Hocam ben 15 yaşındayım.Futbola doğuştan ilgim var ancak son 3-4 sezondur tam anlamıyla Trabzonspor kimliğini benimsemiş biri olarak futbola bakıyorum.Bir gün okuldan eve geldiğimde Şenol Güneş tekrar Trabzonspor'da yazısını okuduğumda daha önce sizi takımın başında hiç görmeme rağmen başarılarınızızı ve Trabzonlu, Trabzonsporlu olduğunuzu duyduğumdan dolayı büyük bir maç kazanmış gibi sevindim.Geldiğiniz sezon da hayatımda net olarak hatırladığım 2. ve 3.kupayı kazandırdınız takıma bunun yanı sıra her şeyden önemli olarak güzel futbolu kazandırdınız.Geçen sezon sadece sahada değil dış etkenlere karşı mücadele verdiniz.Bunu sadece geçen sezon değil belki de Trabzonspor'u çalıştırdığınız her sezonda verdiniz.Ben hiç şampiyonluk görmemiş biri olarak geçen sezon ilk defa sizin sayenizde o umudu, o coşkuyu taşıdım içimde.Her oynanan maçta sahada müthiş bir futbol izliyorduk.Anlatırlar sürekli Dozer Cemil, Ali Kemal ve sizin zamanınızdaki o güzel futbolu o zamanı yaşamamış da olsam geçen sezon bir benzerini yaşadığımıza şüphem yoktu.Trabzonspor kuruluşunadan bu yana Kazım Koyuncu'nun da söylediği gibi güçlülerin iktidarına karşı savaşmıştır.Bu yüzden Trabzonspor'dur zaten.Bu yüzden saltanatı yıkan en büyüktür Trabzonspor.Siz de bu takımın efsanesisiniz.Her demecinizde bir anlam bir gelecek var.Bizim söylemek isteyip söyleyemediklerimizi dile getiriyorsunuz birçok zaman.Kariyerinde birçok kupa olan birçok takıma şampiyonluklar yaşatmış bir teknik direktörü ya da sizi Trabzonspor başa getirse benim gibi birçok taraftar Şenol Güneş'i tercih edecektir.Bunda kesinlikle futbolun değil adamlığınızın etkisi vardır.Sizinle bir kez olsun konuşmuşluğum olmamasına rağmen babam kadar değerlisiniz benim için.Maçlardaki davranışlarınızı, maç sonundaki röportajlarınızı ne zaman görsem sizin ruh hâlinize bürünürüm ve size özenirim.Siz hata da yapsanız belki Şenol Hoca'mızın bir bildiği vardır derim.Ben sizi adamlığınızla, futbol bilginizle, haklı mücadelenizle hatta hatalarınızla sizi her şeyinizle seviyorum hocam.Bazı taraftarlar Şenol Güneş teknik direktör olarak olmasa da yönetimde yer almalıdır ilerde diyor.Ancak ben bunu istemiyorum siz var oldukça bizim teknik direktörümüz olun.Ben sizinle güzel futbol istiyorum, sizinle adam olmak istiyorum, sizinle bu haksız yolda haklı olarak mücadele etmek istiyorum.Biliyoruz bu kadar adaletsizliğin olduğu bir ülkede bırakın futbolu normal bir konuyu dahi tartışmak istemiyorsunuz siz de bizim gibi ama Trabzonspor'un kimliği de bu değil mi zaten bir başkaldırış değil mi Trabzonspor? Biz haklı mücadelemizde hakkımızı savunurken sizi de başımızda görmek istiyoruz sonuna kadar.Bizi bırakmayın hocam.Sizi çok seviyoruz.Sevgilerle...
Hürgün Aygün - Zonguldak
Hürgün Aygün - Zonguldak
Yorum