Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri Üzerine (Kalite ve Fiyatları)

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merhaba arkadaşlar,

Ts Club ürünlerini hem internetten takip ediyorum hem de civar illere Ts Club tırı geldimi mutlaka gidiyorum.

Ürünlere bakıyorum, bildiğin dandik, hiçbir albenisi olmayan pazar malı kıvamında.

Fiyatına bakıyorum, sanki sarardan, beymenden, kiğılı'dan, mangodan, vakkodan, zaradan, polo u.s clubtan ürün alıyorsun. Fiyatlar uçmuş. Bir polar bakıyorsun 89tl, 99 Tl, 109 tl. Sweatler zaten 3-5 yıkamada solan türden. (Bizzat önerilen ısılarda ve şekilde yıkanıp test edilmiştir.)

Beni aşırı derecede rahatsız ediyor bu ucuz malı Trabzonspor logosuyla ederinden fazlaya satmaya çalışmak.

Nike mağazalarına yolunuz düşerse, arada gidin bakın. Beni çok daha iyi anlayacaksınız.
    Sadri Şener, TS Clublar'dan çok memnun.

Cirolar 12 milyonu buldu diye bayram ediyor.

Bu başlığı görmemiş olsun İlhan
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

120 tl'ye eşofman üstü, 200'e eşofman takımı, tabii ki ciro olur..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Tolga da az önce bu yönde bişi yazdı garibime gitti,
        demek ki biz TS nin genel profiline uyan bir taraftar gurubu değiliz,ya kaliteden anlamıyoruz yada hep benim gibi geçimini zor yapan maraba dolu.Ciro şahaneyse millet kaliteden de fiyattan da menmun,öyle 1 yıkamada solmuyor,110 tl uygun
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.12.2012, 16:32.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

TS Club'ın başındaki adamı Bursa'daki dokuma fabrikalarına çaycı bile almazlar.

Yorum

Yaz ayında gurbetten gelenlerin Trabzonspor sevgisini sömürmek daha kolay tabii.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Ben 3 yıl önce bir forma aldım. 3. halısaha oynamada yıkanınca amblem gitti. Neyse aldığım yere gittim gönderdiler 1 ay sonra yenisi geldi 6 ay sonra onun da amblem gitti. Onun yerine başka aldım 5-6 ay sonra onunda amblem gitti. Ondan sonra daha almamaya karar verdim. İnsan onu yapıyon ediyon az kaliteli birşey yaptır ama nerde. Formalarımız da berbat istanbul takımlarının forma kaliteleri bizimkileri maalesef 2 ye 3 e katlar.

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yaz ayında gurbetten gelenlerin Trabzonspor sevgisini sömürmek daha kolay tabii.
                Sadri Şener için önemli olan paradır. Bu durumda kalitenin çok büyük önemi yok tabi. Oysa bu rakamlar kalitenin artmasıyla çok daha fazla yukarılara doğru çekilebilir. Bunuda yapmak için bu işin başına ehli bir adamı getireceksin (Fener'li olmayacak tabi!) sonrada kaliteyi artıracaksın. Ondan sonrasını bize, yani taraftara bırakacaksın.

Bizi sadece müşteri olarak görenlere sadece şunu söylemek istiyorum.

Bizler sağmal inek değiliz! Kaliteden de, futboldan da çok iyi anlarız.
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Bir yerden bir kıyafet alırken ya da ayakkabı ya da herhangi bir eşya alırken önce "kalite" daha sonra fiyatına bakarım. Ucuzunu alıp 2-3 haftada değiştireceğime sağlamını alır 1 yıl giyerim, kullanırım. Ama ben keriz değilim. Tamam, Trabzonspor'a karşı sorumluluklarım olabilir ki elimden geldiğince yerine getiririm. Ama arkadaş, senin ürününün kalitesi ne ki sen üzerine Ts logosu yapıştırıp ederinin 3 katına satıyorsun?

Almıyorum ulan, gider adidas ve nike'dan sponsor oldukları kulübün formasını alırım daha ucuz ve daha kaliteli. Ondan sonra kimse çıkıp Trabzonsporluluk mavalı okumasın.

Trabzonspor'a aidiyet 10 kuruşluk ürüne 100 lira bayılmak değildir. Düpedüz enayiliktir. Kimse kusura bakmasın.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

5-12 de verilen siparişler 12-12 oldu hala yok,
                    Deve ye sormuşlar neren eğri diye,nerem doğru ki demiş,
                    bizim Ts Clup ta o hesap
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

para sıkıntı değil ama , ürünler çok pahalı herkes alamıyor bi anlamı kalmadı o zaman millet korsan alıyor dükkanlardan felan.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

@Doğukan Uçan kardeşim bu ürün gerçekten iyi çıktı .İlk fiyatı 80 ya da 90 dı.İndirimle aldım 40 tl

Çok önemli bir konu . Ben günlük hayatımda Trabzonspor ürünü giyemeyecek miyim ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

kartal cevizlide ki mağazadan hemen hemen iki ayda bir ben yada kız arkadaşım hediye olarak bana birşeyler alıyor.... çeşit olmadığı gibi fyatlar da oldukça fazla bir tane sweatsırt 110 tl olur mu ya allah aşkına...
                          8888888888888888888888888888888888888

Yorum

ürünler pahalı kalitesiz daha yazın aldığım tshirt 3 yıkamada soldu modeli felan da güzel sevdiğim bi tshirtdi .Ts clubdan memnun oldugum sadece atkım var

Yorum

Resmi sitede 82 GELIYOR diyor bekleyin bugün 22.30 da açılanacakmış.Merakla bekliyorum
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

t-shirt konusunda gerçekten çok yetersiz kalıyolar
                                eşorfman lar fena değil diyebilirim en azından kullanıyorum ve hala sıkıntı yok süreklide giyerim..
                                Ama genel olarak bakarsak ürünler kalite bakımından sınıfta kalıyor malesef..
                                O kadar para veriyorsun sırf TS aşkına başka bir sebebi yok zaten ama karşılığını alamıyorsun
                                Yapın şunları kaliteli hatta çok daha kaliteli yapın daha pahalıya satın sorun değil ama yeterki kaliteli olsun..
                                "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                                Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

Yükleniyor...
                                X