Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunun üzerine çok şey yazacaktım ama kesin banlanırım diye yazmadım, HADİ ORDAN, TESİSİNİDE AL GİT! ula adam hala hükümetin reklamını yapıyor be!

Yorum

• Salla Nuri salla enayiyiz ya yedik
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• "Kurtuluş stat projesinde"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, yapmayı planladıkları yeni stadın Trabzonspor'un 100 yılını kurtaracak bir proje olduğunu belirterek, "Başbakanımızdan da gerekli desteği aldık. Bu proje Trabzonspor'un tarihine damga vuracaktır" dedi.

Göreve gelmeden Trabzonspor taraftarına bazı sözler verdiklerini hatırlatan Başkan Albayrak, bunların içinde Trabzonspor'a gelir getirecek bir takım projeler de olduğunu kaydetti. Kendilerinden önceki yönetimlerin 10 yılda yapamadığı İstanbul'daki akaryakıt istasyonu projesini bitirdiklerini ve ruhsatını aldıklarını belirten Başkan Albayrak, istasyonun 3 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını, bu projeden 15 yıl boyunca Trabzonspor'un kasasına para akacağını söyledi.

En önemli projelerinin ise Akyazı Beldesi sahilinde yapmak istedikleri stat projesi olduğunu vurgulayan Başkan Albayrak, "Yurtdışından gelen bir ekiple şehir içinde yaptığımız çalışmalar sonucunda şehir içinde bir stat yapılmasının şehri boğacağına ve bu nedenle Akyazı sahilindeki dolgu alanı üzerinde böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Bu çalışmayı proje haline getirdik. Daha sonra Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sunduk. Kendisi çok heyecanlandı ve projeyle gerekli tüm desteği vereceğini söyledi. Seçimlerden önce Trabzon'da yaptığı konuşmada bunu vurguladı. Bize bu süreçte Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin de çok büyük katkısı oldu. Çevre ve Orman Bakanlığı planlarına, Akyazı sahilindeki dolgu alanını işlettik. Alacağımız şartlara uyuyor. Sadece ufak bir değişiklik yapılması lazım. Bu sene sonunu kadar projemiz şekillenecek. Trabzon'un önemli bir spor kompleksine kavuşması, Trabzonspor'un tarihine de damgasını vuracaktır. Yeni stadyum Trabzonspor'un 100 yılını kurtaracaktır" diye konuştu.

Sırp oyuncu Milan Stepanov'un Porto'ya transferini de değerlendiren Başkan Albayrak, "Öyle sporcular vardır ki piyasada değerini bulduğu zaman onu vermek, önünü açmak zorundasınız. Stepanov'un verilmesi noktasında teknik direktör Ziya Doğan'ın herhangi bir itirazı olmadı. Elindeki imkanlarla bu oyuncunun açığını kapatacağını söyleyince gerek Trabzonspor'un bütçesine gerek Trabzonspor'un geleceğine ufuk açması bakımından bu oyuncuyu Porto kulübüne verdik" dedi.
        Kulübün altyapıdan yetişecek sporcularla sağlıklı büyümesi için her sene 1 veya 2 oyuncuyu satarak, denk bütçelerle yoluna devam etmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Albayrak, "Artık Trabzonspor birilerinin cebine bakarak değil kendi imkanlarıyla büyüyebilir. Trabzonspor'un formasını giyen bir oyuncu markayı yakalıyor. Kulüp olarak 1'e aldığımız bir oyuncuyu 3-4'e satabiliyoruz. Bu Trabzonspor'un bir marka değeridir. Bu marka değerini kaybedersek sporcuları istediğimiz fiyatlara satamayız" diye konuştu.

"TAVANDA VE TABANDA BİRLİK VE BERABERLİK İSTİYORUZ"
        Tavanda ve tabanda birlik ve beraberlik istediklerini vurgulayan Başkan Albayrak, "Önümüzdeki seçimlerde benim aday olup olmamam önemli değil. Her şeyin bir zamanı var. Zamanı gelmeden konuşmayı doğru bulmuyorum. Şu anda seçim zamanı değil. Bir takım insanlar çıkıyor ve camiayı, sporcuları ve Trabzonspor'u yıpratmak için bir sürü demeçler veriyorlar. Bu demeç veren insanların tamamına benim kulüp başkanı olarak cevap vermem doğru olmaz. Seçim zamanı geldiğinde o günün şartlarını değerlendiririz.

Trabzonspor'a başkan olsak da olmasak da biz gerçekleştirmek istediğimiz projelere her zaman destek veririz. Varsa bir gücümüz o gücümüzü kullanmaya çalışırız. Yoksa da kimin gücü varsa onun yanına gider onunla beraber çalışırız. Trabzon'da ortaya çıkan tabloda seçim yok. Ama her gün beyanatlar veriliyor. Trabzonspor'u yıpratmaya çalışıyorlar. Ben buna üzülüyorum. Kimse Trabzonspor'un üzerinden siyaset yapmasın. Trabzonspor'un üzerinde maddi ve manevi çıkar beklemesin" ifadelerini kullandı.

"Benim aday olup olmamam hiç önemli değil, önemli olan Trabzonspor'un geleceğidir" diyen Albayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
        "İlke ve prensipleri koyup, Trabzonspor Kulübü'nü 6 ayda bir kongrelere değil, olağan kongrelere götürmek lazım. Biz bunların örneklerini bir çok kulüpte gördük. Feybe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım göreve geldiği ilk 2-3 sene başarılı olamadı. Ama yaptığı projelerle 8-9 yıldır kulübün başında ve işini başarı ile yapıyor. Galatasaray, kaç yıldır Seyrantepe Projesi ile uğraşıyor. Bu yıl yeni ihaleye çıkarttılar. Bu işler 3-5 günde olmuyor. Trabzon 200 bin nüfuslu bir şehir, İstanbul ise 15 milyonluk
        bir şehir. Arada büyük bir fark var. Buna rağmen biz inatçı gücümüzle İstanbul takımları ile mücadele ediyoruz. Onlardan öndeyiz. 1967 yılında kurulan bir takım olmamıza rağmen 1905 ve 1907 yıllarında kurulan takımlara göre başarı oranında biz onlardan öndeyiz. Şu anda ekonomik yapı çok ön plana çıktı. Trabzonspor'un bu ekonomik yapısını rahatlatması için stat projesini muhakkak gerçekleştirmesi lazım"

Başkan Albayrak, transfer sezonunun 1 Eylül'de biteceğini ve o zamana kadar transferi düşünebileceklerini de kaydederek, "Ancak basında yer aldığı gibi Galatasaraylı oyuncularla bir görüşme yapmadık. Hocamız da bize bu konuda bir fikir beyan etmedi. Ancak şu anki mevcut kadromuza 1-2 yabancı oyuncu takviyesi yapmayı düşünüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
        Intertoto Kupası'nda Romanya temsilcisi FC Otelul Galati takımına şansız bir şekilde elendiklerini belirten Albayrak, bunun dünyanın sonu olmadığını ve her koşulda yoluna devam etmek zorunda olduklarını söyledi. Takımın başarısı için herkesin bütün gücüyle çalışması gerektiğini vurgulayan Albayrak, gelecekte başarının yakalanacağına olan inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Önemli gördüğüm yerlerin altını çizdim. Dilerseniz inceleyelim:

* 15 yıl boyunca para akacak dediği yerin parası ihalede şartnamesinde "30 gün içinde peşin ödenir" şeklinde değil mi?

* Sene sonuna kadar stad projesi şekillenecek

---> Aralık'ta seçim de var, 10 sene de yapılamayan benzinlik projesini biz yaptık da deniyor, anlayana

* Stadyum için 100 sene abartılı bir ömür, proje de öyle

*
        Öyle sporcular vardır ki piyasada değerini bulduğu zaman onu vermek, önünü açmak zorundasınız...

---> Temel avukat, zorla mafya babasının davasını almış, adamları Temel'i tehdit etmiş, bu adamı ipten al müebbete çevir, yoksa seni yakarız diye. Temel duruşmaya girmiş çıkmış kan ter içinde. Ne oldu demişler. Hakim çok diretti beraat olsun diye ama sonunda başardım demiş...

Değerini bulunca satmak lazımsa zamanında 2 katı ediyordu neden satmadınız? Değerini bulmamış mıydı? Abartılı mıydı rakamlar?

*
        Trabzonspor'un geleceğine ufuk açması bakımından...

---> Defansın belkemiğini kelepir fiyatına Avrupa kupa maçı öncesi satmak, Trabzonspor'un geleceğine nasıl bir ufuk açacak? Bunu söylerken ne düşündünüz?

*
        Kulübün altyapıdan yetişecek sporcularla sağlıklı büyümesi için her sene 1 veya 2 oyuncuyu satarak, denk bütçelerle yoluna devam etmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Albayrak
        ...

---> Altyapıdan ilk önce iyi oyuncular gelmesi lazım. İyi oyunculara da sahip çıkılması lazım. Satılması değil. Hele kelepir fiyata satılması hiç değil. Bu oyuncular kolay bulunmuyor

*
        Kimse Trabzonspor'un üzerinden siyaset yapmasın...

---> Katılıyorum, kimse yapmasın

*
        Benim aday olup olmamam hiç önemli değil, önemli olan Trabzonspor'un geleceğidir

---> O zaman kesinlikle önemli

* feybe kulübü başkanı Aziz Yıldırım ilk 2-3 senesinde başarısızdı, 8-9 senedir orda...

---> O zaman siz de 2 senedir ordasınız sizi de tekrar seçelim o zaman. Aziz Yıldırım belki çok başarılı değildi o 2 sene ama tesisleşme açısından çok büyük işler yaptı, kulübü paraya boğdu, hiçbir zaman kulübün itibarını zedeletmedi, siz ne yaptınız?
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 31.07.2007, 13:58.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Benimde anlamadığım şey şu.Bu stad projesini kim hangi para ile yapacak.Bizimkilerin yapmayacağı belli ,onların cebinde akrep olduğunu biliyoruz.O halde bu stadı 2011 Gençlik Olimpiyatları hatırına Hükümet yaptıracak.O zaman kim bu benim eserim diye öğünebilecek?
          İkinci olarak '' Trabzonsporun ekonomik yapısını rahatlatması için stad projesini bir an önce gerçekleştirmesi lazım.'' ifadesi.Ben bundanda bir şey anlayamıyorum.O projedeki stad sadece kompleksin onda biri.Bahse mevzu stadın 55 binlik olacağı hesaba katıldığında böyle bir proje için TS'un kaynağı nereden bulacağı önemli bir sorun değilmidir.İki topçu alamayarak Galetespora elenen bir yönetim için böyle projeleri gerçekleştirebileceklerine kim inanır.
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Yahu tamam stadı yaptılar diyelim de bu takım böyle giderse o stat dolacak mı, hayır?
            İçi boş ise 100000 kişilik stadın olsa kaç yazar?
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• şimdi spor haberlerini karıştırıyorum bizim yöneticilerden bay pişiren in açıklamasını okudum kan beynime sıçradı kendileri diyor ki "bazen olmayınca olmuyo" muş yani bu insanlar bile işi allaha havale etmiş durumda sen orda şikayet yada isyan edecek adam değilsin ki olaya müdahale edecek sorunun kaynağını bulacak giderecek kişisin. bakın ben 85 doğumluyum artık son jenarasyon trabzonsporlu olduğum kanaatindeyim. bu işler böyle giderse trabzon şehri dışında taraftar olacak insan bulamayacaklar çok üzülüyorum çok...

Yorum

• Aralık ayını beklemeden istifa edin, zararın neresinden dönersek kardır...
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

* feybe kulübü başkanı Aziz Yıldırım ilk 2-3 senesinde başarısızdı, 8-9 senedir orda...

---> O zaman siz de 2 senedir ordasınız sizi de tekrar seçelim o zaman. Aziz Yıldırım belki çok başarılı değildi o 2 sene ama tesisleşme açısından çok büyük işler yaptı, kulübü paraya boğdu, hiçbir zaman kulübün itibarını zedeletmedi, siz ne yaptınız?
                  Bu konuda nuri albayrakın hakkını yedirmem. aziz yıldırım ne kadar fb itibarını zedeletmedi ise nuri albayrakta zedeletmedi fb nin itibarını.

Yorum

• yönetim İSTİFA

Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aşağıda yazacağım kadro tüm görüşümü belli edecektir

-----------petkoviç--------
                      emrah--milan--eller--lee young
                      yattara--syzmek--marce--musampa
                      --------fatih---ali-----------

not: yattara ve musampa gonderilmeleri yakin oldugu icin kadroya ekledim
                      İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kadroda yönetime ve ziyaya ve onlara destek verenlere ve hala onları savunabilenlere vede halada tepkisiz kalabilenlere kapak olsun
                      istersen bana kapak olabilir.
                      ama bana ne olacagina yazacaklarimi okuduktan sonra karar verelim isterseniz.
                      benim en kizdigim sey forumdaki arkadaslarin tepeleri atinca objektifliklerini kaybetmeleri.
                      yani birsey iyiyse her yönüyle mükemmel kötüyse her yönüyle felaket olmak zorunda.
                      gelin su yönetimin gönderdigini iddia ettiginiz adamlari bir mercek altina alalim.

petkovic: ayiptir günahtir hangi Allah in kulu bu adamin gönderilmesi icin dua etmiyordu. en kritik avrupa maclarinda, derbilerde kac kere kahretti bizi.acin fener maclarinda, kiew macinda, atletico macinda vs vs yedigi golleri tekrar bir izleyin . böyle olmasina ragmen forumda kalmasindan yana oldugumu söylüyordum ve bu sekilde cok insanla burada birbirimizi kirdik sonra cogunlugun istedigi oldu yönetim de gönderdi...
                      bu mu yönetimin hatasi?

emrah: halilodzicle arasinda bir tartisma oldu...elini sikmadi diye, selam vermedi diye gönderin dedi halil aga, kendi egosunu tatmin etmek icin. o da oynatilmayacagi takimda kalmak istemedi... yönetim de gönderdi... o günlerde egosunu tatmin etmesine ragmen kimse halil agaya "kel halil" ya da "anani da al git" demedi.
                      bu mu yönetim hatasi?

eller: senol günes hoca zamanin da sorunlu bir baslangic ve akabinde uyum sorunu yasadi... senol hoca da yol verdi gönderildi...
                      sen yönetimin böyle bir futbolcuyu trabzona getirmesine alkis tutmazken, -futbolcu ben trabzonda durmam derken-, bu futbolcunun gönderilmesine "hata" diyebiliyorsan hatta kapak mapak muhabbeti bile yapabiliyorsan bu affet beni küstahliktir.
                      bu mu yönetim hatasi?

lee young: ???? bu adamin ne geldigi , ne gittigi zamana tanik olabildim. Allah var yukarida begeniyordum sade futbolunu...celaleddini begendigim gibi... ama ne ben ardindan agitlar yaktim ne baska birinin giderken agitlar yaktigini gördüm. iki sezondur bu adam gitti diye üzüldünüz de bugün mü bize anlatmak akliniza geldi...
                      bu mu yönetim hatasi?

syzmek: syzmek in kendine gelmesi icin belki en cok ugrasanlardan biriydi ziya dogan. en az 3 demecini biliyorum ziya doganin onunla düzenli konusuyorum birtakim sorunlarini cözmeye calisiyoruz dedigini.
                      forumda cok tartisildi bu konuda kimin hakli oldugu. kimisi syzmek in menajerini taniyordu kimisi icki masasindan arkadaslarini... onlar bile uzlasamazken siz bakiyorum da hizlica bulmussunuz sucluyu...tebrikler...
                      syzmek in son zamanlardaki performansi ile bu takimda oynamasini ister miydiniz? ben istemezdim yönetim de istemezdi... buna ragmen adam futbolu birakti da gitti... yuh artik...bu da mi?
                      bu dami yönetim hatasi?

marcelinho: en az üc defa yazdim bunu forumda. bizde oynarken de tam bir el freni olarak gördüm zaatalinizi...sonra wolfsburg da da gördüm adamin bitik oldugunu. hadi biz de yanlis pozisyonda oynadi. almanya da yasayanlar bilirler, wolfsburga gitti iyi basladi bir macta iki gol falan atti sonra??
                      sonrasi düsme potasina girdiler ve hocasindan kesikler yemeye basladi.
                      bu adam burada iken bile tartisma konusu iken forum da pek cok kisi benim gibi onu bir el freni olarak görüyorken, siz yine kesin hükmü nasil veriyorsunuz? ben halen para ederken gönderilmesinden yana idim yönetimin göndermesine de sevindim...
                      bu mu yönetim hatasi?

fatih tekke: "trabzonspordan ayrilacagim... bu kesin" cümlesini nerdeyse her hecesinin üstüne basa basa söyleyen bir futbolcu gönderiliyor ve siz bunu yönetim hatasi olarak görüyorsunuz. güldürmeyin beni.
                      bu mu yönetim hatasi?

yazinin tamamini okumak istemeyenler icin yazinin ana fikrini yaziyorum.
                      tepemiz atti mi herseye baska bir acidan bakmaya basliyoruz. yönetimin yaptigi her icraati hatali olarak gösteriyoruz.
                      yok mu yönetimin hic hatasi?
                      olmaz mi ali güzeldal bir hata, step büyük bir hata.
                      yattara ya bu kadar tolerans gösterilmesi bir hata, musampa nin trasferi bir hata.
                      ama hatalari var diye her seye tu kaka diyemeyiz agalar.

sözümü bitirirken siz kapak takmaya calisadurun, ben antu forumlarindan buraya transfer olan bu kliselesmis terimlerin (ezik, kapak) kökünü kazimaya calisaduruyor olacagim.
                      saygilar.
                      En son KeLLoO tarafından düzenlendi; 01.08.2007, 03:38.

Yorum

• hata insana mahsustur ...insanlar hata yapar ..TRABZONSPOR başkanı da hata yapar ..mesele sadece yapmış olduğu hatalar olsa emimim halihazırdakinden çok daha fazla müdafaa eden çıkar ...amma TRABZONSPOR başkanı insanların gözünün içine baka baka yalan söylemez ...söyletmez ...şark kurnazlığı yapmaz ... oyun kurabilme kabiliyeti varsa onu taraftara ,yönetimine yada camiaya karşı değil rakiplere karşı kullanır ...çömez bir yöneticiye 1 hafta önce kadro yeterli dedirtip ertesi hafta yetersizmiş dedirtmezz...bilmem anlatabiliyormuyum ....kimseye kapak yada kanca olmasın ...samimi olalım lütfen ....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• slm

ben almanyada yasiyorum (malesef) gönül isterdiki güzel memleketim trabzonumda yasamak ve trabzonsporun bütün icerdeki maclarina gitmek anliyacaginiz memleketime ve trabzonsporuma hastayim trabzonla yatiyorum trabzonla kalkiyorum
                          simdi yazdiklarimi yazmak istemem aslinda malesef yazmaliyim ben bu takimdan herzamanki gibi cok umutluyum ama beni bu futboldan anlamayan yönetim ve teknik direktör ziya dogan cok korkutuyor ama ne pahasina olursa olsun bu takim düsmes ister istemez aklimiza sokuyoruz bunu
                          ARTIK BAZI SEYLERIN DEGISMESI LAZIM BIZE ORDAN BURDAN OYUNCU LAZIM DEGIL BIZE HAS TRABZONLU OYUNCU LAZIM FORMA ICIN OYNAYAN FORMALITE ICABI DEGIL AYMAN CAGDAS SERKAN UMUT ONLAR KIMMIS YA AYMAN FUTBOLCU OLMUS NASIL OLMUSSA ARTIK GITSIN YÜZME YAPSIN
                          ben almanyadan bi mac icin derbi maci icin gelmeye niyetlendim bu iki veya üc macda olabilir ama su son galati macindan sonra korkmaya basliyorum allahim büyüktü bizi insallah güldürür
                          SIZLERDEN BI RICAM OLCAK COK CIDDIYIM ANKARASPORDA OYNAYAN ÖMER HURMACI DIYE BI OYUNCU VAR 20 YASINDA YATTARADAN BI FARKI YOK EMINIM DAHA IYIDIR VE AYRICA LEMI CELIKIN YEGENIDIR BU COCUK BAS BAS BAGIRIYOR TRABZONDA OYNAMAK ICIN YEMIN EDIYORUM BEN TÜRKIYEDE OLSAM NURI ALBAYRAGIN PESINI BIRAKMAM BU FUTBOLCUYU ALMASI ICIN HERSEYE KATLANIRIM SIZDEN RICAM SIZ BI CABA GÖSTERSENIZ ICIN
                          ÖMER HURMACI YOUTUBDA VIDEOLARI VAR IZLEYIN GÖRÜN
                          slmlar

Yorum

• ya hala bizi rezil eden yönetimi destekleyenler varya helal olsun. Sizler hergün diger takimlar tarafindan alay edilmediginiz belli. Bu yönetim bu teknikdirektor geldiginden beri Allah askina kactane mac 90 dakika rahat bakabildiniz. Son zamanlarda negativ rekorlari kirdik malesef. Bizim yönetimin gecenseneden beri zamani vardi transfer etmeye ama malesef elde var sifir aldiklari bedava oyuncular 6 ay martinez asagi martinez yukari yaptilar ama yine va elde sifir. Bu yönetim gidene kadar zaten maclara bakmiyacam artik dayanacak sabrim yok bunlar yüzünden iyi küfür etmeye basladim. Ancak maclarin sonuclarina bakacam
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              istersen bana kapak olabilir.
                              ama bana ne olacagina yazacaklarimi okuduktan sonra karar verelim isterseniz.
                              benim en kizdigim sey forumdaki arkadaslarin tepeleri atinca objektifliklerini kaybetmeleri.
                              yani birsey iyiyse her yönüyle mükemmel kötüyse her yönüyle felaket olmak zorunda.
                              gelin su yönetimin gönderdigini iddia ettiginiz adamlari bir mercek altina alalim.

petkovic: ayiptir günahtir hangi Allah in kulu bu adamin gönderilmesi icin dua etmiyordu. en kritik avrupa maclarinda, derbilerde kac kere kahretti bizi.acin fener maclarinda, kiew macinda, atletico macinda vs vs yedigi golleri tekrar bir izleyin . böyle olmasina ragmen forumda kalmasindan yana oldugumu söylüyordum ve bu sekilde cok insanla burada birbirimizi kirdik sonra cogunlugun istedigi oldu yönetim de gönderdi...
                              bu mu yönetimin hatasi?

emrah: halilodzicle arasinda bir tartisma oldu...elini sikmadi diye, selam vermedi diye gönderin dedi halil aga, kendi egosunu tatmin etmek icin. o da oynatilmayacagi takimda kalmak istemedi... yönetim de gönderdi... o günlerde egosunu tatmin etmesine ragmen kimse halil agaya "kel halil" ya da "anani da al git" demedi.
                              bu mu yönetim hatasi?

eller: senol günes hoca zamanin da sorunlu bir baslangic ve akabinde uyum sorunu yasadi... senol hoca da yol verdi gönderildi...
                              sen yönetimin böyle bir futbolcuyu trabzona getirmesine alkis tutmazken, -futbolcu ben trabzonda durmam derken-, bu futbolcunun gönderilmesine "hata" diyebiliyorsan hatta kapak mapak muhabbeti bile yapabiliyorsan bu affet beni küstahliktir.
                              bu mu yönetim hatasi?

lee young: ???? bu adamin ne geldigi , ne gittigi zamana tanik olabildim. Allah var yukarida begeniyordum sade futbolunu...celaleddini begendigim gibi... ama ne ben ardindan agitlar yaktim ne baska birinin giderken agitlar yaktigini gördüm. iki sezondur bu adam gitti diye üzüldünüz de bugün mü bize anlatmak akliniza geldi...
                              bu mu yönetim hatasi?

syzmek: syzmek in kendine gelmesi icin belki en cok ugrasanlardan biriydi ziya dogan. en az 3 demecini biliyorum ziya doganin onunla düzenli konusuyorum birtakim sorunlarini cözmeye calisiyoruz dedigini.
                              forumda cok tartisildi bu konuda kimin hakli oldugu. kimisi syzmek in menajerini taniyordu kimisi icki masasindan arkadaslarini... onlar bile uzlasamazken siz bakiyorum da hizlica bulmussunuz sucluyu...tebrikler...
                              syzmek in son zamanlardaki performansi ile bu takimda oynamasini ister miydiniz? ben istemezdim yönetim de istemezdi... buna ragmen adam futbolu birakti da gitti... yuh artik...bu da mi?
                              bu dami yönetim hatasi?

marcelinho: en az üc defa yazdim bunu forumda. bizde oynarken de tam bir el freni olarak gördüm zaatalinizi...sonra wolfsburg da da gördüm adamin bitik oldugunu. hadi biz de yanlis pozisyonda oynadi. almanya da yasayanlar bilirler, wolfsburga gitti iyi basladi bir macta iki gol falan atti sonra??
                              sonrasi düsme potasina girdiler ve hocasindan kesikler yemeye basladi.
                              bu adam burada iken bile tartisma konusu iken forum da pek cok kisi benim gibi onu bir el freni olarak görüyorken, siz yine kesin hükmü nasil veriyorsunuz? ben halen para ederken gönderilmesinden yana idim yönetimin göndermesine de sevindim...
                              bu mu yönetim hatasi?

fatih tekke: "trabzonspordan ayrilacagim... bu kesin" cümlesini nerdeyse her hecesinin üstüne basa basa söyleyen bir futbolcu gönderiliyor ve siz bunu yönetim hatasi olarak görüyorsunuz. güldürmeyin beni.
                              bu mu yönetim hatasi?

yazinin tamamini okumak istemeyenler icin yazinin ana fikrini yaziyorum.
                              tepemiz atti mi herseye baska bir acidan bakmaya basliyoruz. yönetimin yaptigi her icraati hatali olarak gösteriyoruz.
                              yok mu yönetimin hic hatasi?
                              olmaz mi ali güzeldal bir hata, step büyük bir hata.
                              yattara ya bu kadar tolerans gösterilmesi bir hata, musampa nin trasferi bir hata.
                              ama hatalari var diye her seye tu kaka diyemeyiz agalar.

sözümü bitirirken siz kapak takmaya calisadurun, ben antu forumlarindan buraya transfer olan bu kliselesmis terimlerin (ezik, kapak) kökünü kazimaya calisaduruyor olacagim.
                              saygilar.
                              Fatih tekke konusunda haklısın ?? fatih tekke konusunda yönetimin hatası alınan 7.4 milyon € nun nerde nasıl kullanıldığı ? neden fatihin yerine adam alınmadığı
                              Petkovic evet gitmeliydi tüm derbilerde bizi kanser etti..
                              emrah kalabilirdi cok cabuk harcandı..
                              eller uyumsuzdu gelmesi bi hata..
                              lee young kalabilirdi..
                              marcelinho bitmiş veya bitmemiş o adamın adı bile oynardı bizim takımımızın formasının oynadığı gibi.. Ziya Saolsun !

Fatih için Bi Kac cümle daha.. dediğin gibi gitmek için her röportajı değerlendirdi . gitmek istemesine suc bulmuyorum.. bişeeylerden sıkılmıs bunalmıs ve gitmek istedi. hakkıdır. doğaldır.. yönetimin onu satışında sucu yoktur.. aksine fatihin satısında çokda başarılı bir iş yaptılar.. fakat o para nerde ????

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                petkovic: ayiptir günahtir hangi Allah in kulu bu adamin gönderilmesi icin dua etmiyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X