Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Renklere Asigiz (Protesto)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

en güzel protesto nedir biliyor musunuz? takima 90 dakika destek olmaktir... hep destek tam destektir... köstek degil destek olmaktir....

sende kisa ve öz söylüyorsun,senin bütün fikirlerine katiliyorum,ayrica TheRapZoNe arkadasimjizin neden protestoya katilmadigini sormak istiyorum??
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

avatar bayrak ile degistirilmistir
      ...anti-klişe timi...

Yorum

bordosuna mavisine hastayim

dükkanin rengini de bordo mavi yaptim
        ARHAVI \'DEN SEVGILERLE

Yorum

Tamamiyla destek veriyorum ve bazi arkadaslarin da bu protestoyu tam anlamadigini düsünüyorum BMN platformunda yapilacak protesto ya görsel ya da düsünsel olarak yapilabilir ki bu durum ikisini de içeriyor. Bazi arkadaslarin maça gidip arkalarini dönme fikri de ayrica tartisilabilir.
          Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
          1-Mahmut Hoca
          2-TRABZONSPOR

Yorum

Ben takimin bu sene geçirdigi travmalardan sonra onlara bir sekilde destek vermekten yanayim. Ama bu konuda futbolculari protesto etmeyi düsünen arkadaslara da hak vermemek mümkün degil.

Ama arkadaslar, bir protestonun amacina uygun ve "iyi" bir sekilde yapilabilmesi için "çok iyi organize olmak" gerekiyor.

Benim size önerim olumsuz hiç bir tezahürat yapmadan maç öncesi

"Senol buraya"

"Ali Kemal buraya"

"Necati buraya"

"Hami buraya"

"Cemil Usta buraya"seklinde eski efsane oyuncularimizi tribünlere çagirma tezahürati yapmak ve ardindan da "Trabzon" diye yeri gögü inletmektir.

Bir düsünün bakalim.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi
              İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

en güzel protesto nedir biliyor musunuz? takima 90 dakika destek olmaktir... hep destek tam destektir... köstek degil destek olmaktir....

sende kisa ve öz söylüyorsun,senin bütün fikirlerine katiliyorum,ayrica TheRapZoNe arkadasimjizin neden protestoya katilmadigini sormak istiyorum??
              Böyle bi protestoyla bi yere varilacagini düsünmüyorum.Ama simal abinin dedigi yapilirsa baya bi etkili olur.
              Özkan SÜMER

Yorum

Gercekten bu konuyu acana tesekkür etmek istiyorum [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Simal Yildizin onerdigi protestoda cok güzel ama organize olmadanda protesto olmaz insallah iyi protest olurda akillari basina gelir .

Gerci bunlarda utanma olsa zaten böyle ruhsuz oynamazdilar !!!!!!!!
                Unutmayinki hersey bizim elimizde ,protestoda etmek,destek cikmakda basarida sampiyonlukda!!!!
                Allah sonumuzu haiyr etsin

Yorum

maça gitmeyelim ve bi pankart asalim

bizim ruhumuz yeter ya sizin.......?

biraz agir bir protesto ama belki bizi anlarlar [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                  BMN Tsira TRABZON

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Ben takimin bu sene geçirdigi travmalardan sonra onlara bir sekilde destek vermekten yanayim. Ama bu konuda futbolculari protesto etmeyi düsünen arkadaslara da hak vermemek mümkün degil.

Ama arkadaslar, bir protestonun amacina uygun ve "iyi" bir sekilde yapilabilmesi için "çok iyi organize olmak" gerekiyor.

"Senol buraya"

"Ali Kemal buraya"

"Necati buraya"

"Hami buraya"

"Cemil Usta buraya"seklinde eski efsane oyuncularimizi tribünlere çagirma tezahürati yapmak ve ardindan da "Trabzon" diye yeri gögü inletmektir.

Bir düsünün bakalim.

Bu fikir mükemmeldende öte gerçektenn[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

diyorumki son olarak bundan sonraki tüm maçlarda o efsane futbolculari çagiralim sonrada sadece yeri gögü TRABZONSPOR diye inletelim 90 dk.iste tepki diye ben buna derim.eger bundanda bisey anlamazlarsa bu futbolcular hepsi sezon sonu fesh etsin mukavelesini diyorum.
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
                      İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

"Senol buraya"

"Ali Kemal buraya"

"Necati buraya"

"Hami buraya"

Bir düsünün bakalim.

Bu fikir mükemmeldende öte gerçektenn[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

diyorumki son olarak bundan sonraki tüm maçlarda o efsane futbolculari çagiralim sonrada sadece yeri gögü TRABZONSPOR diye inletelim 90 dk.iste tepki diye ben buna derim.eger bundanda bisey anlamazlarsa bu futbolcular hepsi sezon sonu fesh etsin mukavelesini diyorum.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]harika [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

"Senol buraya"

"Ali Kemal buraya"

"Necati buraya"

"Hami buraya"

Bir düsünün bakalim.

gerçekten fikir güzel... bunu yapabilir miyiz?
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

kalearkasi.net adresinde simal kardesimizin fikrini aynen yazdim...

uygularsa çilginlar uygular bunu...

gerçekten de düsündükçe çok hos ve çarpici bir sey bu...

düsündüm de keske o efsaneleri tribunlere çagirmak bize de nasip olsaydi...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

güzeL bir düsünce[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

Tüm türübünlerin sahaya sirtini dönerek 90 dk maçi izlemeleride bir yöntem olabilir.
                              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

tunga abinin (simal yildizi) fikri gerçekten de çok hos.yapilabilirse hepsinden daha anlamli olur.
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                                "7"

Yorum

Çalışıyor...
                                X