Biz de iki imza var isteyene hemen imzalarız, yardımcı olabilirsek ne mutlu bize
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kongre Üyesi Olmak İçin Ne Gerekiyor?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Üyelik referansı konusunda ben de yardımcı olabilirim.
Ne kadar fazla kongre üyemiz olursa, o kadar güçlü oluruz. Bu kulübün sahipleri, üye olan olmayan taraftarlarımız sonuçta. Söz sahibi olmak isteyenler şartlar böyleyken fırsatı kaçırmasınlar."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 bin küsür üye sayısı Trabzonspor için çok düşük bir sayı. İmkanı olanlar kulübe üye olmalı, sayıyı artırmalıyız.
4 bin civarı oyu gece yarısına kadar sayamadılar, üye sayısı artınca ne yapacak orasını düşünüyorum2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüye sayımız 24500 küsürlerde şuan..
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz de iki imza var isteyene hemen imzalarız, yardımcı olabilirsek ne mutlu bize"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıköğretim öğrencileri kabul ediliyor mu acaba bilen var mı?
Yorum
Yorum