İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teşekkürler Şenol Güneş
Daraltma
X
-
Ancak Sadri Şener’in hocanın istifa kararına karşı aldığı tavır şaşırttı. Güneş, Şener’in çalıştığı üçüncü hocaydı. Ersun Yanal’ı gönderdikten sonra gelen Hugo Bross’lu Trabzonspor, başarısız olunca Sadri Şener’in kredisi iyice tükenmişti. Şener, Belçikalı hocanın işine son vermiş ve Şenol Güneş’i yalvar yakar takımın başına getirmişti. Güneş, enkaz halinde aldığı takımı derleyip toparladı. 2009-2010 sezonunda ilk 5’in içine soktu. İkinci sezonunda ise Trabzon taraftarının inancına göre şampiyon yaptı. Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı da kazanarak, Şener’in ömrünü uzattı. Ömrünü uzattı çünkü Şener yönetimi, Güneş’in parlattığı Egemen, Umut, Selçuk, Burak, Ceyhun, Engin Baytar gibi oyuncuları birer birer kaptırıyordu. Ömrünü uzattı çünkü Şener göreve geldiğinde Trabzonspor’un 38 milyon lira borcu vardı. Şu an ise borç 128 milyon lira, üstelik kulübün gelirleri 2-3 kat artmasına rağmen. Şener’in ömrünü uzattı çünkü Şener çoğu, 5 yılda 25 yabancı oyuncu transfer etti. Uzattı çünkü Şener, son bir buçuk yıl içinde transfere âdeta servet harcadı, 6’sı bu sezon başında olmak üzere toplam 21 oyuncu aldı. Bonservis bedelleri ve bir yıl içinde futbolculara ödenen garanti ücretlerin toplamı ise yaklaşık 110 milyon liraydı.
Güneş’in istifasıyla, şike süreci sonrası camiadaki en büyük çatlak oluştu. Hoca istifasıyla her şeye rağmen Şener’in ömrünü yine uzattı. Şener ise vefasız davrandı. Elazığ maçı sonrası hocanın ‘istifa ediyorum’ sözüne kısa ve net cevap verdi: ‘Peki’. Arkasından da; ‘ölü ya tabuttan kalkarsa’ korkusuyla Tolunay Kafkas’ı aradı ve televizyonlara bağlanarak Güneş’in olası bir geri dönüşünün önüne set çeken o açıklamayı yaptı: Tolunay, Trabzon’a hareket etti. Güneş dönmeden Kafkas, Trabzon’daydı. Bir sonraki uçağı beklemeden Trabzon’a hareket etmek, TFF’de kendisine güvenip koltuk verenleri yarı yolda bırakmak, Franz Kafka okuyan Kafkas’a da yakışmadı.
Behram KılıçTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Son zamanlardaki kötü icraatlarıyla en çok eleştirenlerden birisiyim Şenol Güneşi....
Ama transferlere 15-20 milyon tl harcanan bir klüpte bir plakete 15-20 tl verilip güzel bir şekilde veda edilebilirdi Şenol Güneşe.....
Bunu haketmişti sanırım.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Yönetim ile hocanın, hoca ile futbolcuların, yönetim ile taraftarın, hoca ile taraftarın, futbolcu ile yönetimin....
Ben bu kadar karmaşık bir yapı ile yönetilmeye çalışılan bir organizasyon daha görmedim. Şu yazılan ikili ilişkilerin tamamı sorunlu idi.
Bir tek hoca değişimi yukaradaki ilişkiler ağının ne kadarına çözüm getirecek?
Bu sorunun cevabı gönderilene gösterilmeyen saygıda mevcut sanırım.
Kesinlikle Şenol Güneş bırakmalı idi. Ama Şenol Güneş gibi biri için bir plaket, onure edici bir ayrılık resmi....
Gerekenler yapılmadı.
Ama burada Tolunay'a kızmaya gerek yok. Sonuçta onun muhattabı yönetim. Şenol Hoca ile tamamen nezaket gereği görüşmesi gerekir. Görüşecektir de.
Yorum
-
Giderken bile birsey ogretmeden gitmedin, nasil bir yonetime sahip oldugumuzu sayende daha iyi gorduk hocam. Ne olursa olsun elini cekme Trabzonspor'un ustunden, bir sekilde destegini surdur. Bu takimin sana olan ihtiyaci henuz bitmis degil...
Mac izlerken kenarda seni gorememenin buruklugu uzun surecek benim icin.
Yorum
-
Güneş'in plakete falan ihtiyacı yok kanaatimce.
İnşallah kalanlar Güneş'in duruşundan bir iki satır birşeyler öğrenmişlerdir bundan sonrası için..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon zamanlardaki kötü icraatlarıyla en çok eleştirenlerden birisiyim Şenol Güneşi....
Ama transferlere 15-20 milyon tl harcanan bir klüpte bir plakete 15-20 tl verilip güzel bir şekilde veda edilebilirdi Şenol Güneşe.....
Bunu haketmişti sanırım.....3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüneş'in plakete falan ihtiyacı yok kanaatimce.
İnşallah kalanlar Güneş'in duruşundan bir iki satır birşeyler öğrenmişlerdir bundan sonrası için...
Ben Şenol Güneşten dur-uş değil icraat bekliyordum.....Yapamadı ve gitti......bundan çıkarılacak dersler var tabiki....
mesela yöetimin kendi koltuğunu kurtarmak için neler yapabileceği gibi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon zamanlardaki kötü icraatlarıyla en çok eleştirenlerden birisiyim Şenol Güneşi....
Bunu haketmişti sanırım.....
Benim en korktugum sey oyuna gelip parcalanarak SIKECILERE karsi gücümüzü kaypedecegiz.
Simdide bazilari Sadri Baskanin gitmesini istiyorlar. Bu tam bizans oyununa, yahudi oyununa saf saf gelmektir, yani Trabzonspora yapilan en büyük tuzaktir. Trabzonsporumuzun 2.Lige düsmesi gibi bir olaydir.
Bizzat sürecle ilgili olan Sadri Baskanimiz, yargilanip berat edenler hakkimizi istiyoruz dediklerinde belli cevreler ayaga kalkiyorlar ve bizimkileri susturuyorlar. Yeni gelen yönetim gikini bile cikarmaz. Kendi keyfine bakar.
Dikkatli olalim hanimlar ve beyler!
Yorum
-
İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlaket dalga gecmek olur...ayip olur. Sonra Senol Günes "Elveda" demediki!!! Hocamiz elbet birgün geri gelecek. Aslinda hala orada olmasi lazim.
Benim en korktugum sey oyuna gelip parcalanarak SIKECILERE karsi gücümüzü kaypedecegiz.
Simdide bazilari Sadri Baskanin gitmesini istiyorlar. Bu tam bizans oyununa, yahudi oyununa saf saf gelmektir, yani Trabzonspora yapilan en büyük tuzaktir. Trabzonsporumuzun 2.Lige düsmesi gibi bir olaydir.
Bizzat sürecle ilgili olan Sadri Baskanimiz, yargilanip berat edenler hakkimizi istiyoruz dediklerinde belli cevreler ayaga kalkiyorlar ve bizimkileri susturuyorlar. Yeni gelen yönetim gikini bile cikarmaz. Kendi keyfine bakar.
Dikkatli olalim hanimlar ve beyler!
Yorum
Yorum