Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kongre Üyesi Olmak İçin Ne Gerekiyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hep hayalimde olan bir şey Trabzonspor kongre üyesi olmak,
    para kısmını bi şekilde hallederim ama seçim zamanı Trabzon'a gitmem imkansıza yakın,çalıştığım yerden izin almam çok zor olduğu için hayalim hep kursağımda kalmıştır.Ama ben bu kulübe hizmet edebilmeyi boynuma borç bildiğim için kendim olmasa bile ömrüm olursa çocukları üye yaptırıp oy kullandıracağım,benim hayalimi onlar gerçekleştirsin o da bir gurur olur benim için.

Yalnız imkanı olan niye bu gururu yaşamaz ona hayret ediyorum,
    500 tl sorun olmuyorsa,
    2 gün Trabzon'a gitmen zor değilse,
    bir insan niye Trabzonspor kongre üyesi şerefine nail olmaz gerçekten ilginç.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben İstanbul'dan iki akrabamı ( evraklarını bana yolladılar) üye yaptım. Herhangi bir imza istemediler .

Nasıl oldu ben formu doldurdum 2 üye imzası yazıyor forumda üye imzası olmadan yollasam olur mu? Hatta olmuyorsa Beşiktaş yakınlarında 2 üye lazım bana imza atacak.
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nasıl oldu ben formu doldurdum 2 üye imzası yazıyor forumda üye imzası olmadan yollasam olur mu? Hatta olmuyorsa Beşiktaş yakınlarında 2 üye lazım bana imza atacak.
        olur hocam ihtimal. Kulübe aç derdini söyle. Orda da atan olur. Ama ona da gerek yok. Forumda istanbulda yaşayan üye arkadaşlar var. yardımcı olurlar diye ümit ediyorum
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

Kredi kartına taksit oluyor mu acaba üyelikte ??

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olur hocam ihtimal. Kulübe aç derdini söyle. Orda da atan olur. Ama ona da gerek yok. Forumda istanbulda yaşayan üye arkadaşlar var. yardımcı olurlar diye ümit ediyorum
            Bugün mail attım kulübe cevap geldi referans göstermeye gerek olmadığı kimlik fotokopisi,sabıka kaydı,2 adet fotoğraf ve banka dekontunun yeterli olduğunu yazmışlar.
            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

Üyelik işlemleri için kulübü aradım ve benden iki üye imzası istedi eğer bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa murat43@gmail.com adresinden ulaşabilir mi ...
              TRABZONSPOR, nüfus cüzdanı değil ruhtur.

Yorum

İlk olarak murat43 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üyelik işlemleri için kulübü aradım ve benden iki üye imzası istedi eğer bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa murat43@gmail.com adresinden ulaşabilir mi ...
                birisi zevkle ben olurum dostum.....

öm den iletişime geçebilirsin.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

üye olmalı ve söz sahibi olmalıyız sanırım çok kişi giriş ücretinden dolayı üye olamıyor yönetim tek seferlik bir kampanya yapmalı üye olmak isteyenler de üye olabilsin mesela 100 tl yapılabilir giriş ücreti
                  Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

Yükleniyor...
                  X