Adilik derecesine varacak kadar dolandırıcılık yapıyorlar. Hele ki en fazla 70-80 lira edecek montu 200 tlye satmaları yok mu ! Kusura bakmayın ama forma da dahil Trabzonspor'un hiçbir resmi ürününü almıyorum artık. Trabzonspormuş , bordo maviymiş bakmam, dolandırıcıya para yedirmem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri Üzerine (Kalite ve Fiyatları)
Daraltma
X
-
Güzel bir noktaya değindin İlhan.Ts Club'ın fiyat politikasını doğru bulmuyorum.Yani bir sweat'in maliyeti en fazla 10 lira olsa 90 TL kar yapmaya çalışıyorlar.Bakıyorsun tasarım berbar kalite zayıf fiyat fahiş böyle olunca kimse almak istemiyor.Bordomavi.net
Yorum
-
Forma tişört vb.ürünleri çıkar çıkmaz almıyorum indirime girmesini bekliyorum,benim ter dökerek kazandığım paraya Trabzonspor sevgimi suistimal ederek göz diken 1 liralık malın üzerine ts logosu vurup 5 lira fiyat çeken zihniyete inat almıyorum.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübü yönetenleri dolandırıcılıkla itham etmemiz için bu ürünlerin kulübe üreticisinden kaça mâl olduğunu öğrenmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSokakta 100 kişiye sorsan en az 80 tanesi size doğru cevabı verecektir.
2 türlü sebep sonuç çıkıyor,
1-) Ürünleri ucuz bir miktara üretiyor, ancak kendi maddi başarısızlığını kapatmak için fahiş fiyata satıp aradaki açıktan faydalanıyor,
2-) Ürünleri pahalı bir miktara üretiyor,(Bile bile kazık yiyor) ???
İkinci madde de detaya inilince bu üreticiden ekstra komisyon-kâr hatta ve hatta ortaklık bile çıkartabiliriz.
Bu amaçla yazdım o cümleyi . . .9 # Osvaldo'
Yorum
-
Ne zaman hevesle gitsem hep hayal kırıklığı yaşarım...
Kulübün kasasına para girsin diye çok içime sinmese de zoraki birkaç şey alır çıkarım ama çoğunlukla kullanmam...
Çok daha iyisi olmalı.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Her yıl Ts Club markalı en az 2 tişört alırım 3.yıkamanın ardından renk atar.Bir avuç para verir forma alırız aman logosu kopmasın diye elde yıkarız.
Nike mağazasında 49 lira olan şortu üzerine kulüp logosu basarak 75 liraya satmak taraftarı keriz yerine koymaktan ibarettir.
Nike ürünlerinin kalitesine diyeceğim yok ancak Ts Club markalı ürünlerin merdivenaltı üretilip semp pazarlarında 5-10 liraya satılanlardan kalite olarak hiçbir farkı yok.
Fiyat politikasını bi kenara bırakalım Ts Club ürünlerini tasarlayanların ilkokul 2 de boyama kitabındaki boş karakterleri boyayarak şekil yaratan çocuk zihniyetine sahip olduğunu düşünüyorum.Aynı ürünlerin renklerini değiştirerek aynı fiyattan önümüze koyuyorlar.Biz bu ürünleri günlük hayatta rahatlıkla kullanabilmek için daha sade olmaları gerektiğini düşünüyorum.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
Kalite olarak bence bunların hiçbirinden farkı yok ama fiyatlar messi ile sabri kadar farklı.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.trabzonspor.com.tr/Urunle...t-61_NDY5.aspx
Kalite olarak bence bunların hiçbirinden farkı yok ama fiyatlar messi ile sabri kadar farklı.
2. ürün 110 tl
3. ürün 40 tl
4. ürün 110 tl
az önce de dediğim gibi gerçek ederleri şu an ki indirimli halleri.
ayıptır günahtır bu ne arkadaş 110 tl ye sivitsrt satıyorsun,yuh yani.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Cevizli'de burnumun dibinde Ts Club açıldı, gittim bir kaç kere alayım dedim bir şeyler, iki tur attım çıktım dışarı.
Ne alayım ki.
Fiyatlar uçuk.
Kalite yerlerde.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
Yorum