Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Renklere Asigiz (Protesto)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Biz Renklere Asigiz (Protesto)

Son günlerde iyice ayyuka çikan futbolcu, yönetim ve yerel basinin Trabzonspor'dan çok kendi menfaat ve çikarlari dogrultusunda hareket etmeleri üzerine bir öneri ve protesto baslatiyorum kabul görür görmez, senin ne haddine dersiniz demezsiniz bilemem ama teklifim su avartarimizi degistirelimlogomuz, taraftar resimleri filan olsun avartarlar ya da o tip bisey koyalim ne futbolcu ne de baska bisey olmasin ki bizim gerçek sevdamizin ne trilyonluk futbolcularne de, söz verilen yildizlar olmadigi anlasilsin.

Destekliyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

aynen[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

katildim bile degistirdim zaten[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Benden de destek...

Yorum

katiliyorum..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

biz futbolcuya yönetime asik falan degil

bizim askimiz RENKLERE

Yorum

tabiki bu kulüpteki herkes geçicidir....

onun için trabzonsporumuza destege devam....

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

tabiki bu kulüpteki herkes geçicidir....

onun için trabzonsporumuza destege devam....

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

tek kalici biziz bu kulüp bizim
                  Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                  BMN Tsira TRABZON

Yorum

• benim resim zaten taraftar resmi.Bu düsünce bizi biz yapacak kendini bulunmaz hint kumasi sanan futbolcular akilli olun diyorum.Biz gerekirse bu takim için herseyi feda ederiz.Su bu önemli degil takimi satani biz çoktan satariz Bordo mavi renklere bizim askimiz baska biseye degil
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Istenince, düsününce ne de güzel protesto sekilleri bulunuyor.

Benim size bir önerim var. Su anda biliyor musunuz bilmiyorum ama 23 Nisan'a kadar sürecek bir Türk Bayragi asmakampanyasi var. Ne amaçla oldugu malum. Bu da buna vesile olsun,isteyenler avatarini Türk Bayragimiz ile süslesin.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

biz renklere ve trabsonspor ismine asigiz sahada kisiliksiz futbol oynayanlara degil biz bu isme asigiz

TRABZONSPOR

BMN KOCAELİ

Yorum

Avatarimi seveyim birde Trabzonspor'umuçok severim.Fakat Trabzonspor üzerinden her türlü menfaati elde etmekgayesiyle yola çikan baskan,yönetici,futbolcudan tesislerde görevli temizlik isçisine varana kadar herkesi protesto ederim.Iki elim iki cihanda yakalarindadir.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Istenince, düsününce ne de güzel protesto sekilleri bulunuyor.

Benim size bir önerim var. Su anda biliyor musunuz bilmiyorum ama 23 Nisan'a kadar sürecek bir Türk Bayragi asmakampanyasi var. Ne amaçla oldugu malum. Bu da buna vesile olsun,isteyenler avatarini Türk Bayragimiz ile süslesin.

Tabiki olur valla ben basta da söylediklerim hariç buraya bir çok avartar kyacagim konu güncel kaldigi sürece Türk bayragi da olacak bunlar arasinda)

Yorum

dogru kardesim biz sadece renklere asigiz.kendini bu takimdan üstün gören mutlaka kim olursa olsun gider
                              inadına TRABZON
                              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

Çalışıyor...
                              X