Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hocam ben 15 yaşındayım.Futbola doğuştan ilgim var ancak son 3-4 sezondur tam anlamıyla Trabzonspor kimliğini benimsemiş biri olarak futbola bakıyorum.Bir gün okuldan eve geldiğimde Şenol Güneş tekrar Trabzonspor'da yazısını okuduğumda daha önce sizi takımın başında hiç görmeme rağmen başarılarınızızı ve Trabzonlu, Trabzonsporlu olduğunuzu duyduğumdan dolayı büyük bir maç kazanmış gibi sevindim.Geldiğiniz sezon da hayatımda net olarak hatırladığım 2. ve 3.kupayı kazandırdınız takıma bunun yanı sıra her şeyden önemli olarak güzel futbolu kazandırdınız.Geçen sezon sadece sahada değil dış etkenlere karşı mücadele verdiniz.Bunu sadece geçen sezon değil belki de Trabzonspor'u çalıştırdığınız her sezonda verdiniz.Ben hiç şampiyonluk görmemiş biri olarak geçen sezon ilk defa sizin sayenizde o umudu, o coşkuyu taşıdım içimde.Her oynanan maçta sahada müthiş bir futbol izliyorduk.Anlatırlar sürekli Dozer Cemil, Ali Kemal ve sizin zamanınızdaki o güzel futbolu o zamanı yaşamamış da olsam geçen sezon bir benzerini yaşadığımıza şüphem yoktu.Trabzonspor kuruluşunadan bu yana Kazım Koyuncu'nun da söylediği gibi güçlülerin iktidarına karşı savaşmıştır.Bu yüzden Trabzonspor'dur zaten.Bu yüzden saltanatı yıkan en büyüktür Trabzonspor.Siz de bu takımın efsanesisiniz.Her demecinizde bir anlam bir gelecek var.Bizim söylemek isteyip söyleyemediklerimizi dile getiriyorsunuz birçok zaman.Kariyerinde birçok kupa olan birçok takıma şampiyonluklar yaşatmış bir teknik direktörü ya da sizi Trabzonspor başa getirse benim gibi birçok taraftar Şenol Güneş'i tercih edecektir.Bunda kesinlikle futbolun değil adamlığınızın etkisi vardır.Sizinle bir kez olsun konuşmuşluğum olmamasına rağmen babam kadar değerlisiniz benim için.Maçlardaki davranışlarınızı, maç sonundaki röportajlarınızı ne zaman görsem sizin ruh hâlinize bürünürüm ve size özenirim.Siz hata da yapsanız belki Şenol Hoca'mızın bir bildiği vardır derim.Ben sizi adamlığınızla, futbol bilginizle, haklı mücadelenizle hatta hatalarınızla sizi her şeyinizle seviyorum hocam.Bazı taraftarlar Şenol Güneş teknik direktör olarak olmasa da yönetimde yer almalıdır ilerde diyor.Ancak ben bunu istemiyorum siz var oldukça bizim teknik direktörümüz olun.Ben sizinle güzel futbol istiyorum, sizinle adam olmak istiyorum, sizinle bu haksız yolda haklı olarak mücadele etmek istiyorum.Biliyoruz bu kadar adaletsizliğin olduğu bir ülkede bırakın futbolu normal bir konuyu dahi tartışmak istemiyorsunuz siz de bizim gibi ama Trabzonspor'un kimliği de bu değil mi zaten bir başkaldırış değil mi Trabzonspor? Biz haklı mücadelemizde hakkımızı savunurken sizi de başımızda görmek istiyoruz sonuna kadar.Bizi bırakmayın hocam.Sizi çok seviyoruz.Sevgilerle...

Hürgün Aygün - Zonguldak
    En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 20:07.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Futbol önemli değil .
      Trabzonspor da önemli değil .
      Biz bu oyunu neden oynuyoruz bu önemli , neden bu kirli sahnede şehrimizi insanımızı kültürümüzü yıpratmak pahasına varlık mücadelesi veriyoruz ?
      Evladınız yaşındayım , sizden ancak hayat dersi alabilirim .
      Ancak söylemek boyun borcudur ; sporcu geçmişinizden idari kariyerinize yaşantınızla söyleminizle hep bu sorunun cevabını vermeye çalışan Şenol Güneş'in , verecek bir dersi var .
      Bu ders burada bitmez hocam .
      Spor ahlakını içine sindirmiş ve bunu hayatının tüm alanlarında benimsemiş bir gençlik yaratmak Atatürk'ün idealiydi .
      Şimdi bu ideal uğruna savaş veren nefer Şenol Güneş'tir . Siz kabul etmeseniz de bu böyledir . Bu gün bu idealden vazgeçerseniz , hayatınızın geride kalan 45 senesinden de vazgeçeceksiniz . Çekilen cefalar , gelecekte yaşanacak daha güzel bir Türkiye'nin zekatıdır .

KKTC
      Serdar Atasoy

Yorum

30 yaşındayım kendimi bildim bileli bu renklere gönül vermiş bir tsli olarak ne zaman trabzonspor başarılı sezonlar geçirmişse ne zaman kupalara talip olmuşsa takımın başında şenol güneş vardı.. bazen ceketine laf attılar bazen sözlerine.. ellerinden geleni ardlarına koymadılar taa güney koreye dahi kaçırdılar.. kaybeden türk futbolu oldu kaybeden trabzonspor oldu.. bu sefer de katar diyorlar.. gidecek diyorlar.. yine yükleniyorlar.. yine oyunlar dönüyor.. yıldım diyor hocam artık gücüm yok.. ama biz taraftarlar olarak bugün arkandayız hocam .. bu sefer olmaz.. bırakma bizi...

hasan algan trabzon...
        "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
        Johan cruyff

Yorum

Hocam;

Çok küçükken kulübe mektup yazmıştım "sınıftakiler benle dalga geçiyor maçları kaybettikçe, tek trabzonsporlu benim; iyi oynasın futbolcular" diye. daha minicikken anlamaya başlamıştım, biz hep öteki, biz hep dışlanan, biz hep azınlık... ama ben hiç bir zaman takımımdan vazgeçmedim, böyle bir şey imkansız olurdu zaten. Kendi benliğinden nasıl vazgeçemezse insan, Trabzon'umdan da vazgeçemezdim. Ben, takımımın duruşunu sevdim, özgünlüğünü sevdim, özünü sevdim. Siz de bu takımın özüsünüz hocam; özgünlüğünün, duruşunun biricik temsilcisisiniz, kalbisiniz.. Siz olmadan yola devam edebilir miyiz? Ederiz elbet. Kör, aksak; takımın özünden, felsefesinden uzaklaşmış; yavan ve buruk bir şekilde gideriz.
          Gitmeyin hocam, yılmayın. Benim gibi nice minik kızlar tüm alaylara, gelmeyen şampiyonluklara, yenen haklara rağmen yılmadıysa; siz de yılmayın.
          Yorulacaksak, bağıracaksak, ağlayacaksak, güleceksek de birlikte olalım; sizsiz hiç birinin anlamı yok hocam.

Şairin de dediği gibi, "Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın?"
          Mutlu da olsak, mutsuz da olsak; ne olacaksak hep birlikte olalım Hocam.

Dilan Gün Serdar/İstanbul
          trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

Şenol Hocam,
            Siz Trabzonspor'un en büyük efsanesi ve taraftarın güneşisiniz. Bu takım için yıllardır elinizden gelen herşeyi yaptığınızdan süphemiz yok. Herşey için teşekkür ederiz. Umarım nice başarılara imza atarsınız!

Furkan Tütüncü
            Erzurum

Yorum

Şenol hocam,

Her ne koşul olursa olsun biz seni sevdik,sen de bu taraftarı yalnız bırakma...

Sen bu takımdan ayrılırsan bizim dik duruşumuz,asaletimiz her şeyimiz alt üst olur.Onurlu,gururlu bir takımın taraftarı olarak senin bu takımdan ayrılman bizleri çok üzer.

Olgun Ümit Yılmaz / İstanbul
              @bmn61

Yorum

Sayın Hocam..

Öncelikle bu satırları gözlerim yaşararak yazdığımı bilmeni isterim...Sen benim için tuttuğum takımın hocasından çok öte bir baba gibisin..2 sene önce kaybettiğim babamın yerindesin...

Hocam benim bir tavsiyem var... Alex Ferguson Manchester united da nasıl senelerdir hocaysa sende başımızda kal..Enerjinin kralını biz sana veririz hocam...Karşımızda duran sansarlara küçük küçük laf sokmalarla büyük takım hocası olduğunu sananlara senden başka bizi kim korur hocam..
                BİZİM BİR DAVAMIZ VAR HOCAM...Elin avrupalısı istanbullusu kısacası trabzonsporlu olmayanı yada bazı değerler için kendini satmışlar bizi nasıl anlar hocam...BİZİ SENDEN BAŞKA KİM ANLAR??
                Sıkıntıların olabilir..Biz bir aileyiz hep beraber toplanıp çözelim..Sen 1.sırada gelirsin biizm için yönetimler değişsin ama sen HEP KAL!
                Hocam sen bu kulup için sadece bir TEKNİK DİREKTÖR değilsin..Herşeysin..Senin başında çıktığın takım u16 da olsa bizim için kıymetlidir..
                TRABZONSPORLULAR OLARAK senin hep bu takımın başında kalmanı istiyoruz..nefesinin yettiği son ana kadar...sen 2 yıldızla bile nasıl şampiyonluğa oynattığını okadar katekülleye karşı averajla 2.bitirdiğini dünya aleme gösterdin..
                Çok şeyler yazmak istiyorum hocam ama başını şişirmek istemem..Son sözüm
                NOLUR BİZİ YANLIZ BIRAKMA TEK EMRİNLE İSTEDİĞİN YERE GELİRİZ HEP SENİN ARKANDAYIZ HOCAM..

Saygılarımla,
                Ümit ÇEBİ-İSTANBUL

Yorum

Her zaman arkandayız hocam. Bu yönetim seni hak etmiyor Hocam.

Kısa ve öz
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Çok sevgili ve değerli hocam,

Öncelikle bize 2010-2011 şampiyonluğunu kazandırdığınız için size ve ekibinize teşekkür ederim.

Geçen yıl ispatlanan şike olaylarına rağmen hala kupamız verilmemiş, daha uzun yıllar size ihtiyacımız varken Trabzonsporumuzu bırakıp giderseniz, varsa size hakkım helal etmem hocam !
                    Vaçgeçmeyi, pes etmeyi kabullenmeyi "önce kendinize" sonra da bize yapmaya hakkınız yok.

Sizin gibi değerler çok sık yetişmiyor, siz bizim GÜNEŞ imizsiniz ve sağlığınız elverdiği sürece sizi Trabzonspor da görmek istiyoruz. Daha hırslı, daha hakkımızı arayarak !

Bu aşamada Trabzonsporu bırakıp giderseniz, çok yazık edersiniz.

Seneye sizden "saç telinden ayak tırnağına kadar hırsla şevkle oynayan, Fırtına dan Kasırgaya gidip gelen gerçek bir Trabzonspor" un başında görmek istiyoruz. Bu ruha, bu hevese, bu şevke ve azme sahip olmayan oyuncular değil, Trabzonspor ismini duyunca, kanı kaynayan heyecanlanan oyuncular istiyoruz ! Bunu da en iyi siz bilir, siz yapabilirsiniz.

Saygılarımla,

Alper Çalık - İstanbul
                    En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 21:54.
                    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Şenol Hoca'm...

Evet, bunca haksızlıklara uğradık, senelerce şampiyonluklarımız elimizden alındı. Kanıtlamaya çalıştık ama her zaman aleyhimize kararlar çıtkı ve bunu bize kanıtlama fırsatı vermediler... Ama bu sene kanıtlandı, ve ona rağmen bir cezai yapıtırım uygulanmadı şike de bulunan Klüplere. Hakkımızı yediler,çaldılar... Sizin de artık sabrınız kalmadı bunun bilincindeyiz ancak siz bizim Güneşimizsiniz hocam. Siz giderseniz Trabzonspor'dan geriye kalan sadece bir takım ve taraftar olur... Bu takıma bu ruhu veren,bu takımı bu ruhta oynatan sizden başkası değil hocam, sizin yeriniz bizde ayrı, sizin yeriniz Trabzonspor camiasında ayrıdır her zaman, ve öyle de kalacaktır kesinlikle... bizim size olan inancımız,güvenimiz sonsuzdur. Hiç bir zaman yaptıklarınızdan şüphe etmeyiz... Bu camianın size ihtiyacı var hocam...

Mustafa Berke Gayretli/İstanbul
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Su sarkilari bilirsin Hocam,

Gitmek mi zor, kalmak mi zor

veya,

Gec buldum, cabuk kaybettim

Gitme diyorum, boyle bir zamanda olmaz, bu sekilde olmaz, Katar a ise asla olmaz..

Gidiyor isen de,

Asla ve asla geri donme, Lutfen!

Servet Yurttas-Istanbul
                        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Sevgili hocam;
                          Sen bizim güneşimizsin, sen bizim hocamızsın, sen bizim öğretmenimizsin, Kısacası Bordomavi renklere gönül verenlerin herşeyisin.
                          Unutmadık Trabzonsporumuza kazandırdığın başarılar ile Trabzon halkını sokağa dökmeni, unutmadık Milli takımla kazandığın başarılar ile Türk milletini sokağa döktmeni,
                          Sende bizleri Bordomavi çarpan yürekleri unutma ve bizi asla kimsesiz bırakma.

Turgut ÇELİK
                          İSTANBUL
                          ---------------------------------------
                          KARADENİZ
                          TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• Sevgili Şenol Hocam ,

Karadenizli İnadı İle Karşılarında Dim Dik Durki , Bizde Seni Örnek Alıp Durabilelim, Eğer Sen Pes Edersen Biz Ne Yaparız.

Günü Geliyor Kızıyoruz Size , Oyunculara ... Ama Size Güveniyoruz Biliyoruzki Bizim Kadar Bu Takımın Başarısı İçin Uğraşıyorsunuz..

Ama Bu Güven Başka Bir Hoca'da Söz Konusu Bile Olmuyor. Sabrımız Taşıyor, Olaylar Daha Da Büyüyor.

Sıkı Çalışırsak , Birlik Olursak , Pes Etmezsek Başarabiliriz, Bizim İstediğimiz Her Platformda Dile Getirdiğimiz Gibi " OYNA DİK OYNA " ...

Kupa Ha Gelmiş Ha Gelmemiş... Başımız Dik Olsun Yeter Bize.

Saygılar.

Enes Ünal Kaya

İstanbul / Pendik
                            En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 21:11.
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Şenol Güneş'e...

Sevgili Hocam;

Daha çok gencim. 23 yaşındayım. Bundan önce ki (takımın başına) gelişlerinizi hayal meyal hatırlıyorum. O zamanlar bu kadar ilgili değildim demek ki Trabzonspor ve Trabzon ile. Belki de İstanbul'da büyümenin vermiş olduğu bir durumdu. Gözüm açıldıkça sevdim Trabzonspor'u. Sevinçler hüzünler yaşadık. Kupalar kaldırdık. Stadlara gittik. İç saha, deplasman. Kendimi Fanatik ama Holigan olmayan bir Trabzonspor taraftarı olarak tanıtırım. Sevgim çok büyük Trabzonspor'a. Haliyle sevinçlerim de üzüntülerim de uç noktalarda oluyor. Geçen sene çok yaklaşmıştık Şampiyonluğa, hiç bu kadar heyecan dolu zamanlar geçirdiğimi hatırlamıyorum. Sayenizde idi hocam.

Ben sizi yeni tanımaya başladım hocam. Öncesinde sadece isim olarak tanıyormuşum. Söylediklerinizi yazdıklarını tekrar tekrar okuyorum, dinliyorum. Verdiğiniz dersleri almaya çalışıyorum. Sizinle hiç karşılaşamadık. Nasip olmadı. Çok isterim sizinle oturup sohbet etmeyi, çay içmeyi.. Fakat sizi gördüğümü tanıştığımı düşündüğüm de ağlamak hissi kaplıyor içimi. Size sarılıp ağlamak istiyorum. Bilmiyorum içimden öyle geliyor ve bunu yazarken, söylerken utanmıyorum, ağlarken de utanmam. Ağladıktan sonra rahatlayacakmışım gibi geliyor. Çok isterim karşılaşmayı tanışıp sohbet etmeyi. Kısmet.

Keşke öğrenciniz olsam, antremanlarda yanınızda olsam, sizi izlesem siz anlatsanız ben dinlesem. İnşallah bir gün veya bir saat böyle bir imkan olur. Yoksa gözüm arkada kalacak.

Hocam;

Enerjimiz kalbimizde. Bordo ve Mavi renkler de. bu enerjiye sahip olan ve bize aktaran bu forma altında İhtilal yapıp Efsane olan Güneşlerimiz sizsiniz.Çok yoruldunuz farkındayım hocam. Fakat ne olur bizi bırakmayın.

Siz Güneş'siniz. Bizi etrafınızda toplamanız yörüngenize almanız ve muhteşem bir Samanyolu oluşturmanız -inanın bu camiada- sadece sizin elinizde.

Umarım bu mektup size ulaşır ve okursunuz. Belki cevap vermek istersiniz. Bu yüzden açık adresimi vereceğim. Size olan saygım sevgim sonsuz hocam. Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. Sağlıcakla.

18/05/2012

Emirhan Ömeroğlu

Adres: Merkez mah. Merter sok. No:13/5 Güngören/İst.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Hocam,

Sen bu kadar serefszilik, bu kadar Haksizlik üstüne cekip gitsen kimse hic birsey diyemez. Fakat hepimiz biliyoruzki senin icindeki Trabzonspor sevgisi buna izin vermez. Sen defalarca dedigin gibi tek istedigin Destek.

Ve Hocam bilesin ki, bu TRABZONSPOR Taraftar senin HER DAIM arkanda olacaktir. Sen bu Takimin sembolüsün ve sen gidecegine biz gidelim sen kal be Hocam.

Saygilarimla

Yasin Altuntas Almanya/Hamburg
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Çalışıyor...
                                X