Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• razi olmaz gidisine gönlümüz
    cok cektik biliriz ayriligin derdini,
    semah döneriz üstünde buzlarin,
    sen varsan eger üsümek ne ki?

Soguguna hasret kaldigim..
    En son salihismet tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 10:58.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Ben bir BATI TRAKYALIYIM ( Yunanistan )

Önce seni sevdim, sonra futbolu ve Trabzonsporu.

Eski yillarda, herkes Istanbul takimlarini tutarken, ben inadina Trabzonsporlu oldum. Senin yüzünden.

Genclik yillarimda, gol atmaya merakli oldugum halde, kalecilik yaptim. Senin yüzünden.

Futbolu biraktigin zaman, dört gözle bekledim teknik direktörlügünü.

Yunanistanda askerligimi yaparken, sen Bolusporu calistiriyordun. Senin maclarin oldugu zamana rast getiriyordum izinlerimi. Radyodan takip ediyordum. Antalyasporda, Seulda hep takip ettim seni. Trabzonsporda tabii kide. Dualarim senin basarili olman icindi. Kendimi sende, seni bende buluyordum.

Seni anlamayanlara mektuplar attim, mesajlar yazdim, konusmalarla savundum.

Simdi artik yaslilik zamanimda, tek sosyal hayatim futbol var. Siz giderseniz oda yok olur. Sizi de anlamiyor degilim. Yoruldunuz. Ama hocam, siz artik sadece kendiniz icin yasayamayacak kadar cok büyüdünüz. Bunca yildir sampiyon olamayan bir takimin, devamli olarak taraftarinin cogalmasi, dünyada esi benzeri yoktur. Artik milyonlara karsi sorumlulugunuz vardir hocam.

Hocam;
      Simdi giderseniz, ancak bir sekilde affedebilirim sizi!
      "Bu ülkede futbol adaleti olmadigi icin, görevimi birakiyorum" diye aciklama yaparsaniz.

Saygilarimla HOCAM SENOL GÜNES

Senol Hüseyin
      Bati Trakya
      Yunanistan

Yorum

• Şenol baba;

Sevgimi bu aşkmı? sizin, benim, Trabzonspor'lu olan bütün kardeşlerimin beslediği duygunun tarifi ne ? yok bir tarifi yok bulamıyoruz hep bir gemi hayal ediyoruz kaptanı siz, biz tayfası; azgın sular içinde gidiyoruz bayrağımız yelken direğinde. bizdeki bağın tarifi ancak böyle ifade edilebiliyor ve sadece bu şekilde fotoğraflara dökebiliyoruz.

Böyle bir bağ varken ben sizin gidebileceğinize bizi bırakabileceğinize inanmıyorum. nasıl olacak ki ? bayraktan bordoyu maviyi alıp gideceksiniz. daha spor sayfalarına bakmak gelmeyecek içimizden çünkü adaletli bir yazı olmayacak, Şenol babanın mesajı yer almayacak!. TV de spor izlemeyeceğiz çünkü Şenol baba yok. maç 90 dakika olacak, 90 + Şenol babanın düşünceleri yok. Her Trabzonspor'lunun evi soğuk olacak Şenol baba Trabzonspor'da yok. maç günleri kornaları çalmayacak arabaların, şehirdeki bütün bayraklar soluk renk olacak, statta bilinmeyen bir sessizlik olacak; her ne kadar taraftar bağırsa da coşku eksik olacak çünkü Şenol baba statta yok. Yok işte önder yok, idol yok, karakterli insan yok, bilgili insan yok, centilmen insan yok, ŞENOL BABA YOK!. sizin yokluğunuzda kısacası Trabzonspor da yok.

hedef her zaman başarı. ama biz sizden hep başarı gördük neden bırakıp gitmeyi düşünesinizki ? Biz evlatlarımıza Trabzonspor sevgisini formayı giydirip sizin yorumlarınızı sizi gösterdiğimiz zaman bu sevgi büyüyecek onlarda. Biz nasıl sizi örnek aldıysak onlarda sizi öyle örnek alacaklar. Bundan daha büyük bir başarımı olur ?

Daha yıllar var önümüzde birlikte. Allah izin ederse Şenol baba hep bizle olacak. hep birlikte gemiyi terk etmek yok. Sular çok azgın boğuluruz biz.

Bu takım daha Şenol babanın başkanlığını görmedi. Allah izin ederse onuda göreceğiz ama gitmek yok Şenol baba. Bu taraftar bir kez daha gitmeyi kaldıramaz. Siz parmakla işaret edin bu taraftar emrinizde her zaman sizi çok seviyoruz.

Yusuf SEYDİOĞLU / TRABZON

Yorum

• Hocam sizi çok seviyoruz. Sensiz bir Trabzonspor düşünemiyorum. Bu takımın ve bizlerin sana ihtiyacı var.. Bu adaletsiz arenada senden başka sahip çıkan yok. Yüzün hep gülsün,güldürsün. Saygılarımla.

Saldıray Altıntaş / İstanbul
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• * Sevgili Hocam Şenol Güneş...

Sen bizim Hoca'mız değilsin, sen bizim Güneşimiz, yol göstericimizsin, abi'sin, baba'sın.
            Lütfen sonuna kadar bu takımın başında kal, sonuna kadar seninle omuz omuza vermemize izin ver.
            Biliyoruz yoruldun, yıprandın. Hiç önemi yok Hocam Başarı gelicekse çekilen çile kutsaldır.
            Sen bu takımı geçen sezon Şampiyon yaptın Hocam o teneke parçasının önemi yok Allah biliyor.
            Seni çok seviyoruz o yüzden hayde kalk Hocam ayağa, bu Şehrin bu Camia'nın 500 tane Mehmet Ali Yılmaz'a ihtiyacı yok, 1 Tane Şenol Güneş yeter...

Sedat Uzunoğlu / SAKARYA
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Türk Futbolunun zencisi Bizemse Günesimizsiniz Hocam
              Iyi ki varsiniz Iyiki Trabzonlusunuz Iyiki Trabzonsporlusunuz

Mahmut Hüdai Pervaneli

Forbach / ALMANYA
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Hocam,
                9 yaşında kaybettiğim babamın mirasıdır bana Trabzonspor,
                bu mirasın en büyük değeri de Şenol GÜNEŞ'tir,siz olmadan valla olmaz.
                Şike sürecinde ülkemin en önde gelen siyasileri,spor adamları,iş adamları,yazar çizerlerinin ne kadar ahlaktan,erdem den uzak olduklarını,kişisel menfaatleri uğruna ne kadar alçalabildiklerini görüp hayata küsme noktasına geldikten sonra o mükemmel insanlığıyla bizi hayata bağlayan isimdir ŞENOL GÜNEŞ.

Hocam siz bizim için inanın çok ama çok değerlisiniz,
                evlat yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu bilirsiniz,
                siz de sahne den çekilirseniz bu düzen de ben çocuklarıma kimi örnek göstereceğim,
                şu kişi örnektir diyebilirseniz çekilin ama zannetmiyorum ki temiz insan çok az kaldı gösteremezsiniz,
                onun için başımızda kalın,bizi kötülere bırakmayın hocam.

Şampiyonluktan falan vaz geçtim,o kirli kupalarını başlarına çalsınlar şikeciler,
                benim takımım da iyi insanlar olsun,yüz kızartacak işlere bulaşmasın,başımız dik gezelim bu bana yeter,tüm bunlar da siz ve sizin yetiştirdiğiniz insanlarla olacaktır,bizi bundan mahrum etmeyin hocam.

İstanbulun ısmarlama haber yapıp duruş sergileyen basınına felan alınıp moral bozmayın hocam,
                sadece bizim Güneşimiz değilsiniz,
                bjk-gs-fb li çevremde ne kadar DÜZGÜN adam varsa inanın onların da Güneşisiniz.

Mektubum elinize geçermi,
                geçerse uzun olduğu için okurmusunuz bilmiyorum ama yazacak çok şey olunca yazmasını da tam beceremeyince böyle oluyor hocam

Saygılarımla,
                Niğde'den
                Şenol GÜNEŞ (Ertan Eldeş)
                Şenol GÜNEŞ (U.Seyfi)
                Şenol GÜNEŞ (Fırat)
                Şenol GÜNEŞ (Kürşat)

Bunlar benim ailemdeki Şenol GÜNEŞ ler,
                çevremdekileri de yazsam e yeter ama dersiniz,
                Ellerinizden saygıyla öpüyorum hocam seviyorum sizi.

İlave:Tüm bunlara artı olarak benim aklımın erdiği en başarılı yerli hoca olduğunuzu da belirtiyim de arada kaynamasın.
                2011 de ortaya çıkan pisliklerin aynısının 1996 da da yapıldığını biliyoruz,
                nelere karşı mücadele verip takımını 1996 ve 2011 de şampiyon yapan sizsiniz hocam,2002 de Türkiye'yi dünya 3. yapan da sizsiniz ve bu başarının bir daha yakalanacağını zannetmiyorum.
                Bunları niye yazdım,
                sadece karakter olarak idolümüz değil aynı zamanda yüzümüzü güldüren çok başarılı bir antrenör olduğunuzu bildiğimizi belirtmek istedim.
                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 09:01.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'un Efsanesine;

Ne yazacağımı, hangi kelimeleri kullanacağımı bilemiyorum hocam , kelimeler düğümleniyor boğazımda titriyorum ve ağlıyorum..
                  Ben kendimi yazacağım size hocam yaşadıklarımı, hissettiklerimi hatta tüm taraftar gibi verdiğimiz mücadeleyi yazacağım umarım okuma fırsatı bulursunuz.
                  Benim annem Galatasaray'lı babam Fenerbahçe'lidir ama maç dahi izlemezler. Okulda arkadaşlarımın çoğu hep İstanbul takımlarının taraftarıydı, bende Beşiktaş taraftarıydım ama futbolcularını sorsalar birinin adını dahi söyleyemezdim.. Babamla konuşabildiğimiz tek konu sizdiniz hocam, babamla birtek sizi konuşabiliyor sadece sizinle ilgili sohbet edebiliyorduk zira başka hiçbir konuda anlaşamaz ve iki kelime dahi edemeyiz çünkü iki yabancıyız... Bana bir efsane anlattı dedi ki adı Şenol Güneş! Onun gibi bir kaleci daha gelmez gelmedi Türkiye'ye.. Bırakmadı takımını bıraksada geriye döndü çok büyük futbolcuydu çok.. Araştırdım bulduğum tüm videoları , yazıları okudum, hakkınızda herşeyi öğrenmek istedim öğrendim, bundan sonra Trabzonspor'luyum dedim. Trabzonspor taraftarı olarak izlediğim ilk maç ise Trabzonspor - Lille maçıydı..
                  Ben hayatta tuttuğu tüm dalların kırıldığı bir insanım hocam, güvendiğim,sevdiğim ve kaybetmek istemediğim herşeyi herkesi kaybetmiş bir insanım, artık yaşamak istemiyorum diyecek kadar acı yaşamış , yılmış , yıldırılmış biriydim. Nasıl tutundum hayata? Sizinle hocam inanın ki sizinle.. Sizi her televizyon başında gördüğümde babam deyip içim titrer , söylediğiniz her kelimede gözlerim dolar ağlarım, sahi insan hiç tanımadığı ve kan bağı olmayan birini bu kadar sevip babam diyebilir mi? Sevdim hocam hiç baba sevgisini tatmamış biri olarak sizinle tanışmadığım halde o sevgiyi sizinle tattım. Trabzonspor - Galatasaray maçından sonra basın toplantısında 'içim yanıyor içim, ençok benim hakkım yenildi' demiştiniz videoyu tekrar tekrar izleyip bir gece boyunca ağladım çünkü sizinle birlikte içim yandı siz belki gözyaşınızı kalbinize akıttınız ben ise sizinde gözyaşınızı dışa vurdum hocam.. Beşiktaş maçından sonra futbolculara sarılışınız bir babanın evlatlarına sarılışıydı adeta, gülüyordunuz mutluydunuz benim hiç yaşamadığım birşeydi gözlerimi kapatıp kendimi orada size sarılırken hayal ettim sizinle güldüm sizinle mutlu oldum kalbim öyle hızlı atıyordu ki sanki yerinden çıkacaktı.. Ben sizinle tekrar mücadele etmeyi öğrendim çünkü... Dik duruş , şeref , onur , gurur , kısacası siz herşeysiniz ve ben bunları sizinle öğrendim, sevinci mutluluğu.. Ve siz olmasaydınız belki de yolundan sapmış biriydim. Her gece başımı yastığa koyduğumda ilk sizin için dua ediyor, Rabbim Şenol hocamın yani babamın yüzündeki gülücüğü eksik etme onu başımızdan eksik etme diyorum. Sizinle tanışıp elinizi öpmenin hayalini kuruyor, hatta önünüzde diz çöküp bizi bırakma diye yalvarmak istiyorum.. Abartmıyorum çünkü ben yüreği kocaman olan bu yüce insanı çok ama çok seviyorum, bana anlatılan efsaneyi, bana Trabzonspor'u sevdiren bilge kişiyi çok seviyorum.Siz benim sadece babam değil hayal kahramanımın yeryüzünde ki canlı halisiniz hatta hayal kahramanımdan bile daha kahramansınız komutansınız, bende her Trabzonspor taraftarı gibi o komutanın bir askeriyim.. Her türlü pislik dönen parayla yönetilen bu düzenin içinde onurumuzla mücadele ediyoruz yalnız değilsiniz.. Bıktım , yoruldum , enerjim bitti dediniz soruyorum size bir baba evlatlarını savaşın ortasında nasıl yalnız bırakır? Bizleri çakalların önüne yalnız başımıza atamazsınız! Başımızda komutanımız, babamız olmadan bizler nasıl savaşacağız? Hangi inançla davamızın peşinden koşacağız? Bir baba evladına sarıldığında tüm yorgunluğunu unuturmuş... Sarıl bize baba ne olur bizi yalnız bırakma! Bizi bu kötü düzende tek başımıza bırakıp çakallara yem etme! Gün birlikte mücadele edip kötülüklerin üstesinden gelme günüdür, biz inanıyoruz Şenol GÜNEŞ'imizle karanlığı aydınlatacağız!
                  Şimdi elinizi o güzel yüreğinizin üzerine koyup vicdanınızın sesini dinleyin, bir baba olarak göreviniz evlatlarınızı yalnız bırakmamaktır. Bizi o sevgi dolu kucağınızdan, güzel gülümsemenizden, doğru yolu gösteren öğütlerinizden, davamızın peşinde koştuğumuz inancımızdan mahrum etmeyin. Elini uzat baba , elini uzat ki gücümüzü birleştirip yıkalım karanlık düzeni, sakın bırakma bizi emin ol bırakırsan ne inancımız kalacak geri ne de davamız, gidersen eğer bizde bırakıp bitireceğiz bordo-mavi masalını.

Saygılarımla
                  Sercan Aslan - Zonguldak

Ellerin dert görmesin kardeşim ağlattın herkezi sizler gibi bizler gibi cefakar taraftar olduktan sonra bunların başında LİDER ŞENOL HOCAM olduktan sonra yıkamıyacağımız hiç bir şey önümüzde duramaz.Selam olsun Şenol Hoca Selam olsun tüm TARBZONSPORLULARA

Durmuş ŞENER / İstanbul
                  Birgün herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'un Efsanesine;

Ne yazacağımı, hangi kelimeleri kullanacağımı bilemiyorum hocam , kelimeler düğümleniyor boğazımda titriyorum ve ağlıyorum..
                    Ben kendimi yazacağım size hocam yaşadıklarımı, hissettiklerimi hatta tüm taraftar gibi verdiğimiz mücadeleyi yazacağım umarım okuma fırsatı bulursunuz.
                    Benim annem Galatasaray'lı babam Fenerbahçe'lidir ama maç dahi izlemezler. Okulda arkadaşlarımın çoğu hep İstanbul takımlarının taraftarıydı, bende Beşiktaş taraftarıydım ama futbolcularını sorsalar birinin adını dahi söyleyemezdim.. Babamla konuşabildiğimiz tek konu sizdiniz hocam, babamla birtek sizi konuşabiliyor sadece sizinle ilgili sohbet edebiliyorduk zira başka hiçbir konuda anlaşamaz ve iki kelime dahi edemeyiz çünkü iki yabancıyız... Bana bir efsane anlattı dedi ki adı Şenol Güneş! Onun gibi bir kaleci daha gelmez gelmedi Türkiye'ye.. Bırakmadı takımını bıraksada geriye döndü çok büyük futbolcuydu çok.. Araştırdım bulduğum tüm videoları , yazıları okudum, hakkınızda herşeyi öğrenmek istedim öğrendim, bundan sonra Trabzonspor'luyum dedim. Trabzonspor taraftarı olarak izlediğim ilk maç ise Trabzonspor - Lille maçıydı..
                    Ben hayatta tuttuğu tüm dalların kırıldığı bir insanım hocam, güvendiğim,sevdiğim ve kaybetmek istemediğim herşeyi herkesi kaybetmiş bir insanım, artık yaşamak istemiyorum diyecek kadar acı yaşamış , yılmış , yıldırılmış biriydim. Nasıl tutundum hayata? Sizinle hocam inanın ki sizinle.. Sizi her televizyon başında gördüğümde babam deyip içim titrer , söylediğiniz her kelimede gözlerim dolar ağlarım, sahi insan hiç tanımadığı ve kan bağı olmayan birini bu kadar sevip babam diyebilir mi? Sevdim hocam hiç baba sevgisini tatmamış biri olarak sizinle tanışmadığım halde o sevgiyi sizinle tattım. Trabzonspor - Galatasaray maçından sonra basın toplantısında 'içim yanıyor içim, ençok benim hakkım yenildi' demiştiniz videoyu tekrar tekrar izleyip bir gece boyunca ağladım çünkü sizinle birlikte içim yandı siz belki gözyaşınızı kalbinize akıttınız ben ise sizinde gözyaşınızı dışa vurdum hocam.. Beşiktaş maçından sonra futbolculara sarılışınız bir babanın evlatlarına sarılışıydı adeta, gülüyordunuz mutluydunuz benim hiç yaşamadığım birşeydi gözlerimi kapatıp kendimi orada size sarılırken hayal ettim sizinle güldüm sizinle mutlu oldum kalbim öyle hızlı atıyordu ki sanki yerinden çıkacaktı.. Ben sizinle tekrar mücadele etmeyi öğrendim çünkü... Dik duruş , şeref , onur , gurur , kısacası siz herşeysiniz ve ben bunları sizinle öğrendim, sevinci mutluluğu.. Ve siz olmasaydınız belki de yolundan sapmış biriydim. Her gece başımı yastığa koyduğumda ilk sizin için dua ediyor, Rabbim Şenol hocamın yani babamın yüzündeki gülücüğü eksik etme onu başımızdan eksik etme diyorum. Sizinle tanışıp elinizi öpmenin hayalini kuruyor, hatta önünüzde diz çöküp bizi bırakma diye yalvarmak istiyorum.. Abartmıyorum çünkü ben yüreği kocaman olan bu yüce insanı çok ama çok seviyorum, bana anlatılan efsaneyi, bana Trabzonspor'u sevdiren bilge kişiyi çok seviyorum.Siz benim sadece babam değil hayal kahramanımın yeryüzünde ki canlı halisiniz hatta hayal kahramanımdan bile daha kahramansınız komutansınız, bende her Trabzonspor taraftarı gibi o komutanın bir askeriyim.. Her türlü pislik dönen parayla yönetilen bu düzenin içinde onurumuzla mücadele ediyoruz yalnız değilsiniz.. Bıktım , yoruldum , enerjim bitti dediniz soruyorum size bir baba evlatlarını savaşın ortasında nasıl yalnız bırakır? Bizleri çakalların önüne yalnız başımıza atamazsınız! Başımızda komutanımız, babamız olmadan bizler nasıl savaşacağız? Hangi inançla davamızın peşinden koşacağız? Bir baba evladına sarıldığında tüm yorgunluğunu unuturmuş... Sarıl bize baba ne olur bizi yalnız bırakma! Bizi bu kötü düzende tek başımıza bırakıp çakallara yem etme! Gün birlikte mücadele edip kötülüklerin üstesinden gelme günüdür, biz inanıyoruz Şenol GÜNEŞ'imizle karanlığı aydınlatacağız!
                    Şimdi elinizi o güzel yüreğinizin üzerine koyup vicdanınızın sesini dinleyin, bir baba olarak göreviniz evlatlarınızı yalnız bırakmamaktır. Bizi o sevgi dolu kucağınızdan, güzel gülümsemenizden, doğru yolu gösteren öğütlerinizden, davamızın peşinde koştuğumuz inancımızdan mahrum etmeyin. Elini uzat baba , elini uzat ki gücümüzü birleştirip yıkalım karanlık düzeni, sakın bırakma bizi emin ol bırakırsan ne inancımız kalacak geri ne de davamız, gidersen eğer bizde bırakıp bitireceğiz bordo-mavi masalını.

Saygılarımla
                    Sercan Aslan - Zonguldak

Şu mektubun eşliğinde bir kez daha ve yüksek sesle ediyorum bedduamı...

Yüce yaradanım, bize bu haksızlıkları hak görenin iki cihanda da yakasında olsun inşallah. Çoluğundan çocuğundan bulsun, üzüntülerin en büyüklerini onlara yaşatsın inşallah. Allah hepsinin bin belasını versin.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Sayın Hocam,

Gelecek olan mektuplardan da anlaşılacağı üzere herkesin Trabzonsporluluğunda ama az ama çok katkınız var.Biz babalarımızdan sizin kaleciliğinizi dinleyerek büyüdük.Hala daha ceza sahasına yapılan ortalara yanlış çıkan kaleci gördüğünde hemen sizi anar babam."Şenol'u izleyecektin oğlum, bu topların hepsini toplardı, orta açacaklar da Şenol gol yiyecek, görülmemiş" der.Ben ve benim yaşımdaki arkadaşlar göremedik.Ama biliyoruz ki uzun seneler boyunca bu ülkede ne senin kaleciliğinde başardıklarını yapabilecekler ne de teknik direktörlüğünde yaptıklarını.

Sizin yoruldum demenizi en iyi anlayanlardan biriyim.Zira sezon başından beri bu kirli düzene karşı tepki olarak Trabzonspor maçları dahil ligi takip etmedim.Ama bu düzen değişecek hocam.Bizler öğrencilerin olarak yılabiliriz, geri durabiliriz.Yolumuzu sen göstereceksin, hedefi belirleyeceksin, beraber yürüyeceğiz.Bu düzeni eninde sonunda değiştireceğiz.

Avucunuzun içinden tam 3 kere şampiyonluk çaldı bu düzen.Belki yine yeltenecek, belki de başaracak.Ama biz hep sizin yanınızda olacağız.

Trabzonspor cansa, cananı sizsizin Hocam.
                      Devam Hocam, devam Şenol Hocam...

Selman Gürcü
                      İstanbul

Yorum

• sayın hocam futbolu karartanlara inat bir güneş gibi bizi aydınlatmaya devam edin....
                        lütfennnn
                        muhammet ali altun
                        trabzon
                        https://twitter.com/malimar61

Yorum

• Bu ne şimdi 128 misafir
                          '9'
                          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Akışı bozmak gibi olmasın ama 61viya yazmadan mektupları göndermeyin derim ben

Yorum

• sevgili hocam size tek bir şey söyleyeceğim. bizi adalet kavramınızdan yoksun bırakmayın. saygılarımla...

cemal çolak
                              @CemalColak

Yorum

• Benimle aynı değerleri taşıyan renktaşlarımın çokluğu beni hayata bağlıyor,
                                yeniden gücüm yerine geliyor,tüm fikri-zikri bozuklarla yeniden çarpışabilirim hissi uyandırıyor,
                                duygu yüklü mesajları okuyorum ağlamama milim kalıyor derken çok sağolun can lar,
                                sizlere ne diyeceğimi nasıl iltifat edeceğimi bilemiyorum,
                                çoğunuzu tanımıyorum ama acayip saygı duyuyorum sizlere, ışık oluyorsunuz hayatıma.
                                Eksik olmayın,her şey gönlünüzce olsun inşllah.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X