Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasil bir takim istiyoruz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Nasil bir takim istiyoruz?

Dünkü maçtan sonra artik sunu düsünüyorum bu takimi bundan böyle tek forvet oynatmayacak bir hoca alinsin ve çok basit bir mantikla dünkü kadrodan yola çikarak gelecek sezona ilk bakista söyle bir takim kurulup asagidaki gibi oynatilabilir.

Oynanacak taktik 4-4-2 olacak ama 2 forveti ileriye koyup takimin ortasaha direncini düsürmeyecegiz, Fatih'in yanindaki forvet golcülügünün yanisira çok basan pres yapan güçlü bir oyuncu olmali bence Gökhan ile Fatih birbirlerini tamamlayan oyuncular degiller ve bu sisteme uygun olmazlar, Fatih'in yanina Umut Bulut'u alirsak bahsini ettigim sekilde bir forvet kurgumuz olur. Ben yabancilardan Lee ve Djokaj'in gidecegini düsünüp 2 yabanci transfer hakkimiz kalacagini düsünüyorum ve defansa Tolga'yi alirsak yabanci haklarimizdan birini Forvet digerini ortasaha için kullanmamiz gerektigini düsünüyorum, ama Tolga'yi alamayacaksak stopere çok kaliteli bir yabanci almaliyiz. Diger yabanci hakkimizi ise ortasaha için kullanmaliyiz bu adam çok treknik oyun kurucu özelligi olan ve duran toplarda da etkili bir oyuncu olmali bu niteliklere uyan D'alessandro ve Kallström var ve alinabilmesi muhtemel oyuncular. Forvete yabanci almadigimiz bu durumda kaliteli bir Türk forvet daha alip bu bölgede sorunsuz devam ederiz. Defansin soluna Hayrettin, Faruk ve Mustafa Keçeli'den biri alinbabilir bunlardan Hayrettin digerlerine nazaran çok daha iyi bir savunmaci asagida yazdigim gibi bir takim kurabilirsek zaten savunmanin çok çikmasina gerek kalmaz bu yüzden onun alinmasi çok iyi olur. Diger alinacaklar ise Bilal, Emre Güngör,Emre Kahraman,Burak v.s. gibi takimda yer bulabilecek kaliteli oyuncular olmali biz bu transferlerin hepsini Fener'in nalka'ya harcadigi parayla yapabiliriz. Takima yildiz sözü veren yönetim adam akilli bir takim olustursun istiyoruz artik.

Benim takim kurgum asagida bazi arkadaslar Yattara konusunda elestirebilirler ) Fatih ve Umut ikilisine dokunmadanYattara'yi ortasahadan birisinin yerine koymakta mümkün olabilir (tabi hücuma dönük olanlardan)Sizlerinde düsüncelerinizi nasil bir takim kurulup nasil oynatilmasi gerektiginizi belirtmenizi rica ediyorum. Hani Cruyft Barcelona'ya hoca oldugunda nasil bir takim istiyorsunuz diye taraftarlara sormus ya eger bizim yönetim de sormak geregi hissederse buraya bakmasi yeterli olur sanirim.

Jeferson

Fatih StefanovStoper&amp ;nbs p; Hayrettin

Hüseyin Ortasaha

Symek Gökdeniz

Fatih UmutEdited by: emre81

hani yattara?
    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

tolga

fatih song milan lee

yattarahüseyin gökdeniz

playmaker

fatih Edited by: 61_dnc_TS

Yorum

İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi

tolga

fatih song milan lee

yattarahüseyin gökdeniz

playmaker

fatih

ama bu takim çok gol yer...

ama atarda ha...[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: 61_dnc_TS

Yorum

Kisilere bagli olmayan takim gibi bir TAKIM istiyorum. !

Isterse sokaktan geçeni oynatsinlar...
          FxY

Yorum

Valla teraziyi çok iyi ayarlamak lazim takimi hücum oynatacagiz derken defans kevgir olmamali 5 tane gezen adamla kaliteli takim olunmaz takim genel itibariyla çok kosmali ve dirençli olmali Fatih'in ve Yattara'nin pres yapmasini beklemeyelim ama pek tabi digerleri yapabilir önemli olan bunu onlara asilamak ve yenitransferler deböyle bir takim olusturulmasi gerektigi dikkate alinarak yapilmali ama kesinlikle vasat topçu alinmamali artik alinan hiçbir oyuncu tartisilmaytacak kadar kaliteli olmali. Edited by: emre81

Yorum

jeferson

ufukhan song milan lee

yattarahüseyin gökdeniz

recoba

fatihumutEdited by: BOZOHAN
              KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

FENERBAHÇEye yenilmeyecek olan bir takim istiyoruz.(bkz 2002 öncesi)
                Özkan SÜMER

Yorum

abi basladik gene kadro kurmaya[img]smileys/smiley1.gif[/img]bu takima kadro kurmaya gerek yok adam gibi sag sol bek bi stoper bide orta saha

Yorum

Harbi ya konuyu kadro kurmak olarak düsünmemistim ben basliga bakinca ama bir kere de ben uyayim genele

Tolga

Ufukhan Stepanov I.Toroman Hayrettin

Hüseyin

Yattara Gravesen Szymkoviak Rothen

Zigic

Iyi oldu iyi
                    #7 King of Kings

Yorum

simdi kadroya neler yazilir neler ama is almaya gelince pek ortada olan yok.sadece yenilse bile rakibini ezen bi takim olsun.tabi eze eze yenilmesinde[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• kendi evinde 90 dakika baski yemeyen bir takim istiyorum.Baski kuran bir takim istiyorum
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

sampiyon olamasakta topla oynama yüzdelerine bakinca bariz üstünlük kuracagimiz, rakibi sahada bogacagimiz bir takim istiyoruz zaten böyle bi takimimiz olursa sampiyon oluruz o ayri mesele

Yorum

Bize oynadigi futbolla zevk verecek , iste futbol budur dedirtecek ve her rakibini ezmeyi basarabilecek bir takim istiyorum.Eziklerle tartisirken basimi dik tutmami saglayacak bir takim istiyorum.Baska biside istemem. Takim kadrosunda da ruhuyla oynayacak oyuncular olsun yeter. Çok mu sey istiyoruz . [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            - impossible ? what does it mean ?

Yorum

seneye yabancisiz ve sadece trabzonlu genclerden olusmus bir kadro isterim.bence yapilmasi gereken sey bu.zaten gelecek sezon hop diye birdenbire sampiyon olmamiz imkansiz gibi bisey.hem zenginler zengini yildiz futbolcu alma ustasi baskanimiz için de kolay bi yol olmazmi..

Yorum

Çalışıyor...
                              X