Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri Üzerine (Kalite ve Fiyatları)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ts clup tırı dün balıkesirde idi 290 tl lik alış veriş yaptım arkaşlarda baya birşeyler aldılar orada çalışan arkadaşlar pazar günü olimpiyattayız dediler
    Görüşürüz deseydin adamlara Etem Abi
    9 # Osvaldo'

Yorum

Tabak yerine bordo-mavi renklerde iki tup sprey boya verseydiniz bizde duvarlara askimizi ve sikebahceye olan nefretimizi yazsaydik kotumu olurdu

Yorum

Halen elde kalan şampiyonlar ligi ürünlerini 70-80'den kösmeye, kösmeyi de geçtim düpedüz enayi yerine koyup satmaya çalışıyorlar.
        *
        Ulan düşün bi;

Adam bunu nasıl giyer? Şampiyonlar liginde misin? Hayır. Şampiyonlar ligi ne alaka?
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

çok önemli bir konu...25 tl lik formaya 97 tl verdim,olsun kulüp kazansın ama bari kalite süper olsa....camiaya yakışan işler yapılmalı
          .....

Yorum

ilginç. kulüp bu ürünleri tekstilcilik yapmak için satmıyor ki gelir elde etmek için satıyor fiyatların yüksek olması doğal. ben şahsen hepsiburada.com markafoni trendyol gibi yerlere ürün geldiğinde ordan çek indirim kuponuyla alıyorum. 20 30 liraya formalar 10 15 liraya sweat tişört vb bir sürü ürün aldım. hatta buraya başlık açtıydım da yöneticiler silmişti başlığı. uvuza tsclub ürünleri alma fırsatı göstermiştim silinmişti başlık. nasıl bir mantıksa artık

Yorum

İlhan'ın açtığı konu üzerine çok ironik oldu bu kampanya Biri hesaplamış hepsini ayrı ayrı alsan + dergi=57 lira Tenzilatlı hali de 82

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halen elde kalan şampiyonlar ligi ürünlerini 70-80'den kösmeye, kösmeyi de geçtim düpedüz enayi yerine koyup satmaya çalışıyorlar.
                *
                Ulan düşün bi;

Adam bunu nasıl giyer? Şampiyonlar liginde misin? Hayır. Şampiyonlar ligi ne alaka?
                muhtemelen uefa o logo için dünya para alıyordur o yüzden o ürünler pahalı

Yorum

Çarşambanın gelişi Perşembeden bellidir.
                  Bordomavi.net

Yorum

Beyaz bir tişört üzerine ya da bordo veya kırmızı fark etmez, Karadeniz yaz, Bordo Mavi yaz, Fırtına yaz sonra bas üzerine Trabzonspor logosu yapıştır 40 tl, 50 tl, 60 tl... İyi alalım; kalite? Yünden ipekten olmasın arkadaş ama 2. yıkama sonrası evde el bezi olmasın!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

Dağ fare bile doğuramadı...
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Ulan bari coraplara 82 yazsaydiniz...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu Hatta akşamın şerefine sağolsun güzelde bir Trabzonspor saati hediye etmişti kendisi Ofluydu galiba
                          olimpiyattayız tolga kaçmaz 15 veya 20 kişi geleceğiz

Yorum

82 ile ilgili birşey dicem.

formanın yanında hatta efsane formanın yanında atkı ve bere verilebilirdi maliyetide ne olurduki

82 ye atkı bere çorap düşündürücü
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Bursaspor ürünlerine ve Beşiktaş ürünlerine imreniyorum Nike ile çalışmamalı Trabzonspor.. Ya Kappa ya adidas olmalı .
                              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

Şu sabah akşam küfür ettiğim fenerbahçenin bile fenerium'u neler üretiyor.

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Yükleniyor...
                                X