böyle önüne gelen aramıza giremese.Bir Trabzonspor taraftarı bunu diyebilir mi?Benim hiç aklım kesmiyor.
                niye diyemesin kardeşim herkes kendi yorumunu yazıyo buraya.arkadaşımızın düşüncesi o yönde tabiki.farklı yorumlar olmayacaksa bu konu niye var hatta forum niye var.
                Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                  niye diyemesin kardeşim herkes kendi yorumunu yazıyo buraya.arkadaşımızın düşüncesi o yönde tabiki.farklı yorumlar olmayacaksa bu konu niye var hatta forum niye var.
                  Sen bir Trabzonspor taraftarı olarak böyle birşey söyleyebileceğini düşünebiliyor musun?
                  Öyleyse söyleyecek lafım yok.
                  Kaybedeceğiz demek ayrı,acı bir yenilgi tadacağız demek ayrıdır.
                  Üstelik bunu daha dün üye olan birisi diyorsa,ben huylanırım.
                  # BMN #

Yorum

İlk olarak mega61 tarafından gönderildi
                    Sen bir Trabzonspor taraftarı olarak böyle birşey söyleyebileceğini düşünebiliyor musun?
                    Öyleyse söyleyecek lafım yok.
                    Kaybedeceğiz demek ayrı,acı bir yenilgi tadacağız demek ayrıdır.
                    Üstelik bunu daha dün üye olan birisi diyorsa,ben huylanırım.
                    Herkes hakaret içermediği sürece istediğini yazabilir.Merak ediyosan arkadaşa özel mesaj yoluyla hangi takımı tuttuğunu sorabilirsin.Geçmiş yıllarda bende acı yenilgiler tadacağımızı yazdığım zamanlar olmuştur.
                    Özkan SÜMER

Yorum

Herkes hakaret içermediği sürece istediğini yazabilir.Merak ediyosan arkadaşa özel mesaj yoluyla hangi takımı tuttuğunu sorabilirsin.Geçmiş yıllarda bende acı yenilgiler tadacağımızı yazdığım zamanlar olmuştur.
                      bunu söylemeninde bi adabı vardır. kayseri maçı zor geçecek bizden ii durumdalar de. bumaçı kaybedebilirizdeanlarız. ama sen kalkıp acı bi yenilgi tadacaz dedinmi iş değişir. uzatmaya gerek yok.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• insallah bu macı alıp iyi bi baslangıc yapıcaz
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

Neden bu kişinin avukatlığına soyunduğunu anlayamadım.
                          Bırakta kendisi savunsun yazdıklarını.
                          Ayrıca daha ligin ilk maçı neyin ne olduğu belli değilken,bırak yenilgiyi,acı yenilgi bile reva görülmüşse tuttuğum takıma,ben orda susamam.
                          # BMN #

Yorum

onu bunu bırakın kayseriye geçen seneden gıcığım onları ezmemiz lazım.inşallahta olacak
                            inadına TRABZON
                            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

GAYseri:0 TRABZONSPOR:4
                              BEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
                              TRABZON Kelle verir mac vermez

Yorum

İki takımın da maçtan sonra Uefa kupası maçları var.. iki takım da Avrupa kupalarını önemsiyor.. bu bağlamda ve ligin ilk maçı olması hasebiyle iki takım da pek riske girmek istemeyecektir.. bu sıcak havalarda deli gibi maça asılıp Uefa maçına yorgun argın çıkmanın da pek bir manası yok bence.. yalnız Kayseri kendi sahasında oynayacağından ilk maçında seyircisine büyük bir takımı yenip bir hediye vermek isteyebilir psikolojik olarak.. Trabzonspor'un yapması gereken oyunu mümkün olduğunca soğutup rölantide götürmek.. Kayseri'nin gardı düştüğünde bir 15 dk baskı kurmak...
                                Sonuç beraberliğe yakın duruyor.. ama bu sene için bizde maçı çevirecek yıldız oyuncu daha fazla.. Beraberlik veya galibiyet görünüyor sonuç..
                                #7 King of Kings

Yorum

Çalışıyor...
                                X