Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mektuplarımızın sonuna isim-soyad-şehir eklemeyi unutmuyoruz!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

Hocam,

Zaman birlik olma zamanıdır, bu taraftar, bu camia siz oradasınız diye sabrediyor, zaman veriyor, yönetimini destekliyor. Gün gitme günü değil, omuzlardaki yükün altında daha sağlam durma günüdür. Camia sizin adaletinize, sizin samimiyetinize, yol göstermenize ihtiyaç duyuyor. Taktik, teknik konulardan öte bu takıma kazandırmanız gereken bir duruş var, siz giderseniz bu duruşu, bu Trabzonsporlu oluşu, zamanla unutacak ve kaybedecek bu takım. Camiamıza kazandırmanız gereken bir felsefe var. Çok didindiniz, sürekli aynı şeyleri söylediniz, zaman zaman destek göremediniz, zaman zaman anlaşılamadınız. Bu yolda vazgeçmeden sonuna kadar müdacele vermelisiniz. Bu sadece sizin değil, Trabzonsporluluğun verdiği onurlu bir mücadele. Biz onurlu, ilkeli, dürüst bir oyun istiyoruz, sonunda kaybederiz, kazanırız, ama onurumuzu, değerlerimizi kaybetmemeliyiz. Trabzonsporluluk olgusuna çok şey kattınız, katmaya da devam etmelisiniz. Bu taraftar takımın kötü futbolundan çok, ilkesiz, kişiliksiz duruşundan korkar, buna tepki verir. Yetkiniz, pozisyonunuz, imkanlarınız ne olursa olsun, bu camianın içinde meşalenizle dolaşmalısınız. Milyonlarca liranın döndüğü bu çarkın içinde bizlerden birileri olmalı, temiz kalabilmiş birileri, bizlerin korkularına, çekincelerine, isteklerine, önceliklerine değer veren, bizden önce bu duruşu kendisi sergileyen bir Şenol Güneş her zaman bu camianın içindeki görevine sorumluluk alarak devam etmeli. Bu camianın, taraftarın, size olsan sevgisine, saygısına karşı bu görevi yanınızdaki bu desteği görerek, daha da şevkle devam ettirmelisiniz. Sizi yoran ne varsa, karşılığında sizi motive edecek, binlerce öğrenciniz, destekçiniz var. Sizi seviyoruz, vazgeçmeyin. Aksine daha fazla yetki ile daha fazla sorumlulukla devam etmelisiniz. Bir Trabzonspor taraftarı olarak, o yörenin bir insanı olarak sizden ricam budur. Çalınan çok şampiyonluğumuz oldu, ama Şenol Hocamızı kimse bizden alamaz.

Turgut Altun
      İstanbul
      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

Hocam,

Tüm kalbimizle ve gücümüzle her zaman yanındayız. Şu an birlik olma zamanı, sahtekarları sevindirme zamanı değil. Varlığınla güç kat bize.

Saygılar,
        Levent Yavuz

Yorum

Sen Trabzon'sun hocam.. En zor dönemlerimizde,hakkımızın göz göre göre yenildiği bir dönemde, hırsızların meydanda cirit attığı,el üstünde tutulduğu bir dönemde, tek başına savaştın 100 başlı ejderha ile... Bizim sesimiz senin sesinin yanında bir fısıltı kaldı. Bu savaşta en güçlü seninle olduk ve olmaya devam edeceğiz inşallah. Bu gemi sensiz yürümez hocam.Yorulduk, hep beraber yorulduk,hepimizden çok sen yoruldun hocam biliyoruz, kimse senin gibi yıpranmadı.. Yaptığın her konuşma göğsümüzü biraz daha kabartırken hakkı en çok yenilen Trabzonlu olarak seninle daha çok üzüldük. Emeğimizi çalanlara karşı bizi yalnız koyma hocam...Sen hepimizin Güneş'isin... Bizi ışıksız koyma... Saygılarımla...
          Emre Demircioğlu - Ankara
          ''Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur ''

Yorum

saygıdeğer hocam

Hocam, bu mektubu sadece bir futbol taraftarı olarak değil de, sizi seven, örnek alan, çocukluğunda sizin resimlerinizle büyüyen, sizin adınızı duyduğunda içi titreyen biri olarak yazıyorum...

Sevgili hocam, siz hatırlamazsınız, yıl 2005, ben o tarihlerde Antalya'da bir otelde bellboy olarak çalışıyorum, tabii o zamanda üstümüzde aşkımız Trabzonspor'un bordo-mavi forması, bir gün baktım Şenol hocam otele gelecek, durun dedim tüm belboyy arkadaşlara, hocamın bavulunu ben taşıyacağım, o kadar heyecanlıydım ki anlatamam, sizi odanıza götürdüğümde heyecandan bavulu düşürecektim o derece, hocam biz gerçek Trabzonspor taraftarı olarak sizi bu derece seviyoruz işte...

Değerli hocam, meydanı, futbolumuzu çalanlara, emek hırsızlarına, para için birbirini satanlara, takımını medenice desteklemek yerine takıma köstek olanlara, siyaseti futbola alet edip at koşturanlara, yalancı-düzenbaz bazı ulusal ve yerel futbol medyasına bırakmayın hocam... batsın şampiyonlukları,,, varsın bizde şampiyon olmayalım...kupa yerin dibine girsin... ama sizin gibi onurlu, ahlaklı,aydın, futbolcusunu seven birine bizim gibi "futbolu en saf duygularla seven, Trabzonsporluluğu (trabzonluğu değil) hayatının merkezine koyan,şiddete sonuna kadar karşı olan, takımın medenice desteklenmesi gerektiğini bilen" gerçek trabzonspor taraftarının ve Trabzonspor'umuzun ihtiyacı var....gitmeyin ki bizlerde hırsızlara ve zalimlere karşı daha motive olmuş bir şekilde mücadele edelim,,, hocam belki adalet kısa vadede bu hırsızlardan hesap soramayacak ama ilahi adalet her zaman emeğin ve alın terinin yanında olacak... Sevgi ve hürmetlerimle...

İsmail Çalık, Gümüşhane....

Yorum

babamın, dayımın, amcamın efsanesi şenol güneş; hep bizimle kal!

trabzonspor genç bir takım ve bu genç takımın gelecek yüzyıldaki en önemli efsanesi olacaksınız, biliyor musunuz?
              bun kent, bu tarih, bu karakter sizden çok şey öğrendi ve öğrenmeye de devam edecek...sonsuza kadar.

onur meral
              sakarya
              En son kalavara tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 18:33.
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Sevgili Hoca'm,

Sakın bizi bırakıp bir yere gitme...Evet çok yoruldun,yıprandın,haksızlıklara uğradın.çoğu zaman anlaşılamadın ama sen hep doğruları olması gerekenleri ifade ettin. bugünleri hep beraber hakkımız olanı alacağımızı düşünerek çok zor olsada sabrederek geçiriyoruz. Eğer şimdi gidersen hocam bizim direncimiz kırılır...yumruğunu sıkmış vaziyette, adaleti dışardan bekleyen biz trabzonspor sevdalılarının yumruğunun gücünü kırma hocam. Güneşin bizi ve ülkeyi aydınlatmaya devam etsin. Biz o şampiyonluk sevincini seninle,senin o çocuklar gibi sevinmenle,yaşamak istiyoruz hocam...Bunu en çok sen hakediyorusun...

Sevgilerimle

Volkan Mahmutoğlu

İstanbul

Yorum

Hocaların En Buyugune....

Haklı Olduğumuz Bir Ortamda Haksız ve Suçlu Gösteriliyoruz.Otekilestırlıyoruz,ama biz bundan sikayetcimiyiz?Asla bu yuzden biz Trabzonsporuz..Bılıyorum siz bu duzenin bu ortamanın insanı degılsınız tıpkı 8 mılyon Trabzonspor taraftarı gibi...Ama bu bı savas ve bunda haklıyız kazanacagız.
                  Sevglı Hocam siz bizim Komutanımızsınız,ve bizi savas meydanında yanlız lutfen bırakma.Bizi ne bu oteklestırme,ne bu haksızlık yenebılr,ama Komutansız bu meydanda yok olur gideriz.
                  Cıkıp gıtmek,pes etmek olmamalı ,Bılılıyoruz bu yolda,sırtlanlar olucak,bu yolda engeller olucak,bu yolda suclu lanse edılecez,ve belkide içimizden bizden birleri bizi vuracak!Ama
                  Fırtınalar denizi sevmemize engel olabilir mi? Elebette hayır hocam.Bu yolda fırtınalar olucak... ve size Hasan Hüseyin Korkmazgil siirnin bir mısrasını yazyorum..

Derim ki sana:
                  Nehirler boyu git ve gör nehirlerin nasıl yol aldıklarını
                  sen de bir nehirsin ey yolcu
                  Senin de varmak istediğin bir yer var
                  Gerçekten varmak istiyorsan oraya, nehirlere iyi bak
                  Engeller
                  nasıl aşılır, öğren nehirlerden
                  Yarı yolda yokolup gitmek değildir
                  amaç, nehirler gibi akıp, nehirler gibi ulaşmaktır oraya
                  Varmaktır oraya, ey yolcu.

Umarım hocam bir kez Karadeniz'li inadınız tutar

Sevgılerımle

Gokhan Sarı / Milano

ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Trabzonspor'u bırakmak mı? Trabzonspor zaten Şenol Güneş'indir bu camiadaki hiç kimse senin kadar önemli değil taraftarın gözünde. Hani tezahüratta diyorlar ya ''Yönetici taraftar el ele versin...'' diye işte o bizim için ''Şenol Güneş & Taraftar el ele versin...'' Bizim başkanımız da, başbakanımız da, babamız da, hocamız da sensin!

Bu ülkede olan biteni hepimiz çok iyi biliyoruz ama seyretmekten başka bir şey gelmiyor elimizden maalesef. Hani bir maç sonunda söylemiştiniz ya ''Kurumlar tarafından aklanabilirler ama vicdanen rahat olmayacaklar'' işte o söz benim ruhuma işledi... Sizin ne kadar büyük bir insan olduğunuzun bir kez daha farkına vardım o gün.

Türkiye'nin 2010-2011 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR'dur, bunu ''düşünebilen'' her varlık biliyor... Çok zor şeyler yaşadık, çok yorulduk ama;

Şimdi bırakma zamanı değil... Şimdi hep birlikte daha ileriye gitme vakti hocam! Şimdi daha da inat ederek, daha çok inanarak ve ''gerçek Trabzonspor ruhu'' taşıyan futbolcularla, Şenol Güneş gibi olanlarla yola devam!

Biz ''Paraya karşı emeğin savaşı''nı vermeye devam edelim bıkmadan, yorulmadan. Elbet bir gün bu ülkede de adalet yerini bulacaktır... Çünkü iyi olan her zaman kazanır...

Sizi seviyoruz hocam, ''GÜNEŞ''imizsin!

ALİHAN ERTÜRK / BURSA

Yorum

Sevgili Şenol Hocam;

Kazım Koyuncu'nun dediği gibi 1974'te başladı İstanbul'la mücadelemiz biz Trabzonsporlu taraftarlara İstanbul takımlarını yenmek onları geride bırakmak futbolun Türkiye sınırları içerisinde doruk noktasıdır Şenol Güneş ismi bu kulüp için çok önemlidir türlü oyunlarla elimizden alınan şampiyonluklarımızda hep sizin imzanız var bunu İstanbul medyasıda biliyor sizi ve kulübümüzü yıpratmaya çalışıyorlar bu oyunları görecek ve onların istediğini yerine getirmeyecek kadar aklı başında içi Trabzonspor sevgisi ile dolu muhteşem bir insansınız Şenol Hocam herkese inat 5 Milyona yakın Trabzonspor taraftarının sizin arkanızda olduğunu bilin bu sezon başarısız olmuş olabiliriz ama bu size olan inancımızı ve Trabzonspor'a olan sevgimizi azaltmaz aksine artırır kendi adıma konuşacak olursam Trabzonspor'un şampiyon olamadığı veya şampiyonluğu türlü oyunlarla çalındığı her yıl daha çok seviyorum kulübümü herkese inat İstanbul'un 3 büyütülmüşlerine ve yandaş medyasına inat bu mutlu görevinizin başında olacağınıza inancımız tamdır.

Aslen Kastamonuluyuz babam Kastamonulu olan sizin gibi efsane oyuncularımızdan İskender Günen ve rakibini sahasına hapseden o tutkulu futbol sayesinde aşık olmuş bordo-mavi renklere bende onun izinde 6 yaşımdan beri hiç görmediğim hiç stadının yanından bile geçmediğim kentin takımına Trabzonspor'a aşığım.

Eğer bir gün Trabzonspor Teknik Direktörlüğünü bırakırsanız sizi Kulüp Başkanı olarak görmek isteriz ama o gün değil bu gün değil Şenol Hocam şimdi dimdik ayakta zımba gibi bir kadro kurma ve bize yapılan haksızlıkları sahada ezici futbolumuzla bertaraf etme günü Trabzonspor'da kredisi sonsuz tek kişisiniz Şenol Hocam bunu hiç ama hiç unutmayın.

Sevgilerle...

Süleyman BAYKAN (Kastamonulu)
                      İstanbul/TÜRKİYE
                      En son Süleyman Baykan tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 18:45.
                      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

Sevgili Şenol Hocam

Hocam diyorum çünkü bu takımın başındayken her sözün hareketin tavırlarınla bana çok şey öğretiyorsun. Sen sadece bu takımın hocası değil fanatik bir taraftarısın. Bizler 2 senedir çok yıprandık üzüldük sıkıldık yeri geldi ağladık. Adaletsiz bu arenada tüm haksızlıklara rağmen mücadelemizi tüm gücümüzle sürdürmye çalıştık. Sizler sahda bizler evlerde stadlarda mücadelimizi sürdürdük. Şimdi gitme sinyalleri alıyoruz senden hocam. bukadar mücadele ettik haksızlığa karşı direndik işimiz daha bitmedi. Bu işe başladık ve beraber sürdüreceğiz pes edemeyiz biz Trabzonsporuz genlerimizde olan asiliği inkar edemeyiz. sen hocasın ya bana sürekli birşeyler öğretiyorsun işte bu yanlışı bana öğetme hocam pes edip gidemessin hocam sen bizimlesin biz daha çok şampiyonluklar göreceğiz hep beraber avrupada destanlar yazacağız....

Hüseyin Çümen istanbul /bakırköy

Yorum

Sevgili Hocam,

Siz Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla jübile yaptığınız yıl ben dünyaya gelmişim.O seneler yani ben daha 5-6 yaşlarında iken sanırım antrenörlüğünüzün ilk yıllarıymış.Ben de o yılları hayal meyal hatırlarım.
                          ''Ne güzel günlerdi.Eskiden dünya daha saf,daha temizmiş'' diyorum bazen kendi kendime.Sanırım yanılıyorum.Bilim adamlarının söylediğine göre insan hafızası geçmişin hep güzelliklerini hatırlamak istermiş.Biz de bu yüzden hep geçmişe özlem duyarmışız...
                          Söylemem o ki ben çocukken de şuan yaşamış olduğumuz dünya vardı.Şimdi de aynı dünya var.Dünya değişmedi.
                          Hırsızlar hep hırsız,düzenbazlar hep düzenbaz,mutlular hep mutlu,mutsuzlar hep mutsuz,iyiler hep iyi,kötüler hep kötü olacak...
                          Ancak şu da unutulmamalıdır ki Hocam zalimin,kötünün karşısında ona dur diyecek birisi hep olacaktır!
                          Çorum'da doğmuş,inandığı değerler nedeniyle Trabzonsporlu olmuş bir seveniniz,bir oğlunuz olarak sizden tek temennim arkanızdaki sizi seven,sizle aynı amaca hizmet etmeye çalışan bu insanlara kötülerle mücadelelerinde daha önce de yapmış olduğunuz gibi yol göstermeniz,onlara ışık olmanızdır.Peygamber Efendimiz(s.a.v.) insanları İslam’a davet ettiği zaman tek başına idi. İlk yıllarda Müslümanlığı kabul edenlerin sayısı da azdı. Karşısında İslam’ı yok etmek isteyenlerin sayısı çok, maddi güçleri fazla idi.
                          Peygamberimiz kutsal görevini yaparken büyük tehlikelerle karşılaştı. Düşmanlar O’nu öldürmek, İslam güneşini söndürmek için korkunç planlar yaptılar. Güçlü ordularla Müslümanlara saldırdılar. Fakat Peygamberimiz bunların hiçbirinden yılmadı, ümitsizliğe kapılmadı, görevini devam etti.
                          Temennimiz odur ki hocam Allah sizi doğru yolda kötülere karşı güçlü kılsın ve sizi bizim başımızdan eksik etmesin!

Çağdaş DENİZ
                          (ÇORUM)
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

Selamun Aleyküm ...

Güzel Memleketimin Başkentinden yazıyorum. En son ki Trabzonspor Kulübü Basın Kuruluşu ile yaptığınız açıklamalar biraz tedirgin etti etmedi degil size hak vermiyor değilim hocam hakkınız yendi yeniyor canınız yandı daha da yakıyorlar ama bunları şöyle bir kenara koyarak ben duygularımı ve beklentilerimi kısaca yazacağım bu mektubu size ulaştıranlara da teşekkür etmeyi bu yazının içinde uygun gördüm.

''Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.'' Böyle demişti Kazım ben Ankara'lıyım ve bu duygu, sevgiye sahip oldum . Kimin sayesinde ? - Tabi ki sizin ve arkadaşlarınız sayesinde o günleri göremedim belki temelini attığınız bu kulüp öyle şeyleri anlatıyor ki bana tarifsiz bu da sizin ve arkadaşlarınız sayesinde . Şimdilerde Trabzonspor üzerinde oyunlar olduğunu görüyoruz ve bunlara biz taraftar olarak sizin en çok vurguladığınız birlik olma yoluyla hareket edip karşı koyacağız ama şu dönemde - özellikle son 1 haftadır - kulüp ile ilgili yönetim ve teknik kadro arası bozuk haberleri ve açıklamanız beni , bizi üzdü sizin misyonunuz çoktur yapacağınız hizmet çoktur herhangi bir olumsuz karar ile medyaya malzeme vermemeliyiz ve birlik beraberlik olduğumuzu göstermeliyiz
                            Sonuçlar gelip geçer Trabzonspor büyüklüğünü kazanmamıştır büyük olarak kurulmuştur ben böyle bilirim böyledir de sizden isteğim(iz) takımı yükselttiginiz seviyeden zamanla daha yüksek seviyeye ulaştırmanızdır .
                            Saygı ve Sevgilerimle
                            PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞINDA bizleri Güneş'siz bırakma hocam ... (hocam derken babam der gibi duygu hissediyorum ne güzel bir sevgi görmeden tanımadan bu sevgiyi aşıladınız bana ve milyonlarca TRABZONSPOR taraftarına)

HAMİ ÖNDER
                            ANKARA
                            En son Legolas77 tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 19:02.
                            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

Seni Seviyoruz Hocam,

Karizman yok diye,

Bizi şampiyon edemiyorsun! diye, (başkaları bu kadar yaklaştıramıyor bile hocam)

Maç sonunda rakibimiz demiyorsun da raakibimiz dediğin için,

Maç sonunda önümüzdeki maça bakacağız değil de önümüze bakacağız dik duracağız dediğin için,

Kim ister en kıymetli hazinesini yonetecek kişinin yaban eller olmasını öz çocugu varken...

Seni seviyoruz Hocam,

Her Akşam batan güneş Guney Kıbrıs Rum tarafı üzerinde, doğan güneş Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde belirdiğinde GÜNEŞ e sahip olmanın mutluluğu, doğru tarafta olmanın huzurunu hissediyoruz.

GÜNEŞ Doğudan doğar ya hani, Batıyı ! sevmememizin de bir sebebi bu...

Bu Batı;
                              Ekonomiyi batırır,
                              Hak Adelet düzeni batırır,
                              Futbol sevgisini batırır,
                              Titaniği bile batırır

Bu Batı bizim GÜNEŞimizi batıramayacak,

Saat 19.11 Rum Tarafında kıpkırmızı bir güneş batıyor, Kıpkırmızı, o da orda olmak istemiyor belli sinirlenmiş kıpkırmızı olmuş...

P. Atgm Emre İskender
                              Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti-Lefkoşa
                              Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                              Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                              Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Efsane hocamıza;

Büyükler yol göstericidir. Trabzonspor ve Trabzonspor taraftarı için de yol gösterici sensin hocam.Çok hakkımızı yediler çok konuştular suçluları haklı suçsuzları suçlu gibi göstermeye çalıştılar.Yorulduğunuzu herkez biliyor ama gün beraberlik günüdür.Güneşimizi söndürme hocam.Biz bu takımı şampiyon olsun diye sevmedikki,bu sevgi içten gelen bir sevgi tıpkı size olan sevgimiz gibi Bu takımın can damarı olan biri varsa oda ŞENOL GÜNEŞ dir.Candamarımızı kesme,GÜNEŞİMİZİ söndürme hocam...

Saygılar

Teşekkürler
                                Emre DİLLİ İstanbul

ŞEHİR FARK ETMEZ BİZE HERYER TRABZON

Yorum

Çalışıyor...
                                X