Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri Üzerine (Kalite ve Fiyatları)

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club Ürünleri Üzerine (Kalite ve Fiyatları)

Merhaba arkadaşlar,

Ts Club ürünlerini hem internetten takip ediyorum hem de civar illere Ts Club tırı geldimi mutlaka gidiyorum.

Ürünlere bakıyorum, bildiğin dandik, hiçbir albenisi olmayan pazar malı kıvamında.

Fiyatına bakıyorum, sanki sarardan, beymenden, kiğılı'dan, mangodan, vakkodan, zaradan, polo u.s clubtan ürün alıyorsun. Fiyatlar uçmuş. Bir polar bakıyorsun 89tl, 99 Tl, 109 tl. Sweatler zaten 3-5 yıkamada solan türden. (Bizzat önerilen ısılarda ve şekilde yıkanıp test edilmiştir.)

Beni aşırı derecede rahatsız ediyor bu ucuz malı Trabzonspor logosuyla ederinden fazlaya satmaya çalışmak.

Nike mağazalarına yolunuz düşerse, arada gidin bakın. Beni çok daha iyi anlayacaksınız.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

İlhan aynen dediğin gibi...
    Önerilen ısılarda ve denildiği şekillerde yıkamama rağmen 4-5 yıkamadan sonra ürünler giyilmeyecek duruma geliyor.
    Bizlerin bu takıma ve armaya karşı zaafı var...
    Kaç lira olursa olsun dayanamayıp, paraya kıyıp alıyoruz...
    Mühim olan para değil. Ama bari bu kadar para veriyoruz, bari 2 sene üzerimizde kalsın. Solmasın, çekmesin, arması falan düşmesin.
    Sadece ve sadece kaliteli, farklı ürünler istiyoruz o kadar...
    Hamiş

Yorum

Güzel bir o kadar da gerekli bir başlık oldu İlhan,benim de en rahatsız olduğum konudur yıllarca bazen çok sevdiğim ürünlerimi giymiyorum sırf yıkanıp eskiyor diye
      Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

Melek sen yine iyisin, ben formaları yıkatmıyorum. O kadar para vermişiz logo gidecek diye formalar olduğu gibi duruyor.

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        Eduardo Galeano

Yorum

5 sene önce Ankara'da korsan forma satan bir yere varmıştım. Orada arma formaya altın yaldızlı dikişliydi. Armadaki yıldız da aynı şekilde.

1 sene önce Pekndik TS Club'a gitti yeğenime bir şeyler almak için. Anahtarlık bile alamadan çıktım. Sabit ücretli orta düzeyde gelire sahip kimse bir şey alamazdı oradan. Nitekim kapandı sonradan mağaza.

Yorum

Gelir - gider dengesiyle de çok alakası yok bence. Üst düzey gelirli bir insan bile bir şey alırken on defa düşünüyor. Kalite yok, ürünlerde albeni yok ama fiyata gelince "Nasıl olsa Trabzonspor logosu var, köstür gitsin." Trabzonspor aşkı böyle sömürülemez, sömürülmemeli.

*

Fiyatına göre kalite,
            Kalitesine göre fiyat.
            Net.

“Ben basit bir '
            Eduardo Galeano

Yorum

Bu konuda ki kulübün fikrini çok merak ediyorum ben,
              bizleri keriz zannediyorlar heralde ama ciro düşük olunca pişmanlık duymuyorlar mı acaba,
              veya içlerinde bir kafası çalışan adam yokmu şu fiyatları makul yapalım,hem sürümden kazanalım hem ortalıkta Bordo Mavi insanlar bol bol görünsün demiyorlarmı.
              Hele hele çocuk ürünlerini ve fiyatlarını görünce ben isyan edesim geliyor.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Ya arkadaş ilkten bir reklamını yapıyorlar tamam alcam diyosun (modaya uycaz ya) 50 liraya.Sonra üzerinden üç ay geciyo 30 lira olmus.E insanda bunun kalitesi de bu kadarmış demeden edemiyor.Ama ben formanın yıkayınca logosuna zarar geldiğini düşünmüyorum, tamam çok kaliteli ürünler değiller ama bence dayanıklı çıkıyor bu benim öngörum örneğin atkım beş yıllık formam üc buçuk montumda iki yıllık hepside sapasağlam.
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Benimde nike sponsor olduğunda aldığım 5 yıllık formam var. Sapasağlam duruyor. (hiç giymedim.)

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

Ertan Abi başkanın son konuştuklarından sonra TS Club iyi yolda mesajı alıyoruz

Bu durumda bizler keriz oluyoruz ve kulüp cirodan memnun . . .
                    9 # Osvaldo'

Yorum

en iyi ürün bu ama bunlarda çok pahalı abi ya 90 yada 120 tl felan heralde acayip pahalı ya
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Doğukan bu ürün indirime girip gerçek değerini bulmuştu ( 40 tl,kalan beden xl ve xxl ) ve kapış kapış gitmiş olacak ki benim Fırat ta bunu istedi ama malesef kalmamış.Yani demem o ki makul-mantıklı bir ederi olsun hiç bir ürün ellerinde patlamaz,bizde hem isyan etmeyiz hemde kulübe daha fazla katkı yaparız.
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.12.2012, 14:28.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Soylediklerinizin tamamı doğru.
                          Kurumsallaşma adına adım atmiyoruz. Yıllardır aynı konudan dem vuruyoruz. Bunlar yönetim anlayışı ile ilgili konular ve ne yazık ki vizyonu olmayan bir kurulun bu misyonu yüklenmesini beklemek güç.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

ts clup malesef cezbetmiyor taraftarı..
                            tarihimiz başarılarla dolu ama bunu ürüne çeviremiyoruz malesef..
                            yaratıcı fikirler lazım..
                            tost makinesi yaptı şikeciler st.etiente kulübünü araklıyarak..
                            biz ise düz otomot mantıkla ilerliyoruz..
                            ts clubun başına giyimden anlayan bir yönetici gelmesi gerekiyor..
                            o onun tanıdığı bu bunun adamı mantığıyla ts clup böyle devam eder..
                            zaten isim bir tuhaf..
                            şimal yıldızı olaydı keşke..
                            abi ben dozer cemilin colmanın adam gibi t-shirt,sweatshirtlerini istiyorum..
                            bombacı hami,sarı kafa symzkowiak..
                            liverpool zaferi,inter zaferi..
                            ali kemal,şenol güneş..
                            bilmem kaç küsür maç sahamızda yenilmedğimizi gösterir bir ürün..
                            daha akla gelemeyen bir sürü bir şey..
                            az yaratıcı ve trabzonsporun büyüklüğünü bilen yönetici tayfasının artması ve gelmesi dileğiyle..

Yorum

Buna benzer bir konu açılmıştı başlık değilde işte kapandı niye kapandı TS CLUP neden ilgisizsiniz neden alışveriş yapmıyorsunuz diye burda bazı arkadaşlar veryansın etmişti.Bende aynı İlhanın dediği gibi itiraz etmiştim örnekde vermiştim ki burayada yazayım; Memleketten dönüşte sırf bişeyler alayım Klübe de katkımız olsun diye TRABZONDAKİ TS CLUP e uğramıştık.Ama aldığım sadece kızıma suluk birde bileklik oldu Eşime bana eşofman takımı alacaktım lakin İlhanında dediği gibi ne albenisi var nede kalite o kalitede bir eşofman takımı normal mağazada 35 tl ye bulunur.Sırf üstünde TS logosu var diyede insanları aptal yerine koymanın mantığı yok.Anlamadığımsa Koskoca NIKE nasıl oluyorda bukadar kalitesiz ürünler sunuyor.Bu yüzden fenerium u kıskanıyorum adamlar kaliteli yapıyor arkadaş herşeyde var iğneden ipliğe kadar.Bizde olsa eminimki, daha fazla ciro yapacaklar.Bizim taraftarımız albenisi olan uygun fiyatlı ürün görsün onlardan çok daha fazlasını alır ...Ama bu kaliteye bu sıradanlığa bukadr satış bile çok ...
                              En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 11.12.2012, 15:20.
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Yükleniyor...
                              X