Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sevgili Hocam...

Senin Teknik direktörlük görevinin bitmesi gerektiğine inanıyorum. artık camiamıza Başkan olarak hizmet etmen gerekli.vereceğin her mesaj gelecek nesillere aktarılacaktır.seni gördüğüm zaman Futbolu temiz görüyorum.karanlık güçlere karşı savaşmak için senin gücüne ihtiyacımız var. Saygı ve Sevgilerimle.

Fatih Öztürk /İstanbul

Yorum

Hocam lütfen kal.Sen trabzonsporsun,trabzonspor da sen.Et ve tırnağı ayırma.Bilki sen olmadan birşey eksik kalmayacak.Sen olmadan herşey eksik kalacak. Onurumuz için kal,gururumuz için kal.

Yorum

Güneş sabah doğar , akşam batar. Sen 1952'de doğdun ama hiç batmadın , batmayacaksın hocam. Sana baktıkça güçleniyorum , duruşunla , sözlerinle ayakta kalıyorum belki de bazen. Hepimiz yorulduk bu süreçte , hepimizin istediği tek şey " adalet" kelimesinin uygulanmasıydı sadece. Senin de dediğin gibi hocam " bu ülkede hukukun gücü yok güçlünün hukuku var " maalesef. Bu kirli düzende bizleri yalnız bırakma hocam , sen varsan biz güçlüyüz.

Özge Yavuz - İstanbul
        -1461 TRABZON-

Yorum

Şu an sadece bir öğrenciyim, ilerleyen yıllarda futbolun içinde yer almak gibi bir hedefim de yok; sadece Trabzonspor destekçisiyim. Ama benim bir idolüm vardır. O da sizsiniz hocam. Duruşunuz, ilke ve prensipleriniz, o yüce ahlak anlayışınız benim için her zaman bir örnek oluşturmuştur. Sizin de dediğiniz gibi birlik ve beraberlik neticesinde başarıya ulaşılır. Biz her zaman seninleyiz hocam. Eleştirilecek yer bulamayıp sizin takım elbisenize, saç şeklinize eleştiri getiren, başarının Anadolu'dan çıkmasını kendilerine yediremeyen o ahlak yoksunlarına karşı direnişimiz sonsuz olacaktır. Ben savaşmayı sizden öğrendim. Tüm dünya gördü sizin başarınızı ama bu ülke her şeyin olduğu gibi bunun da üstünü kapatmak için uğraş verdi ve vermeye devam ediyor. Biz bize yeteriz hocam. Şimdi bırakıp gitmenin değil, kötülüklere karşı savaşmaya ihtiyacımızın olduğu en yoğun zamanlardır. İstanbul takımlarına sadece futbol değil ahlak anlayışını da gösterdik ve bunları dize getirmeye sizin önderliğinizde devam edeceğiz. Değil sizin gitmenizi, ülkenin her tabakasına bir ŞENOL GÜNEŞ isterim.

Erman Aydın
          Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

Değerli Şenol hocam ;

Kendi duygularımı ifade etmekte zorlanmak bir yana birşeyler yazmaya kalksam sayfalar yetmez belkide.O yüzden Değerli Kazım Koyuncu'nun bir sözüyle seslenmek istiyorum sana.

"Hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar 'a, ateş hırsızlarına, Ernesto "Çe" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Saygılarımla

Sıtkı Çakmak / Bursa
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Sayın Şenol Hocam,

Hayattaki baş hayallerimden biri seninle bir gün görüşüp elinizi öpmek..Lütfen Bu hayalimi gerçekleştirmeden bizi bırakmayın..

Saygı ve Sevgilerimle,
              Ömer Faruk Demircioğlu.
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Hocam çocukluğumda beri Şampiyonluğa en çok yaklaştığımız zamanlarda hep başında siz vardınız. O heyecanları bize siz yaşattınız. Bir çok kezde haksızlıklarla yenik çıktık bu yarıştan geçen sene olduğu gibi.Ve ben inanıyorum ki beklenen hasret sizinle sona erecek.
                Biliyorum çok yoruldunuz ama bu camianın sizin gibi birine gerçekten çok ihtiyacı var. Trabzon ve Trabzonspor için bulunmaz bir nimet bir öndersiniz siz.
                Saygılarımla
                Bilal ACUN KOCAELİ
                En son Hami_41 tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 17:18.
                HAMİ_41

Yorum

Değerli Hocam , Cok Kıymetlı İnsan ŞENOL GÜNEŞ sizin daha once takımımızı çalıştırdığınız donemlerı , Haksızlıklarla savaştıgınız donemlerı hatırlayamıyordum 96 yılında ben yoktum 2004 yılında 8 yaşındaydım ama çevremdekı ınsanlar sızden bahsedıyordu takı sızı asıl tanıdıgım gun 1 Aralık 2010 tarıhınde buyuk bır torenle ımza attıgınız gun boyle bır toren hazırlandıgına gore Cok buyuk bır teknık dırektorle sozlesme ımzaladık dıye dusunuyordum ogun sızı araştırdım ve sadece buyuk bır teknık dırektor degıl buyuk bır İNSAN oldugunuz anladım Elde Ettıgınız buyuk başarıları gordum,soyledıgınız cok anlamlı sozlerı gordum, Buyuk İnsan, Buyuk Hoca Şenol Güneş bırakıp gitmeyin bızleri merak etmeyın sızınde dedıgınız gıbı ''Adalet eğer yerini bulmazsa, ilahi adalet mutlaka yerini bulur'' siz Trabzonspor tarıhındekı en parlak ınsansınız , siz giderseniz bız pes ederiz buda yetmezmiş gibi 20 yıl geri gideriz siz bizim GÜNEŞimizsiniz batmayın bızlerı her zaman aydınlatın .. Sen gurbette bir ateş , karanlıkta bir Güneş Yaşa Varol Şenol Güneş ...

Furkan Uzun İstanbul
                  En son NUEVA61 tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 13:56.
                  Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz...

ŞENOL GÜNEŞ...

Yorum

adamın başkentisin hocam seviyoruz seni
                    Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

Hocam, Sen bize savaşmayı öğrettin küçücük bir şehirden Dünya'ya haykırıyorsun ama daha işin bitmedi bizim sana ihtiyacımız var onurlu savaşımızı kazanana kadar bırakma bizi..Biz senle varız.. Mustafa Alp Girayhan Demirci,İstanbul
                      En son mustafaalpgiray tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 17:16.
                      BoRDo MaVi ReNKSiZ YaSaMaK aNLaMSıZ aMaNSıZ BiR HaSTaLıK Bu TeDaVi GeReKSiZ............

Yorum

İsim Soyad ve Şehir belirtilmeyen mektuplar yollanamayacaktır...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

Sevgili Şenol Hocam,

Çok iyi niyetli bir insansın, Trabzonspor'a çok büyük hizmetler yaptın. Bu takıma senin kadar hizmeti olan başka biri yoktur. Bizi bırakma demek isterim; ama heyecanın yoksa, bu iş sana bir angarya gibi gelmeye başlamışsa bir dakika durma. Yok eğer en gencimizin heyecanını bile duyabiliyorsan; yaşlanıp tekerlekli sandalyeye düşsen bile gitme.

Mustafa Öztürk, İstanbul.

Yorum

Sevgili hocam;
                            Eğer bugün vazgeçerseniz , vazgeçersek o zaman biz benliğimizi kaybederiz.Senin yönetimindeki yaşadıklarımız unutulmaz yıllardır özlenen şampiyonluğu bize getirdin,hepimize umut oldun.Sen varsan biz mutluyuz, umut doluyuz.Sen bu takımı amatör kümeye düşürsen de arkandayız.Unutma ki bizi ötekileştirmeye çalışanlara sen başımızda oldukça daha çok ders vereceğiz türlü oyunlarını bozacağız.Saygılarımla...

Adem Doğan/Bursa
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

(Foruma ekleyemeyen asker arkadaşımızdan)

Sevgili Hocam;

Sana bu mektubu Agri Dogubayazit'ta ki sinir karakollarindan birinden yaziyorum..Haritalar cizilirken,o kalemlerin iz biraktigi noktadan...

Bende senin gibi bir takimin basindayim hocam..Senin gibi bende takimimin butun sorunlariyla ugrasiyorum...Askerimin moral motivasyonuyla,kondisyonlariyla,hastaliklariyla,as keri taktikleriyle,yedikleriyle,ictikleriyle hatta banyolariyla duslariyla...

Bunlarin ustune birde sinir hatti var korumakla gorevli oldugum hocam.. Ne kacakcisina ne teroristine nede multecisine deldirmeyecek kadar onemli bir sinir hatti.

Savasiyorum hocam,hergun kosturuyorum bu guzel vatani cakallara yar etmemek icin,yoruluyorum,terliyorum ve sikiliyorum..

Benimde hakkim yeniyor hocam,hic haketmedigim halde,son terime kadar takimima ve karakoluma en yuksek faydayi verebilmek adina savastigim halde yeniyor.

Biktim mi? Biktim hocam.. Vallahada billahada biktim. Dertleri cozmekle bitmiyorlar ki,cozdukce aziyor dertler.. Enerjimin bittigini dusunuyorum bazen...

Ama pes etmedim hocam,etmeyecegimde. Su arkamda bekleyenleri,bana emanet edilen canlari ve takimi gordukcede etmeyecegim hocam.

Simdi sen Trabzonspor'u birakirsan,ben bu karakolu birakirsam,hakli gerekcelerle dahi olsa terk etsek,cakallarin onunu acmazmiyiz hocam.Guzelliklere degilde kotuluklere hizmet etmezmiyiz.

Ben ne zaman pes edecek olsam seni gordum hocam. Gozlerimin onune sen geldin. Ve sana baktikca yilmadim,dahada guclendim,kendime geldim ozumu hatirladim hocam.

Eger sen pes edersen,ben ve benim gibi binlerce insanda pes edicek hocam,bunu bilmeni isterim..

Saygilarimla

Omer Faruk YILMAZ - Agri

Yorum

saygıdeğer Şenol hocam:

biliyorum ki adaletsiz arenada yaşananlar hepimizden çok sizi yıprattı. verdiğiniz mesajları her zaman yüreğimde hissettim. sen bizim sadece teknik direktörümüz değil vicdanımızın sesi.. sessiz çığlığımızsın..biz seni bir futbol takımının teknik direktörününün ötesinde ailemizin büyüğü olarak görüyoruz..bizler evlatların olarak asla pes etmeyeceğiz. alacağın bütün kararlarını sonuna kadar destekleyeceğiz..sizden isteğimiz...transfer dahi her konuda tek yetkili olarak kalıp asil mücadelemizin önderi, hislerimizin tercumanı olarak devam etmeniz...ne mutlu bizeki sizin gibi dünya çapında bir futbol adamı ve yüreğinde trabzonspor olan büyük bir insana sahibiz..

tevfik helvacı
                                istanbul
                                En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 17:26.

Yorum

Çalışıyor...
                                X