Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• walla ne yönet,m hakknda ne de teknik adam hakkında hiç bir görüş sunamayacagım çünkü insanlar vardır dünü bugunü belli bugunu yarının garantisidirler ama görüyorum ki bizim insanların dünü ne bugunu belli ediyor ne de bugunleri yarınları için umutlu bir tablo çiziyor yönetim için diyecek tek kelime sürpriz insanlar her an ne yapacakları belli olmayan ziya konusuna hele hiç girmiyorum zaten.............
    BMN | ANTALYA
    Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih tekke konusunda haklısın ?? fatih tekke konusunda yönetimin hatası alınan 7.4 milyon € nun nerde nasıl kullanıldığı ? neden fatihin yerine adam alınmadığı
      Petkovic evet gitmeliydi tüm derbilerde bizi kanser etti..
      emrah kalabilirdi cok cabuk harcandı..
      eller uyumsuzdu gelmesi bi hata..
      lee young kalabilirdi..
      marcelinho bitmiş veya bitmemiş o adamın adı bile oynardı bizim takımımızın formasının oynadığı gibi.. Ziya Saolsun !

Fatih için Bi Kac cümle daha.. dediğin gibi gitmek için her röportajı değerlendirdi . gitmek istemesine suc bulmuyorum.. bişeeylerden sıkılmıs bunalmıs ve gitmek istedi. hakkıdır. doğaldır.. yönetimin onu satışında sucu yoktur.. aksine fatihin satısında çokda başarılı bir iş yaptılar.. fakat o para nerde ????
      haklisin... sorun da orada zaten.
      sorulmasi gereken soru "fatih'in transfer parasi ile ne yaptiniz?" iken, devamli surette "fatih'i nasil gönderirsin?" diye soru soruluyor.

Yorum

• @EmrahYalçınalp
        alinti yapacaktim ama mesajin gift olarak postalanmis...karman corman olacak forum diye vazgectim.
        sadece senin alinti yaptigin mesajimin iki satir altini postluyorum

"acin fener maclarinda, kiew macinda, atletico macinda vs vs yedigi golleri tekrar bir izleyin . böyle olmasina ragmen forumda kalmasindan yana oldugumu söylüyordum ve bu sekilde cok insanla burada birbirimizi kirdik sonra cogunlugun istedigi oldu yönetim de gönderdi..."

Yorum

• Konu Petkoviç'e neden geldi ki?

Onu alan da gönderen de bu yönetim değildi.
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• ne petkoviçi abi ya, adını anmayın onun yüzünden kaybettiğimiz maçların acısı hale tap taze

Yorum

• Yaptıkları yegane icraat borçların özkaynaklar eritlerek tasfiyesi olduğu için yönetimimizi Düyun-ı Umumiye'ye benzetiyorum.

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en kotu yonetimi ve teknik direktoru bu insanlar. Hakaret etmeden haklarina ne dusundugumu ancak boyle aciklayabilirim sanirim. Gorevde kaldiklari ve Trabzon'daki taraftarin inanilmaz bir bicimde buna tepkisiz kaldigi her gun zulumdur bana.

Yorum

• KELLO; Can yoldaşımsınız hepiniz. Burada herkes trabzonspor umuzun başarısı ve geleceği için bişeyler söyler,tartışır,bazende kavga ederiz, ama buluşma yerimiz aynı statta aynı renklerin olduğu tribünlerdir. aynı şey için gırtlak patlatırız. sonuçta hepimiz aynı renklerin hastasıyız.
                  Evet yönetimlerde bazen bişey yapamaz.Eli kolu bağlı kalırbiz yıllardır şampiyon olamıyorsak bunu bu zamana kadar başa gelen yönetimlerden hesp sorulması gerekir.
                  her yönetimin hataları olabilir ama bu yönetim hemen hemen herkesin tepkisini toplamış durumda. can kardeşim hiç kusura bakma ama yönetim kredisini doldurmuştur bizi ne hallere düşürdüğünü görüyoruz intertotodan elendik...
                  stepanov satıldı hemde mutlu olduğunu herfırsatta söyleyerken fatih tekkenin aksine,
                  ki yönetim istemeseydi tekkede gitmezdi. üstüne üstlük bu yönetim tranferi kapattıklarını beyen ettikten sonra stepanov u sattılar. ben zaten star futbolcu alınmasından yana değilim cünkü star futbolcuların trabzona ayak uydurmaları zordur ki türkiyeye ayak uyduramazlar,ben genç yetekli alt yapıdan yetişmiş oyuncuların kazanılması cve trabzonda oynatılmasından yanayım çünkü trabzonumda oynayan bütün oyuncuların içten ve samimiyetle oynaması gerekirki bu takım bişeyler yapabilsin.
                  yönetim ziya doğandan yana tavır koyması bile hata çünkü defans oynatarak ancak ortasıra takımı olursunuz başka bişey olmaz. yönetim ziya doğan elendikten sonraki açıklamaları duydunmu hele nurininkini. ne demek iyi oynadık elendik eksiklerimiz var. böyle bir açıklama olurmu Allah aşkına peki bunlar ilk yarı demedilermi eksiklerimiz bitecek ikinci yarı iyi bi takım izlayaceksiniz diye. ne oldu ikinci yarıda hani en iyi ikinci yarı takımıydık noldu erciyese yenildik avni akerde herkes korkarak gelirdi şimdi bize 3 tane atıyorlar biz pozisyona bile giremiyoruz bu benim senin yada taraftarın suçumu yönetim-tek.t. suçumu hadi can kardeşim cevapla.
                  için yanıyor her maç sonunda tamam küfür etmek ayıp bize yakışmaz ama insan kendine hakim olamıyor bazen sonra pişman oluyor ama nafile. bak beni yaskladılarda bana ne yararı oldu hiç girdiğim günaha değmedi.

söyle KELLO kardeşim kim suçlu????????????
                  varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• Arkadaşlar bakın ne buldum:

"Taraftar işini yapsın. Hocanın ve takımın arkalarında olmalılar. Son maçta kırıldık. İstifa diye bağıracaklarsa, bunu nezaket ölçüsünde yapmalılar."

Bu sözler Aydın Pişiren'e ait. İlk cümle size bir yerleden tanıdık geldi mi?

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bakın ne buldum:

"Taraftar işini yapsın. Hocanın ve takımın arkalarında olmalılar. Son maçta kırıldık. İstifa diye bağıracaklarsa, bunu nezaket ölçüsünde yapmalılar."

Bu sözler Aydın Pişiren'e ait. İlk cümle size bir yerleden tanıdık geldi mi?
                      Aydin pisiren ziya doganin akrabasimi benmi oyle hatirliyorum?
                      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aydin Pişiren Ziya Doğan'ın akrabası mı ben mi oyle hatırlıyorum?
                        Hemşehri olduklarını biliyorum. Ama akraba olup olmadıkları hakkında bir bilgim yok.
                        Laflarının benzerliğine bakılırsa tek yumurta ikizi bile olabilirler.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hemşehri olduklarını biliyorum. Ama akraba olup olmadıkları hakkında bir bilgim yok.
                          Laflarının benzerliğine bakılırsa tek yumurta ikizi bile olabilirler.
                          siyam ikizi olmasinlar..
                          BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aydin pisiren ziya doganin akrabasimi benmi oyle hatirliyorum?

Ee tabiki bunlar şirket gibi.Aydın Pişiriyo,Ziya Servis yapıyo ,Haşim mekan sahibi,Zeyyat kapıda müşteri çağırıyo.Hep beraber TS'un şanlı mazisi yenilip tüketiliyor.Bizede şairin ünlü dizeleri ile seslenmek düşüyor;
                            '' Yiyin efendiler,yiyin
                            Bu han-u yağma sizin,
                            Aksırıncaya,tıksırıncaya
                            kadar yiyin.!!!!!!''
                            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Sayitoğlu yine herkesi geri zekalı yerine koyan açıklamalarda bulunmuş:

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın talepleri ve kulübün mali imkanları doğrultusunda transferi şekillendireceklerini söyledi.

Transferde durgun bir dönem yaşadıklarını belirten Asbaşkan Sayitoğlu, "Teknik Direktör Ziya Doğan'ın talepleri doğrultusunda transfer yapabiliriz. Şu anda transfer araştırmalarımız devam ediyor. Transfer bir günde olacak iş değil. Bu yüzden hata yapmak istemiyoruz. Kulübün belli bir mali bütçesi ve tablosu var. Bunu oturttuktan sonra transferi şekillendireceğiz" dedi.

Valla bravo! Transfer sezonu zaten dün açıldı, öyle hemen bir günde sonuç beklememek lazım. Hem zaten tüm kamuoyu size baskı kuruyor, lütfen hata yapın diye. Ayrıca bu kulüp bütçesi, tablosu falan da nereden çıktı? Hele bir otursun şunlar(o nasıl oluyorsa?) gerekirse o zaman bi düşünürüz hele.

Hepimiz merakla şu oturtma işini bekliyoruz.. Tam oturtunca bize de bi haber verin de biz de bilelim hah artık tablolar falan oturmuş, artık transfer yapabiliriz diye.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Transferde durgun bir dönem yaşadıklarını belirten Asbaşkan Sayitoğlu, "Teknik Direktör Ziya Doğan'ın talepleri doğrultusunda transfer yapabiliriz. Şu anda transfer araştırmalarımız devam ediyor. Transfer bir günde olacak iş değil. Bu yüzden hata yapmak istemiyoruz. Kulübün belli bir mali bütçesi ve tablosu var. Bunu oturttuktan sonra transferi şekillendireceğiz" dedi.
                                ufacık aklıyla bi de ders vermeye kalkıyor...
                                nerdesin kardeşim 2.5 aydır??
                                ne bir günü??
                                kafanız çalışmıyor mu sizin??
                                insanlar bu takım eksik, transfer şart derken, "transferi kapattık" açıklaması yapacak kadar futbol cahilisiniz..
                                hala daha gelmiş hikâye anlatıyor.. herif bak.
                                1 gün falan yok.. transfer sezonunun öncesini de düşünürsek 3 aydan fazla zaman geçti.
                                acizliğine bahane aramasın kimse.

kulübün mali yapısını düzeltmek falan...
                                geç bunları haşim efendi..
                                siz ancak bozmaya yararsınız.. bugüne kadar düzelttiğiniz birşeye şahit olmadık..

Yorum

Yükleniyor...
                                X