Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri Üzerine (Kalite ve Fiyatları)

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    82 ile ilgili birşey dicem.

formanın yanında hatta efsane formanın yanında atkı ve bere verilebilirdi maliyetide ne olurduki

82 ye atkı bere çorap düşündürücü
    daha ne olduğu belli değil ki.
    çorap bere nerden çıktı
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

kalite fiyattan daha onemli secenek yok. hep standart seyler. bebege biseyler baktim goze hos gelen 1-2 sey disinda bisey yok. battaniyenin urun aciklamasi bos. bebeklere pamuk olmasi lazim falan. bide kirtasiyeye bakim dedim,kirtasiye gibi genis bi alette 7 urun var. hele 90 kurusluk yapistirici yeni ufuklara yelken acmama neden oldu O_---
      İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
      ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha ne olduğu belli değil ki.
        çorap bere nerden çıktı
        Burçak kaçırdın sanırım, dün akşam 22:30'da yayınlandı. 82 liraya yılbaşı hediye paketi.

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu sabah akşam küfür ettiğim fenerbahçenin bile fenerium'u neler üretiyor.
          öyle de arkasında kiğılı ve aydınlı gibi teksitilin çoğuna hakim olan adamlar var. bizde kim var tekstyille ilgilenen işimiz gücümüz inşaat. gerçi onlardan da bi hayır gelmiyor ya

Yorum

Sadri Şener Başgan ‏@SadriPasa 1461 Trabzon'un formaları çok yakında tüm TS Club'larda. Hem de sadece 1461 TL'ye.

Yorum

Limangoda indirime gitmiş Ts Club ürünleri.

120 Tl'lik kapşonlu polar 100 Tl'cik.
              İndirime gel.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Tasarım sıfır, her şeye kulübün armasını basıyorlar... Günlük giyime yönelik hiç bir şey yok, daha önce yapılan güzel işlerin de devamı gelmiyor.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Ürün bence çok güzel ama kulüp armasını neden koyarsın oraya sevgili TS Club!

Onu koymasalar koskocaman TSC yazarlar!

Daha önce armamızdaki "TS" figürünü kullanmışlardı logo olarak, bir de armamızdaki eski futbol topunu kullanmışlardı. Bu uygulamaları devam ettir be kardeşim!
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

en son yılbasında trabzona gittim ve tabiki ts cluba gittim. ama yine hüsran yine hayal kırıklığı!!! bildiğin pazar işi ürünler. yani bunu bile başaramıyoruz. ahmet abinin yaptığı işten bu kadar olur makine mühendisi ne anlar ürün portföyünden... saçma sapan ürünler koymuşlar hemde pahalı yani ucuzda değil. bjknin fbnin ürünleriyle kıyaslayınca yanından geçmiyo... bi de şöyle bi farklılığımız var hakkaten en güzel renkler bizimkiler Bordoo ve Mavii yani bu iki ahenkli renkten öyle biçimsiz ürünleri nasıl çıkartıyolar tebrik etmek lazım. yeteneksizliğinize doymayın. trabzonspor bu kafayla gelişemez büyüyemz bu gün herseye ragmen hala ayakta durabiliyorsak bu tamamen taraftarın trabzonsporu anasını babasını bacısını sevdiği gibi sevmesindendir. yoksa başka bir şehir takımı olsa çoktan kapıları kapatmıstı.
                    Trabzon ulannn!!!

Yorum

Valla gecen hafta izmitteydi trabzonspor tiri resmini koyamiyorum ama tsclup sitesinde var resim saparanin giydigi siyah polari aldm ve gayet memnumum kaliteli parasina deger...ben nike yazan polar alacagina trabzonspor amplemi olan urun giyerim daha ii
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

ts club'da bu yıl nike eşorfman yönünden yüzüm güldü.diğer ürünler facia.çok kalitesiz ürünler fahiş fiyata satılıyor.klüp sevgimiz parayla ölçülemez olsada veya öyle düşünülsede taraftar olarak saygıyı da hak ediyorum veya bekliyorum.benim gördüğüm bu.değer verilmeden sömürme mantığı.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Fiyatları normal karşılarım, yeterki kalite olsun.
                          Ama yok. Sıfır kalite ürünleri en az 40 liraya satıyorlar.
                          Aldığım ürünü giymeye de yıkamaya da korkuyorum.

Yorum

tekstil ve kalite. iksini bir araya getirmek öyle kolay değil. çocuk ürünlerinin bir kısmını zeyland yapıyor. meşhur bi çocuk giyim markası. diğer ürünlerde de belli markalarla anlaşırılırsa kaliteli şeyler çıkar ortaya. kendi imkanımızla olacak işler değil bu. çocuk ürünleri gayet kaliteli ama yetişkin ürünleri gerçekten çok kötü hem tasarım hem malzeme. bi de pahalı. bu arada aklını kullana ts club ürünlerini yarı fiyatına hatta daha ucuza bile alır. yeter ki piyasayı takip etsin

Yorum

Ts Clup ürün yelpazesini baya bi geliştirdi aldığım ürünlerdende gayet memnunum ama resmi siteden almıyorum alışveriş sitelerinden alıyorum orada fiyatlar daha uygun oluyor 2-3 günde birde değişik sitelerde satışı yapılıyor ürünlerin bence iyi yol aldı ts clup

Yorum

Şampiyonlar ligi ürünlerini alın arkadaşlar pişman olmazsınız. Mavi kapşonlu ya da kapşonsuz sweatshirtler güzel, tavsiye ederim. Zaten kolay kolayda bulamayız daha. Atkılardan ise köşesinde el yazısı ile Trabzonspor yazan şık bir atkı var onu da tavsiye ederim.

Sapara'nın giydiği siyah kapşonlu bir ürün var o da iyi gözüküyor, kısmet olur da alırsam daha iyi yorum yaparım. Fiyat olarak dediğiniz gibi pahalı ama bizden beklemeyecek derecede başarılı bir ürün.

Şampiyonlar ligi montları (kısa olanlar) stoklarda bazı bedenleri kalanlar XS ve S ciddi anlamda güzel ürünler. İmkanı olanlar kaçırmasın bence.

Bazı ürünlerde sakın resimlere kanmayın derim, yanıltıcı oluyor. Bir de çok güzel eşofman altları yapıp boylamasına "TRBZN" yazmak kimin aklına geldi ciddi anlamda merak ediyorum. Trabzonspor bir markadır kardeşim, sessiz harflerini kullanmak ne demek. Hiç Vestel'i ürünlerine VSTL diye yazarken gördüler mi acaba bu arkadaşlar?
                                En son agahozlu tarafından düzenlendi; 21.01.2013, 22:29.
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Yükleniyor...
                                X