Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bildim bileli aynı adamlar yönetim için aynı hocalar teknikdirektörlük için dönüp duruyo.

Buda bir istikradır.

Ayrıca şuan için suan pek değerli büyüklerimiz konuşmak yumruklarını masaya vurmak için daha neyi bekliyorlar.anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bildim bileli aynı adamlar yönetim için aynı hocalar teknikdirektörlük için dönüp duruyo.

Buda bir istikradır.

Ayrıca şuan için suan pek değerli büyüklerimiz konuşmak yumruklarını masaya vurmak için daha neyi bekliyorlar.anlamıyorum.
      cesaretleri yok anla bu kulubu duzluqe cıkaramayacaklarını anladılar ancak Albayrak bisiler yapabilir bence

Yorum

• İlk olarak taraftar61a tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cesaretleri yok anla bu kulubu duzluqe cıkaramayacaklarını anladılar ancak Albayrak bisiler yapabilir bence

Peki Albayrağa güvenme sebebin ne.neye dayanarak diyorsun bu lafı. bu güne kadar olumlu ne yaptı ki sonra yapacaklarına örnek olsun.albayrak yapacağını yaptı .o ve yönetimi tokatı vurdukça vuruyor. onlar yapsa yapsa düzlüğe çıkarmak yerine düzlüğe indirirler.yamaçtan.

yoksa dayanak noktan stichus falan mı.

Yorum

• ayman transferinin olmamasından dolayı yönetimimizin ne kadar becerekli olduğunu bir daha gördük
          bu trasferle yönetimdekilerin hem fikir olduğunu ve birlikte hareket ettikleri anladık

yazık çok yazık
          bu heriflerle daha çok dibe batıyoruz
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• ayman denilen adam takıma gelecek dendi.katkısı ne kadar olavibilir bilmiyorduk.ama ben açıkcası pek istemiyordum.ama söler verildi mrlar çektirildi.oyuncu gençlerle idmana çıkmadı şimdi almayacaz diyorlar.arada kalmışlarmış bilmemneymiş.bu adamlar aralarında çözmedilerse bu problemi neden oyuncuyu almak üzereyiz oluyor ve kontrolden geççiyor.
            şimdi adamı alırlar antremansız derler 1 yıl da onu bekleriz musampadan sonra.

bence bu yönetim trabzonsporun başına gelmiş en kötü yönetimdir(en azından benim gördüklerim içinde) hiç bir şey bilmediklerini ve takımı her geçen gün uçurumdan aşağı itmeye çalıştıklarını düşünüyorum.takımın yapması gereken çok şey olmasına rağmen bu yönetim bunları yapacak bir yönetim değil.trabzonspor bir yol ayrımında ya yıldızlarımızı falan satıp(ki malum hepsine teklif olduğu söyleniyor) sıradan bir anadolu takımına dönüşeceğiz, yada toparlanıp eski parlak dönemlerimize döneceğiz.
            ben ikincisini başarabilecek bir yönetimimiz olduğunu düşünmüyorum.düşünen beri gelsin
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• cezam bitti yine geldim! cezali oldugum dönemde de ilginc gelismeler trabzonsporu rahat birakmadi!degerli hocamiz!!! ve ondan daha da degerli yönetimimiz icraatlarina son hizla devam ediyorlar! bu arada taraftarimizda yönetimimizle birlik beraberlik icinde ve bunu yasamak beni mutlu ediyor!
              bir örnekle! yönetim kurban bayraminda futbolcularin adina kurban kestiriyor(ne hikmetse oyuncularin bundan haberi yok)bir kisim taraftarimiz kulübe akin edip elleri öpülesi baskanimizin bize sundugu hizmelter ve takima yaptigi katkilarin yaninda nacizane kalacak da olsa ellerine sariliyorlar! muhtemelen arada diger iki baskan yardimcimizda elleri öpülerekten gönülleri alinarak mutlu ediliyorlar ki aralarinda ki husumetin hicbir önemi yok! birinin ak dedigine digeri kara diyor baskan da arada kalmak istemiyor olsagerek benim gözlerimde bozukluk var diyor olayi gecistiriyor! sonra yine bu bazi taraftar arkadaslar buraya gelip eylemlerini aciklamaya bir kilif bulmaya calisiyorlar!sanki birileri onlardan aciklama istemis gibi! yani sucluluk duygusu mu desem ne desem bilemiyorum! simdi sorsam kaci daha önce bayramlasmalarda kulübe gitti diye nasil cevap alirim bilmiyorum aslinda bilmekte istemiyorum. neymis efendim kurban bayramiymis! iyi olsun diyoruz bu arada hocamiz, yani cooook degerli hocamiz o güzel okunasi derin icerikli aciklamalarina devam ediyor ve bir aciklama daha yapiyor! gidenin arkasindan aglamayiz! bu lafina adresi symek! hani sorunlari olupta hoca tarafindan ilk geldiginde kisa sürede cözüleceigini soyledigimiz symek! sahi hocam symek umutsuz vak´a mi cikti da ondan vazgectin? bu soruyu okurken cevap oalrak bir tren ve tren yolunun kenarinda bekleyen bir inegi gözünüüzün önüne getiriniz lutfen!hoca hizini alamiyor devam ediyor(hani arkasinda yönetimin destegi var ya) eller bir gelsin bakacagim begenirsem takima katilir begenmezsem alternatifleri düsünürüz!!!yahu hoca bu adam oynadigi tkaimda gecen yil ahrikalar yaratti diyecegim bunu düsünmeye basliyorum olayi kavrayabilmek icin ama bana firsat veren var mi? hoca devam ediyor! diyor ki zat´i alileri; marche profesyonel oyuncu ve onun nerede oynayacagini hem en iyi ben bilirim hem de nerede oynayacagina onun ben karar veririm! bu arada cok ilginc bir gelisme yasaniyor! cook degerli hocamizin evladi gibi sevdigi ayman transferinde gelismeler yasaniyor oyuncu saglik kontrolunden falan geciyor ama transfer yok! yönetim aciklamalarda bulunuyor karisiklik var sorun var falan deyip lafi geveliyor ama bizim her konuda engin deneyime sahip hocamiz en cok istedigi oyuncu hakkinda tek laf etmiyor! edemiyor anlasilan! hocam bizi bir aydinlativer bee!!bu konu benim kanimca senin bilginin en ihtiyac duyuldugu alan! nedir bu ayman olayi bu adamin en iyi oynadigi yer neresidir bilelim! kusura kalma biz trabzonspor taraftari cahil kalmisiz bizi bilgilendir hocam! ama yasananlar bunlarla da bitmiyor hoca ilk hazirlik macinin ardindan diyor ki takimin ilk yari oynadigi oyundan memnunum ikinci yari genclere sans tanidim! naklen yayin yok ya diyoruz ki herhalde hoca paf takimdan oyuncu aldi takima. sevinecek gibi oluyoruz ama sonra isin asli meydana cikiyor! yattarayla musampaymis oyuna ikinci yari giren Genc arkadaslar! hmmmmm... diyoruz genclerimizin önü acik bu cooookkk degerli hocayla... sonra bakiyoruz bizim taraftarlarin sanal dunyada bulustugu bordomavi net tüm olanlara görmedim duymadim bilmiyorum diyerek garip sekilde seyirci kaliyor! buna yakisan bir deyim vardir ya simdi beyler kendilerine satasilmis hissedip bana bir caza daha vermek isteyebilirler ama onlara bu firsati vermeyecegim! hayir anlamadigim birileri kendi kimliklerini saklayip saman altindan isler yapiyorlarsa onlara bunun faydasi ne! eger biz taraftarlar etliye sütlüye karismayacaksak bu hikmeti kendinden belli yönetim siyaset icin takimi ve bir sehri satacaksa ve o sehrin insani o takimin taraftari üc maymunu oynayacaksa diyorum ki ben
              albayrak ve onun ekibi kalsin bu takimin basinda ve ziyayla da bes yillik bir kontrat imzalansin zaten onlar giderken artik biz burada olmayiz!!!

hayir istifa etmesinler arkadaslar! ben bu insanlarin yöneticisi t. direktörüyle birlikte utanclarindan yerin dibine girmis sekilde bir daha trabzon ili sinirlarina girecek yüze sahip olamayanadegin takimin basinda kalmalarini istiyorum. kalsinlar ki gelecekte bir daha bizlere bunca zulmü ve üzüntüyü yasatamasinlar!!!
              En son guera tarafından düzenlendi; 08.01.2007, 22:24.

Yorum

• Vallaha bugune kadar yaptiklari, basardiklari(!)ndan dolayi hala utanmiyorlarsa bu adamlar neye utanirlar, bilemiyorum. Bu adamlarin istifa denen mefhumdan ne kadar uzak olduklari artik herkesin malumu. Bundan sonra tum sorumluluk camianindir. Bu capsiz yonetim ve aciz teknik direktorun takimi nereye goturecegi cok belli iken hala kulaginin ustune yatip kipirdanmaktan aciz camia, Trabzonspor'umuzun ne hallere dustugunun gercek gostergesidir.

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  i
                  mehmetf tarafından yazılan
                  http://www.ntvspor.net/Pages/6521.asp

lütfen şu linkteki yazıyı bi okuyun...

yazıyı şimdi okudum gerçekten çok anlamlı yazmış yazarımız herkesin okumasını isterim gerçekten güzel bir yazı
                  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Ya bizim yönetim kurulu artık insanları madara etmeye başladı. Üstelik, bir futbolcunun futbol yaşantısını, yukarıdaki resme bakıp tahrik olan bir fanatik bitirabilir de. Çok ilginç bir durum sözkonusu. Bu Ayman, transferi biti diye bir sürü de açıklama yapmıştı. Ben bu yönetim kurulu kadar basiretsiz, plansız, programsız, Trabzonspor ismini ayaklar altına aldıran bir yönetim kurulu görmedim.

Yazıklar olsun hepinize. Düşün yakamızdan, düşün...
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 08.01.2007, 23:25.

Yorum

• Oooooof of! Evet, sadece bu kadar!
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak taraftar61a tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet Albayrak bir şeyler Yapabilir
                        Mesela ziyayla biraz daha çabalasınlar Küme düşmemizi garanti edebilirler

Komik olmaya başladı Yönetim Destekli bazı arkadaşlar

Yorum

• Artık bu saatden sonra bu yönetimden birşeyler beklemek bence çok ama çok yanlış bir durum bu yönetimin hiç bir şey yapamıyacagı apacık ortada görünüyor
                          En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 09.01.2007, 00:11.
                          "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• @ mehmetf

Bu yazıda ciddi bir eksiklik var: İbrahim Hacıosmanoğlu! Alınan bütün kararları bozan, verilen bütün sözlerden dönen ve bugüne kadar zerre kadar icraat yapmayıp, sadece konuşmakla mükellef İbrahim Bey neden bu sayılan iki ismin arasında değil anlamak zor (ya da değil).
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Biz bitmişiz ya!!!
                              Günahımız neydi bunca Trabzonspor taraftarı olarak ???
                              26 yaşındayım böyle iş bilmez,acemi,siyasete bulaşmış, kendi inatları uğruna bir sevdayı bu hale getiren bir yönetim görmedim..
                              Bu efsanenin ufak bir bireyi olarak bu yaşananlardan dolayı ben utanıyorum artık siz hala orda oturup efsaneyi eritmeye devam edin!!!!
                              Kocaman bir alkış benden size yukardakiler!!!!!
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• albayrak ve kurmaylari , eger geceleri yukari bakarsaniz bir cok yildiz gorursunuz elbet o gece yildiz kayar : ) eeee ofli sin sen iyi balik tutarsin yakalayi ver o yildizi da 11 koy oynatirsin
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

Yükleniyor...
                                X