Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasil bir takim istiyoruz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Takım ruhu, kazanma hırsı oLan bir takım istiyorum...
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Hücum futbolu oynayan, gol attıktan sonra defansa cekilmeyen, rakibinden korkmayan bir TRABZONSPOR istiyorum
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Seyirci ortalamaları:

fenerbahce: 38.500
        besiktas : 25.000
        bursaspor : 17.000
        galatasaray : 16.000
        trabzonspor : 12.000

Kaynak: TRT

Yorum

Ölümüne bir sevda bu duysun tüm dünya bunu
          Ne feneri ne cimbomu sevdik biz Trabzon'u
          Ne zaman gelecek bu büyük hasretliğin sonu
          Görelim seni Türkiye'nin şampiyonu

Elbette doğacaktır vadettiği günler hakkın

Yorum

1imiz yeteriz besizin için ölürüz

Yorum

mücadele eden,sahada terinin son damlasına kadar harcayan,iyi futbol oynayan, hırslı herşeyiyle ben TRABZONSPOR um diyen bi takım istiyorum
              inadına TRABZON
              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Seyirci ortalamaları:

güzel bir tesbit arkadas
                ben üzülüyorum bu duruma sözde büyük takimiz ama böyle olmaz 12000 seyirci ortalamasiyla.
                bide stad yapilsin diyoruz ilk önce simdiki stadi dolduralim sonra yenisini düsünürüz.
                bence utanc verici bu rakam trabzonun il nüfusu 235 binlerde bunlara bide cevre ilceler eklendigini düsünelim.
                ama hala nedense stada giden yok ve dolduramiyoruz.
                bu duruma bir care bulmamiz lazim diye düsünüyorum

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  güzel bir tesbit arkadas
                  ben üzülüyorum bu duruma sözde büyük takimiz ama böyle olmaz 12000 seyirci ortalamasiyla.
                  bide stad yapilsin diyoruz ilk önce simdiki stadi dolduralim sonra yenisini düsünürüz.
                  bence utanc verici bu rakam trabzonun il nüfusu 235 binlerde bunlara bide cevre ilceler eklendigini düsünelim.
                  ama hala nedense stada giden yok ve dolduramiyoruz.
                  bu duruma bir care bulmamiz lazim diye düsünüyorum
                  arkadaşım birlik olamıyoruz.hele bu yönetim bu konuda tamamen yetersiz.sırf bu yönetim yüzünden takıma kızan arkadaşlar var.bence takımın başında kişm olursa olsun bizze düşen takımı desteklemek olmalı.bazı arkadaşların siyasi görüşleri takımın yönetimiyle aynı olmayabili ama bu takım bizim yönetimin değil.biz kendi takımımıza ihanet ediyoruz.bunun farkına varalım.yönetimler futbolcular hepsi gelip geçici(öyleki Trabzonsporlu olan fatih tekke bile gitti) kalıcı olan biziz yani taraftarlar.bizim birlik olmamız lazım ama nedense bunu beceremiyoruz.çünkü kimilerinin çıkarları kimilerinin siyasi düşünceleri takımı(tribün olarak)bu hale getiriyor.artık bırakalım bu işleri bizim olan Trabzonsporumuzu kimseyi dinlemeden destekleyelim.
                  inadına TRABZON
                  ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

saldıran ısıran bitakım istiyorum..
                    asla skora yatmayan bi takım istiyorum
                    görüyorum hissediyorum
                    geliyoruuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz.........
                    Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

rakibini presle boğan savaşan mücadele eden tribündeki insana zevk veren bir Trabzonspor istiyorum.Günü kurtarma mantığıyla değil Yenilse bile Taraftarına İyi oynadık mücadele ettik Hak etmeden yenildik dedirten bir takım istiyorum.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

@ eren_61

evet birlik saglayamiyoruz haklisin taraftarimiz zaten bölünmüs tribünlerde herkes kendi grubunu ön plana cikarmaya calisiyor.hepsi birlesse daha guzel ve tek ses oluruz.
                        tamam yönetime kizabilirsin ama takinia sahip cikmalisin
                        bizler taraftar olarak bazen cok sey istiyoruz ama bizim katkimiz oluyoirmuki biz biseyler isteyelim
                        dedigim gibi 5ytl ye bile stadi dolduramiyoruz

Yorum

İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seyirci ortalamaları:

bu tablo daki bursaspor ile ilgili rakamında çok büyük bölümü sponsorların. oralardaki sanayi ne yazıkki biz de yok. adamlar komple binlerce bilet alıp kendi çalışanına veriyor. kayserisporun bu en sonki yabancı maçında bile x firması kale arkasının biletlerini alıp çalışanlarına vermiş. bir yerde okumuştum. bunu . hatta bunu yazan kayseri li kişi şöyle diyordu, falan firma okadar bilet aldı kendi işçilerine dağıttı ama onlarda gelmezki. yani demek istediğim ne yazıkki bizim buralarda sanayi olmadığı için bursaspor örneğindeki gibi topluca bilet alan firmalarda olamıyor.
                          ha bizim buna ihtiyacımız var mı? kesinlikle olmamalı. biz statımızı kimseye ihtiyaç duymadan zaten doldurmak zorundayız. bu örnekleri vermemin sebebi bursasporun bizden fazla izleyicisi varmış gibi görünmesi. dediğim gibi bu sponsorlar bilet alıp dağıtmasın bedavadan bakın gerçek rakamlara.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

10 puanlık maçı kaybetmeyen bir takım istiyorum

Yorum

hasan ve hüseyinsiz bir takım .... ve ayrıca tribünde bagıran taraftar .. küfür edip sinema seyreden değil

Yorum

gol atttıktan sonra bir küme oluşturup sevinen bir takım istiyorum, üst üstte atlayan kulubeyle birlik olan bir takım istiyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X