Şenol güneş başkan olmalı Sadri şener istifa etmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teşekkürler Şenol Güneş
Daraltma
X
-
Şenol Güneş'i kulübede gördüğümde güven duygusunun ne olduğunu anlıyordum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin ayrilisina sevinen butun diger takimi tutan arkadalarimdan anliyorum buyuklugunu! En buyuk hatan bu oldu hocam, senin yerine butun kadroyu yollasaydin keske, vurdumduymaz ruhsuz oyunculari atsaydin birer birer keske.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim ile hocanın, hoca ile futbolcuların, yönetim ile taraftarın, hoca ile taraftarın, futbolcu ile yönetimin....
Ben bu kadar karmaşık bir yapı ile yönetilmeye çalışılan bir organizasyon daha görmedim. Şu yazılan ikili ilişkilerin tamamı sorunlu idi.
Bir tek hoca değişimi yukaradaki ilişkiler ağının ne kadarına çözüm getirecek?
Bu sorunun cevabı gönderilene gösterilmeyen saygıda mevcut sanırım.
Kesinlikle Şenol Güneş bırakmalı idi. Ama Şenol Güneş gibi biri için bir plaket, onure edici bir ayrılık resmi....
Gerekenler yapılmadı.
Ama burada Tolunay'a kızmaya gerek yok. Sonuçta onun muhattabı yönetim. Şenol Hoca ile tamamen nezaket gereği görüşmesi gerekir. Görüşecektir de.
son 30 yilin akisina bakildiginda tekrar bir sampiyonluk heyecanini 3-4 sene sonra tekrar senol günes le yasamamiz gerekir ama teknik direktör olarak bir daha geri dönecegini düsünmüyorum..bu kadar deger kiymet bilmeyen, nankör bir camiaya ya hizmet etmekle onca emegine yazik oldu bence..cidden yazik oldu..
senol günes in affedilmez en büyük hatasi trabzonspor gönüllüsü olmasiydi..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 01.02.2013, 19:11.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor la simgelesmis bir degere ,,o teknik direktör'' bile degil yargisina varan birinin saygi cagrisini okumak biraz sasirtici oldu..beklemiyordum acikcasi..trabzonspor un önünde ki en büyük engel carpik taraftar profili..gerci türk futbolunun temel sorunlarindan birisi bu ama en belirgin sekliyle bizde mevcut..
son 30 yilin akisina bakildiginda tekrar bir sampiyonluk heyecanini 3-4 sene sonra tekrar senol günes le yasamamiz gerekir ama teknik direktör olarak bir daha geri dönecegini düsünmüyorum..bu kadar deger kiymet bilmeyen, nankör bir camiaya ya hizmet etmekle onca emegine yazik oldu bence..cidden yazik oldu..
senol günes in affedilmez en büyük hatasi trabzonspor gönüllüsü olmasiydi..Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
Sevgili Hocam
Belkide Trabzonspor'a bu kadar aşık olmamanın en büyük sebebi sensin, gözlerindeki o azim ve inanç beni öylesine etkilediki tıpkı bir baba gibi seviyorum seni, sen benim için bir hocadan ibaret değilsin söylediğin sözler kurduğun o cümleler hayata bakış açımı ufkumu aydınlatıyor
İyi ki varsın hocam, gitmeni kabul edemiyorum istemiyordumda hiç istemedim isteyememde bizim hislerimizin tercümanıydın
ama biliyorum bizimlesin her zaman Güneş'in daima aydınlatacak dünyamızı, kendimi çok şanslı hissediyorumki milyonlarca taraftarımız gibi senin gibi bir efsaneye sahip olduğumuz için
Ama şansız hissettiğim bir konuda var belkide dünyadaki en büyük şanssızlığım sana sarılamamak hiç bir zaman, bunu yazarken içimi bir hüzün kaplıyor adeta aşık olduğum bir adama bir kelime bile konuşamamak ne kadar kötü çok kötü hocam... sana yapılan haksızlıkların karşısında olacağım daima
Ahh be hocam bu kulübe başkan olarak dön ve gitme bu adaletsizliğe karşı daha kuvvetli karşısında duralım hep beraber, Paraya Karşı Emeğin Savaşını daha güçlü verelim, Parayla yapılamayacak şeyleri emeğimizle alın terimizle daha güçlü ve kuvvetli yapalım
Bir gün olurda pek sanmasamda bu yazıyı okursan hocam bilmelisinki seninle tanışmayı çok isterim, karşılıklı sohbet etmeyi... Hocam senden de bir ricam var bizi sakın yalnız bırakma bu düzenin içinde her zaman önümüzü aydınlatan sen ol ve hep ol
Seni Canından Çok Seven Bir Taraftarın
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca trabzon da mı bilen var mıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Video'yu izledim duygulandımHayatımda gördüğüm tek şampiyonluk sayende hocam.. Şampiyon olduğumuz sene Gençler maçı öncesi havaalanına gitmiştim takımı karşılamaya. Burak vb şerefsizler bizi hiç tınlamadan kızlarla foto çektirip otobüse bindiler. Şenol hoca ise bana baktı elimi sıktı o herşeye değdi. Büyük insansın,bu ülkeye fazlasın.
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor la simgelesmis bir degere ,,o teknik direktör'' bile degil yargisina varan birinin saygi cagrisini okumak biraz sasirtici oldu..beklemiyordum acikcasi..trabzonspor un önünde ki en büyük engel carpik taraftar profili..gerci türk futbolunun temel sorunlarindan birisi bu ama en belirgin sekliyle bizde mevcut..
senol günes in affedilmez en büyük hatasi trabzonspor gönüllüsü olmasiydi..
Yetersizdir. Bu yetersizliği dile getirmem, kimseye saygısızlık ta değildir.
Ölüye ölü demek, deliye deli demek, transfer bilgi ve becerisi olmayana transfer becerisi ve bilgii yok demek kimseye hakaret etmek değildir.
Kaldı ki bu eksikliği Şenol Güneş'in kendisi bile inkar etmemekte.
Saygısızlık tanımınızda sıkıntı var. Yeterlilikleri tartışmak saygısızlık etmek değildir. Sizinle yeterlilik konusunda ortak noktada buluşmak gibi bir mecburiyetim olduğunu da sanmıyorum.
Şenol Güneş herhangi bir konuda yetersiz diye düşünmek kendisi giderken saygı gösterilmesini beklemeye mani değildir. Abuk sabuk önermelere gerek yok.
FIFA sıralamasına göre yüksek mevkiilerde olan Şenol Hoca'mıza gelecek teklifleri de dört gözle izleyeceğiz birlikte.
Kendisinin bir kulüp takımı için teknik direktörlüğe uygun olmadığını göremeyecek bir kulüp olduğunu sanmıyorum.
Anadolu maceraları da ortadadır zaten.
Derinleştirmeye gerek yok.
Trabzonspor için bir değerdir, buna kimsenin itirazı yok. Trabzonspor için değer olan birine gidip gelirken saygı gösterilmesini beklemek başka, teknik direktörlük yeterliliğini sorgulamak başka.
Yorum
Yorum