İlk olarak danişmend61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2012-2013 Trabzonspor Avrupa Serüveni
Daraltma
X
-
Eğer şampiyonlar Ligine davet edilirsek, 3. ön elemede seri başı olamıyoruz ama sanki geçen sene kadar da zor rakipler de yok.
Muhtemel Rakiplerimiz
---Dinamo Kiev
---Panathinaokos
---FC Kopenhag
---Club BruggeSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
ŞL'ye alınırsak 3. ön elemede elenirsek tekrar Avrupa ligi playoflarına düşüyoruz. 3. ön elemeyi geçip playofta elenirsek Avrupa liginde gruplardan devam ediyoruz.
3. ön elemeyi geçebiliriz bence. Panathinaikos , Copenhag , Brugge gibi takımları eleyebiliriz.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Geçen seneye oranla bu sene elemelerde isim bazında daha kolay rakipler var. Geçen seneki play off turuna bakınca Bayern Münih, Arsenal, Lyon, Benfica ve Villareal'i görüyoruz. Şimdi ki takımların hepsi tanınan ama çok da üst düzey olmayan takımlar. 3.turda zaten Avrupa'nın top liglerinden takımlar olmadığı için geçen sene biraz kura şanssızlığımıza Benfica'yı çekmiştik oysa dişimize göre Standard Liege vardı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak uşak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüzülerek söylüyorum, şampiyonlar ligi için çok ümitlenmeyelim.Trabzon bir sevda,
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de aynı şeyleri söyledim. Benim hiçbir beklentim yok açıkçası. Olursa da olur olmasa da olur hiç koymaz...Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam yapma Allah aşkına, fenerin ŞL'ne kabul edilmesini nasıl imkan dahilinde görebiliyorsunuz??? Kendi hazırladıkları PFDK kararına göre bile men edilirler...Daha ne?Trabzon bir sevda,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum