Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012-2013 Trabzonspor Avrupa Serüveni

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Henüz erken, ne olacağı belli değil ama işler düşündüğümüz gibi giderse rakip belli: CSKA Moskova

İnfantino reyiz acımaz...

Yorum

Geçen seneden bugüne fenerbahçe için hiçbişey değişmedi yasalardan başka. muhtemelen uefa sen gelme lan ayı! dicek yine

Yorum

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.uefa.com/memberassociatio...lub/index.html

Burada 97.sırada gözüküyoruz. Puanda 19.810

Ama yine de senin dediğine yakın bir puanımız olacak şimdi tamam. Sağolasın kardeşim.
        Aradaki farkın nedenini bende anlamadım açıkçası. Baktım Cska, Braga, Kiev gibi takımların 2 linkte de puanları aynı bir tek bizim puanımız 2 linkte farklı. Garip takımız vesselam

Yorum

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben dahil birçok kişinin Fenerbahçe yerine Şampiyonlar Ligine alınmamız beklentisi var ancak böyle birşey olmaz ise olağan şekilde Türkiye ligi 3. olarak Avrupa Ligi 3. eleme turundan başlayacağız.

Geçen sezon topladığımız puanlar sayesinde şu anda 20.115 Avrupa puanımız var.

Uefa Avrupa Ligi 3. Eleme turuna kesin olarak seribaşı gireceğiz. Çünkü geçen sezon 6.883 puan ve üzeri seribaşı olmuş.

Bir sonraki tur olan Play-off turundada yine çok büyük ihtimalle seri başı olacağız. Buradada geçen sezon 15.850 puan ve üzeri seribaşı olmuş.

Bu 2 turda önceki yılların aksine artık güçsüz takımlarla eşleşeceğiz seri başı olduğumuz için. Play-off turunun ardından grup aşamasına geçilecek ve takımlar 4 torbaya ayrılacak. Tabi grup aşamasına kalan takımlar belli olmadığı için kesin olarak bilemiyoruz ama muhtemelen 3. torbada, iyimser tahminle ise 2. torbada oluruz.

Şampiyonlar Ligi elemesine alındığımızı varsayalım;

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynayacak takımlar aşağı yukarı belli.

Trabzonspor
          Braga
          Dynamo Kiev
          Feyenoord
          Club Brugge
          Motherwell
          Nordsjelland*
          Vaslui*
          Cska Moskova*
          Paok*

Yanında yıldız olmayanlar kesin, ancak yanında yıldız olanlarda henüz lig bitmediği için değişme ihtimali var. Eğer Puan durumları değişmezse ve yukarıda yazan takımlar Şampiyonlar Ligi ön elemesinde olursa malesef kıl payı seribaşı olma şansımızı yitiriyoruz.

Cska Moskova 80.566
          Braga 63.069
          Dinamo Kiev 62.026
          Club Brugge 35.480
          Paok 27.920
          Trabzonspor 20.115
          Vaslui 13.764
          Feyenoord 12.603
          Nordsjelland 8.005
          Motherwell 6.728

Takımların Avrupa puanı yukarıdaki gibi. 5'er li takımdan 2 torbaya ayrılıyorlar. Biz 6. olduğumuz için malesef 2. torbaya düşüyoruz.
          PAOK ve CSKA nın işleri zor,2side rakibimiz olmayabilir....o zaman yerlerine gelecek takımların üstüne çıkabiliriz...ben 1. torbada olacağımzı düşünüyorum
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            PAOK ve CSKA nın işleri zor,2side rakibimiz olmayabilir....o zaman yerlerine gelecek takımların üstüne çıkabiliriz...ben 1. torbada olacağımzı düşünüyorum
            CSKA'nın yerine gelebilecek 2 takım var. Dinamo Moskova ve Spartak Moskova... İkisi de puan olarak bizden üstün kulüpler.

Yunanistan'daki durumu bilmiyorum. Playoff gruplarında kendilerinin dışında Panathinaikos, AEK ve Atromitos var. Bu üç kulüpten yalnızca Atromitos altımızda.
            En son Batuhan tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 03:05.

Yorum

İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              CSKA'nın yerine gelebilecek 2 takım var. Dinamo Moskova ve Spartak Moskova... İkisi de puan olarak bizden üstün kulüpler.

Yunanistan'daki durumu bilmiyorum.
              Yunanistan'da AEK ya da Panathinaikos olabilir. Bunların ikisi de zaten bizden üstünler.

Yorum

Yunanistan'da AEK ya da Panathinaikos olabilir. Bunların ikisi de zaten bizden üstünler.
                Ben de sonradan bakıp güncelledim zaten mesajı. Bir tek Atromitos işimize yarıyor. Bastır Mitroglou!

Yorum

Trabzonspor
                  Braga
                  Dynamo Kiev
                  Feyenoord
                  Club Brugge
                  Motherwell
                  Nordsjelland*
                  Vaslui*
                  Cska Moskova*
                  Paok*

Yanında yıldız olmayanlar kesin, ancak yanında yıldız olanlarda henüz lig bitmediği için değişme ihtimali var. Eğer Puan durumları değişmezse ve yukarıda yazan takımlar Şampiyonlar Ligi ön elemesinde olursa malesef kıl payı seribaşı olma şansımızı yitiriyoruz.

Cska Moskova 80.566
                  Braga 63.069
                  Dinamo Kiev 62.026
                  Club Brugge 35.480
                  Paok 27.920
                  Trabzonspor 20.115
                  Vaslui 13.764
                  Feyenoord 12.603
                  Nordsjelland 8.005
                  Motherwell 6.728

Takımların Avrupa puanı yukarıdaki gibi. 5'er li takımdan 2 torbaya ayrılıyorlar. Biz 6. olduğumuz için malesef 2. torbaya düşüyoruz.
                  bu listede bir benfica göremiyorum

bizlen ayni seviyede bir mokovaylan kiev var
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yunanistan'daki durumu bilmiyorum. Playoff gruplarında kendilerinin dışında Panathinaikos, AEK ve Atromitos var. Bu üç kulüpten yalnızca Atromitos altımızda.

Puan olarak üstün olsunlar sorun değil ama cska yı gördük geçen sene oynadığımız 2 maç eleme maçı olsa ilk maçtan daha havlu atmıştık...
                    '9'
                    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

Sampiyonlar Ligine su an Türkiyeden Galatasaray gidiyor. Gecen sene ikinci bir takimi almamistilar Sampiyonlar Ligine.

Bu yüzden bence bukadar kesin konusmamamiz lazim. Planlarimizi UEFA'ya göre yapsak yeterlidir bence.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Aradaki farkın nedenini bende anlamadım açıkçası. Baktım Cska, Braga, Kiev gibi takımların 2 linkte de puanları aynı bir tek bizim puanımız 2 linkte farklı. Garip takımız vesselam
                        Bu durum farklı ülke puanı hesaplamasından kaynaklanıyor. Bert Kassies'in sayfasıyla UEFA'nın sayfasındaki ülke puanımız aynı değil. Bizim veya BJK'nin bireysel kulüp puanlarında bir sorun yok. Kısaca izah edecek olursam tüm takımlarımızın topladığı puan baz alındığında toplam ülke puanımız 26.500. 5 takımla katıldığımız için bunu böldüğümüzde 6.625 kalıyor. Her bir kulübe de bunun o ülkenin temsil ettiği takım kadar payı düşüyor yani yine 5'te 1'i bu da 1.325. Ancak UEFA'nın sitesine bakıldığında ülke puanı olarak 5.100 puan aldığımız gözüküyor. Toplam puana bakmak için bunu 5'le çarptığımızda 25.500 yapıyor. Dolayısıyla arada 1.000 puanlık bir fark var. Peki bu 1.000 puan nereden kaynaklanıyor derseniz o da oynamış olmamıza rağmen, Şampiyonlar Ligi gruplarına direk katıldığımız için geçerliliği olmayan Benfica ve Bilbao maçlarından aldığımız 2 beraberlikten dolayı. UEFA o maçlardan aldığımız 1.000 puanı sildi. Geçtiğimiz sezon için açılan başlıkta da bu konuyu dile getirmiştim...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Hocam şimdi bizim UEFA Team Ranking 2013 başlığına bakmamız gerekiyor değil mi ? zira 07-08 puanları siliniyor.

Yorum

şampiyona şamp.ligi yakışır boşverin uefa ligini
                            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

bize zayif takimlar ters geliyor, inter li minter li takimlar gelsin
                              Trabzonspor

Yorum

şampiyonlar ligine katılacagımızı umuyorum. inşallah bu sefer ona göre transferler yapar başkanımız ve hocamız
                                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X