Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012-2013 Trabzonspor Avrupa Serüveni

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Rusyada son maclar bugün. Anzhi yener CSKA yenilir spartak ve dinamo moskova rkiplerine puan yitirirse Anzhi ikinci olur. Puani bizden düsük tek takim onlar.
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bize zayif takimlar ters geliyor, inter li minter li takimlar gelsin
      Farketmiyor ki Onlarda ters geliyor .Ön elemeler bence sıkıntılı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

ŞL bir ihtimal renkdaşlar. Kadroyu iyi kurmak lazım. En önemli olay stoper stoperi sağlama almamız çok önemli.

Yorum

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rusyada son maclar bugün. Anzhi yener CSKA yenilir spartak ve dinamo moskova rkiplerine puan yitirirse Anzhi ikinci olur. Puani bizden düsük tek takim onlar.
          %1 olasılık

Yorum

Şampiyonlar Ligi'nde acaba seribaşı mıyız? Ön elemede güçlü rakipler mi var yine?

Yorum

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Muhammed

Son 5 sezona bakılıyor bildiğim kadarıyla bu puanlamada. 5yıl öncesinde aldığımız 2 puan gidince 18 puanımız kalacak galiba. Tabi yanlış bilmiyorsam. Yanlışım varsa düzelt beni.
              2 degil 1.9 yaziyor ama oda 5 seneye dahil zaten...Yani 20 küsür puan ile girecegiz...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Seri başı olursak Feyenoord'u , olmazsak CSKA'yı çekeriz
                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sampiyonlar Ligine su an Türkiyeden Galatasaray gidiyor. Gecen sene ikinci bir takimi almamistilar Sampiyonlar Ligine.

Bu yüzden bence bukadar kesin konusmamamiz lazim. Planlarimizi UEFA'ya göre yapsak yeterlidir bence.
                  Geçen seneki durumdan biraz farklı.Geçen sene fenere endeksli idi.onlar kura çekimine katılacağı zaman şutlandılar.Eğer yine fener şampiyon olsaydı biz onlardan önce eleme oynayacağımız için geçen seneki Bursanın durumuna düşme durumunda kalırdık.Ama fener bizimle aynı vakitlerde ön eleme oynar normalde.o sırada UEFA yine "sen gelme lan AYI" derse ki dyecek yerlerine yine peşindeki takımı yani bizi çağırma ihtimalleri yüksek
                  from BOGAZIÇI

Yorum

uefa fbye ceza verse bile tff onların 2 nciliğini tescil eder.uefa 3 ncü takımı cliğine davet etmez. yani bize avrupa igi gözüküyor.

Yorum

İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      uefa fbye ceza verse bile tff onların 2 nciliğini tescil eder.uefa 3 ncü takımı cliğine davet etmez. yani bize avrupa igi gözüküyor.
                      tff'de geçen sezonun şampiyonu şuan fener gözüküyor, uefa tff'ye fener dışında bana 5 takımı bildir diyecek tff'de bildirecek ve şampiyonlar ligine gideceğiz..

Yorum

Bence bu sene şikebahenin yerine Türkiye'den kimseyi almazlar. Almanya'dan,Fransa'dan vs bir yerden bir klübü alırlar. Zaten ön elemelerde şansımız az, babalardan biri gelir bize gidersek eminim. EUFA Avrupa ligi Avrupa'da pişmek için çok daha iyi.
                        Trabzonspor

Yorum

İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tff'de geçen sezonun şampiyonu şuan fener gözüküyor, uefa tff'ye fener dışında bana 5 takımı bildir diyecek tff'de bildirecek ve şampiyonlar ligine gideceğiz..
                          inşallah dediğin gibi olur.

Yorum

hiçkimse bozulmasın ama bazı şeyler değişmediği sürece bu seneki avrupa macerasıda hüsranla biter.nedir bunlar? doğru kadro.yani eksikleri gidermek. peki bu eksikleri doğru transferlerle giderecek yönetim var mı? hayır yok.

Yorum

Arkadaşlar bence Avrupa Ligi'ne göre yorum yapmalıyız.Ortada bir şey yok Şampiyonlar Ligi adına.
                              Oblomov'un Hırkası

Yorum

İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...trank2013.html

Hocam şimdi bizim UEFA Team Ranking 2013 başlığına bakmamız gerekiyor değil mi ? zira 07-08 puanları siliniyor.
                                Kulüp puan sıralamaları bir sonraki sezonu, ülke puan sıralamaları ise iki sonraki sezonu kapsar. Dolayısıyla 2013'e şu an için bakmanın bir anlamı yok...

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 degil 1.9 yaziyor ama oda 5 seneye dahil zaten...Yani 20 küsür puan ile girecegiz...
                                UEFA'ya göre puanımız 19.810 üstte de yazdım nedenini. O kadar büyük bir fark değil zaten...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X