Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kongre Üyesi Olmak İçin Ne Gerekiyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Biz de iki imza var isteyene hemen imzalarız, yardımcı olabilirsek ne mutlu bize
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Konuşma hakkının olması için üye ol...
      zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

Uşaklar acele etmeyin. 10 yıllık kongre üyesi olarak size tavsiyem Başkanı bekleyin. Vaatlerinden birisi de öğrencilere üye kaydını bedava yapması olacakmış. Sadece her yıl 60 tl lik aidatı ödeyeceksiniz. Öğrenci olmayanlar hemen üye olsun ama.

Yorum

Her Trabzonspor'lu kongreye üye olmalı, hele ki istanbulda ki tüm insanlar olmalı.

Öyle bir sayı olmalı ki istanbulda sandık açılmalı, ben bunu hayal ediyorum hep.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

bu sene uzun süredir hayal kırıklıkları ile ertelediğim üyelik işimi gerçekleştireceğim
            hem ben hem eşim hemde çocuğumu üye yapacağım
            BMN KOCAELİ

Yorum

6 bin küsür üye sayısı Trabzonspor için çok düşük bir sayı. İmkanı olanlar kulübe üye olmalı, sayıyı artırmalıyız.

4 bin civarı oyu gece yarısına kadar sayamadılar, üye sayısı artınca ne yapacak orasını düşünüyorum
              .

Yorum

İstanbul'da sandık açılması şart bence.

Yorum

alman ve ya avrupa vatandasi olmus cok Trabzonspor sevdalisi ve üye olmak isteyenler vardir illaki.
                  bunlara bir imkan saglanamiyormu?
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Üyelik referansı konusunda ben de yardımcı olabilirim.

Ne kadar fazla kongre üyemiz olursa, o kadar güçlü oluruz. Bu kulübün sahipleri, üye olan olmayan taraftarlarımız sonuçta. Söz sahibi olmak isteyenler şartlar böyleyken fırsatı kaçırmasınlar.
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      6 bin küsür üye sayısı Trabzonspor için çok düşük bir sayı. İmkanı olanlar kulübe üye olmalı, sayıyı artırmalıyız.

4 bin civarı oyu gece yarısına kadar sayamadılar, üye sayısı artınca ne yapacak orasını düşünüyorum
                      üye sayımız 24500 küsürlerde şuan.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        üye sayımız 24500 küsürlerde şuan.
                        Doğrudur abi ben oy kullanabilecek olanlarla karıştırdım.
                        .

Yorum

İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz de iki imza var isteyene hemen imzalarız, yardımcı olabilirsek ne mutlu bize
                          Ben İstanbul'dan iki akrabamı ( evraklarını bana yolladılar) üye yaptım. Herhangi bir imza istemediler .
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

açıköğretim öğrencileri kabul ediliyor mu acaba bilen var mı?
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              açıköğretim öğrencileri kabul ediliyor mu acaba bilen var mı?
                              Kendiniz için söylüyorsanız zaten 25 yaş sınırı var..

Yorum

500*4500=2.250.000 TL
                                60*4500*2=540.000 TL

peşin 2.250.000TL,
                                iki yılda da 540.000 TL ödeyen Trabzonspor'un başkanı olabiliyor değil mi?
                                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X