İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)
Daraltma
X
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildiKayserispor'a yenilecez gibime geliyor. Kayserispor karşısında acı bir yenilgi tadacaz galiba
Yaptığın yorum belki içinden geçmiş olabilir ama zaten burda insanlar yeteri kadar gerilmiş birde bu tip şeyler yazarak ortamı germe.
Yenilebiliriz falan yazsan tamam da acı bir yenilgi ...tövbe tövbe yaa
Kayseriyi dağıtacaz ALLAH ın izni ile..Zaten gıcık oluyorum onlara"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildikayseriye yenilebiliz demiş olsan neyse anlarızda, Kayseri spor karşısında acı bi yenilgi tadacaz galiba demen kafamı karıştırdı benim biraz. zaten ileriki yorumlarında rengin belli olur. !!!
Kayserispor maçı öncesinde daha dün üye olmuş olman, ve bu şekilde yorum yazman biraz manidar geliyor.!!
Yorum
-
İlk olarak mega61 tarafından gönderildiYa bir parola bulsak ta böyle önüne gelen aramıza giremese.Bir Trabzonspor taraftarı bunu diyebilir mi?Benim hiç aklım kesmiyor.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildiniye diyemesin kardeşim herkes kendi yorumunu yazıyo buraya.arkadaşımızın düşüncesi o yönde tabiki.farklı yorumlar olmayacaksa bu konu niye var hatta forum niye var.
Öyleyse söyleyecek lafım yok.
Kaybedeceğiz demek ayrı,acı bir yenilgi tadacağız demek ayrıdır.
Üstelik bunu daha dün üye olan birisi diyorsa,ben huylanırım.# BMN #
Yorum
-
İlk olarak mega61 tarafından gönderildiSen bir Trabzonspor taraftarı olarak böyle birşey söyleyebileceğini düşünebiliyor musun?
Öyleyse söyleyecek lafım yok.
Kaybedeceğiz demek ayrı,acı bir yenilgi tadacağız demek ayrıdır.
Üstelik bunu daha dün üye olan birisi diyorsa,ben huylanırım.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildiHerkes hakaret içermediği sürece istediğini yazabilir.Merak ediyosan arkadaşa özel mesaj yoluyla hangi takımı tuttuğunu sorabilirsin.Geçmiş yıllarda bende acı yenilgiler tadacağımızı yazdığım zamanlar olmuştur.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildiHerkes hakaret içermediği sürece istediğini yazabilir.Merak ediyosan arkadaşa özel mesaj yoluyla hangi takımı tuttuğunu sorabilirsin.Geçmiş yıllarda bende acı yenilgiler tadacağımızı yazdığım zamanlar olmuştur.
Bırakta kendisi savunsun yazdıklarını.
Ayrıca daha ligin ilk maçı neyin ne olduğu belli değilken,bırak yenilgiyi,acı yenilgi bile reva görülmüşse tuttuğum takıma,ben orda susamam.# BMN #
Yorum
-
İki takımın da maçtan sonra Uefa kupası maçları var.. iki takım da Avrupa kupalarını önemsiyor.. bu bağlamda ve ligin ilk maçı olması hasebiyle iki takım da pek riske girmek istemeyecektir.. bu sıcak havalarda deli gibi maça asılıp Uefa maçına yorgun argın çıkmanın da pek bir manası yok bence.. yalnız Kayseri kendi sahasında oynayacağından ilk maçında seyircisine büyük bir takımı yenip bir hediye vermek isteyebilir psikolojik olarak.. Trabzonspor'un yapması gereken oyunu mümkün olduğunca soğutup rölantide götürmek.. Kayseri'nin gardı düştüğünde bir 15 dk baskı kurmak...
Sonuç beraberliğe yakın duruyor.. ama bu sene için bizde maçı çevirecek yıldız oyuncu daha fazla.. Beraberlik veya galibiyet görünüyor sonuç..#7 King of Kings
Yorum
Yorum