biraz pahalı geldi...Trabzon'da ki forum alışveriş merkezinde ki TS clup tan alacaktım dedim İstanbul'da ki arkadaşımdan alayım...Burası çok pahallı geldi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri Üzerine (Kalite ve Fiyatları)
Daraltma
X
-
Ürünlerin kalitesi,çeşitliliği zaten yetersiz ama sorun çok pahalı olması. Şahsen maddi durumum yerinde ama bu taraftar genel anlamda fakir. Ürünlerin pahalılığı bir yana birde ben para ile ürün alacağım benim başkanım gs'ye bedava oyuncu satacak. İnsanın zoruna giden tarafı orası...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünlerin kalitesi,çeşitliliği zaten yetersiz ama sorun çok pahalı olması. Şahsen maddi durumum yerinde ama bu taraftar genel anlamda fakir. Ürünlerin pahalılığı bir yana birde ben para ile ürün alacağım benim başkanım gs'ye bedava oyuncu satacak. İnsanın zoruna giden tarafı orası...#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 sene önce Ankara'da korsan forma satan bir yere varmıştım. Orada arma formaya altın yaldızlı dikişliydi. Armadaki yıldız da aynı şekilde.
1 sene önce Pekndik TS Club'a gitti yeğenime bir şeyler almak için. Anahtarlık bile alamadan çıktım. Sabit ücretli orta düzeyde gelire sahip kimse bir şey alamazdı oradan. Nitekim kapandı sonradan mağaza.
Yorum
-
İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum pendik Ts Club kapanmadı mekan değiştirdi.Tam kapatacakken abiyi servet sahibi yapmıştık
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereye gitti ? O dükkana bir akşam fena dadanmıştıkTam kapatacakken abiyi servet sahibi yapmıştık
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan aynen dediğin gibi...
Önerilen ısılarda ve denildiği şekillerde yıkamama rağmen 4-5 yıkamadan sonra ürünler giyilmeyecek duruma geliyor.
Bizlerin bu takıma ve armaya karşı zaafı var...
Kaç lira olursa olsun dayanamayıp, paraya kıyıp alıyoruz...
Mühim olan para değil. Ama bari bu kadar para veriyoruz, bari 2 sene üzerimizde kalsın. Solmasın, çekmesin, arması falan düşmesin.
Sadece ve sadece kaliteli, farklı ürünler istiyoruz o kadar...8888888888888888888888888888888888888
Yorum
-
Son fiyasko, heyecanla beklediğimiz 82 olayı oldu. ATKI, BERE, ELDİVEN, ANAHTARLIK, ROZET, TABAK, ÇORAP 82 lira. Şaka gibi.
82'nin ruhuna yakışmayan bir pazarlama stratejisi. Ulan bir kere de şaşırsak.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon fiyasko, heyecanla beklediğimiz 82 olayı oldu. ATKI, BERE, ELDİVEN, ANAHTARLIK, ROZET, TABAK, ÇORAP 82 lira. Şaka gibi.
82'nin ruhuna yakışmayan bir pazarlama stratejisi. Ulan bir kere de şaşırsak.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Bir şampiyonluk ürünü basmadılar ya gerçekten bir şey demiyorum. Bir tane adam gibi forma- t-shirt hazırlsalar şampiyonlukla alakalı hem onlar kazanır hem de bu haklı mücadeleyi daha fazla ön planda tutmuş oluruz sokaklarda. Ama tabak,atkı, bere 82 lira hala. Yarın gazetelere alay konusu olmasak bari dağ fare doğurdu diye. Ben de heyecanla bekliyorum adam gibi bir şey çıkacak diye hediye kutusu yapmışlar resmen bu kadar büyük reklama gerek yoktu böyle bir şey için zira pek satılacağını zannetmiyorum.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
Yorum