Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dikkatli okursan "haberleri ortalığa düştü" diye yazdım. "Böyle olacak" diye yazmadım....
    Yazım zaten ortaya,alıntıyı senden yapmamın sebebi,herkes bu kanıda olduğu için...Özellikle sana söylemedim
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sadri Şener'den bu konuda ne beklediğime gelince;

Bu haberlerle ilgili (balon dahi olsa) olarak birilerinin yaratmaya çalıştığı "Federasyonun FB'nin güdümünde devam edeceği" imajını ortadan kaldırmaya yönelik demeçler verebilir. (Kurulların değiştirilmemesi konusunda v.s.) Kendisi zaten demeç verme konusunda uzman.

Ortada dolaşan haberlere sessiz kaldığımızda işlerin ne kadar aleyhimize döndüğünü bir kaç kez tecrübe ettik. Bunu bir şekilde önlemeye çalışmalıyız.
      En son bkandil tarafından düzenlendi; 29.02.2012, 11:26.

Yorum

• Bence olacak en kötü senaryo şu:
        Mahkeme kararını beklemek.Herhalde şu rezilliklerin ülkemizdeki hukuk anlayışı ve de işleyişi ne kadar berbat olursa olsun,ortada elle tutulur kanıtlar var,bunlar mahkeme sonucunda zaten papayı görecekler.
        Yani demek istediğim olabilecek en kötü senaryo da bile geç de olsa fener güme gider,kupa da bize gelir.Mesele kupa da değil artık o ayrı ama fener gümleyecek kaçarı yok bu işim.....
        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence olacak en kötü senaryo şu:
          Mahkeme kararını beklemek.Herhalde şu rezilliklerin ülkemizdeki hukuk anlayışı ve de işleyişi ne kadar berbat olursa olsun,ortada elle tutulur kanıtlar var,bunlar mahkeme sonucunda zaten papayı görecekler.
          Yani demek istediğim olabilecek en kötü senaryo da bile geç de olsa fener güme gider,kupa da bize gelir.Mesele kupa da değil artık o ayrı ama fener gümleyecek kaçarı yok bu işim.....
          Ben hakkım olanı bugün isteyemedikten, alamadıktan sonra, kaç sene sonra ne olacağı çok da önemli değil. TFF neden özerktir. Kişilere verilecek cezaları mahkeme verir, sportif cezaları mahkeme vermemeli. Mahkeme sonucunu beklemek rezalet bana göre. Ceza bir kaç yıl ertelenir, fb bu sırada ekonomik kayıba uğramasın diye ellerinden geleni yaparlar. fb bu süreci güçlenerek atlatır. Olan bize oldu, olmaya da devam edecek.

Klubu savunacak/savunan adam yok. Göz göre göre üstümüze basıyorlar, çiğneyip geçtiler. Bizim yönetim en az bu süreci yönetenler kadar suçludur, başarısızdır.
          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben hakkım olanı bugün isteyemedikten, alamadıktan sonra, kaç sene sonra ne olacağı çok da önemli değil. TFF neden özerktir. Kişilere verilecek cezaları mahkeme verir, sportif cezaları mahkeme vermemeli. Mahkeme sonucunu beklemek rezalet bana göre. Ceza bir kaç yıl ertelenir, fb bu sırada ekonomik kayıba uğramasın diye ellerinden geleni yaparlar. fb bu süreci güçlenerek atlatır. Olan bize oldu, olmaya da devam edecek.

Klubu savunacak/savunan adam yok. Göz göre göre üstümüze basıyorlar, çiğneyip geçtiler. Bizim yönetim en az bu süreci yönetenler kadar suçludur, başarısızdır.
            Kulübü savunacak adam olsa ne olacak?
            Bu siyaset ortamında,siyasilerin koruma altına aldığı fener camiasına,Sadri Şener birley yapamaz,ben de bunu demeye çalışıyorum.
            Tepkiyi siyasilere vermemiz gerekirken,eli kolu bağlı Sadri Şener'e veriyoruz,
            Arafilboylu

Yorum

• Lig 22 takım olucakmış küme düsme olmucakmış..Ulan siyaset 1 taşla 2 kuş vurmuş olucak.Hem herkesin üzüldüğü hatta siyasetinde üzüldüğü Ankaragücü hemde Fener ligde kalmış olucak..

Yorum

• etik kurulu değişirse dakika durmasın istifa etsin sadri şener kendi ağızıyla söyledi değişmicek diye

Yorum

Bu siyaset ortamında,siyasilerin koruma altına aldığı fener camiasına,Sadri Şener birley yapamaz,ben de bunu demeye çalışıyorum.
                  Eşeğe güç yetiremeyen, semerini tekmelermiş...

Yorum

Allah aşkına ne tepki vermişiz eli kolu bağlı, masum, mazlum Sadri Şener'e. Gs'ye bizim %1imiz kadar zarar gelmedi. Ama ilerde gelmesi ihtimaline karşı her olayda tepkilerini dile getirdiler. Biz ne yaptık, ne yapıyoruz.
                    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

aman aman siyasilere tepki göstermeyelim sakın...her tepki de AKP Trabzon'da oy kazanıyor..nasıl tepkiyse bu??

Ermeni soykırım yasası yüzünden de Fransız otomobil alınmasın, tepki gösterelim dendi..Şu andaki durum Renault otomotivde satış lideri..onlarca marka araba varken piyasada..

Ne garip değil mi??

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aman aman siyasilere tepki göstermeyelim sakın...her tepki de AKP Trabzon'da oy kazanıyor..nasıl tepkiyse bu??

Ermeni soykırım yasası yüzünden de Fransız otomobil alınmasın, tepki gösterelim dendi..Şu andaki durum Renault otomotivde satış lideri..onlarca marka araba varken piyasada..

Ne garip değil mi??
                        Bizim millet rahati sever.Boykot moykot yapamaz.Vur enseyi al azindan ekmeyini modundalar cogu.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hakan Kulaçoğlu'ndan güzel bir Sadri Şener analizi. Problem yazının son bölümündeki gibi. Sadri Şener, tüm bu hamlelerini TS'un çıkarları için iyi niyetle yapmış olabilir, ona birşey diyemeyiz. Ama kendini daha iyi ifade etmeli ve bu konuda destek sağlamalıydı. Yeterince açık olmadan ve tavır koymadan yapılan hareketler doğal olarak yanlış yorumlanır.
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Sadri Şener'in elini kolunu bağlayan siyaset bu çok net. Şu başbakanın Trabzon ziyareti öncesi Nevzat Şakar'ın falan konuşmaları vardı bir yerlerde. Chp il başkanıyla mı ne görüşüyordu. Net bir şekilde taraftarları protesto için harekete geçireceğini v.b diyordu. İşte o tapeler siyasete karşı ellerini kollarını bağladı ve ne derse yapmak zorunda kaldılar bence. Bugün siyasi otoritenin karşısında değil Sadri Şener, Aziz Yıldırım bile dayanmıyor görüldüğü gibi. Neyse tüm bunlara rağmen Sadri Şener ne yapabilirdi? Yapacağı iş basitti. 'Ey taraftar ben şike-teşvik işinden dolayı temizim ve hak ettiğimiz kupayı alacağımıza inanıyorum. Fakat şimdi açıklayamayacağım bazı nedenlerden ötürü tasvip etmediğimiz bir takım şeylere onay vermek durumunda bırakılıyoruz. Bu da bizim Trabzonspor'luluk anlayışımıza ters bir durumdur. Bu bağlamda istifa ediyorum. Şunu bilin bizler yüzünüzü kara çıkaracak bir şey yapmadık' açıklamasıyla istifa etmekti. Takımın şu an ligdeki durumundan kötü olacağını düşünmüyorum öyle bir durumda. Ama yeni gelen yönetimin bu bahsi geçen konuşmalarla bir ilgisi olmadığından, eski yöneticilerin de şike ve teşviğe bulaşmas diye bir şey söz konusu olmadığından eli çok güçlü olacaktı ve beklentilerimizi karşılayacak her harekete kolayca imza atabileceklerdi. Ama Sadri Şener öyle yapmadı ve şike sürecinin ortaya ve tarafsız bakan bir adam için kahramanı olacak bir tek Bursaspor ve yönetimi kaldı ortada. Bursaspor Beşiktaş düşmanlığından dolayı rest çekti derseniz ben de biz Fb ile şu an düşman değil miyiz neden onların ilk önce destek açıkladığı adayı destekleriz derim. Bu iş böyle yani. Sadri Şener'in bahsettiğim şekilde açıklama yapıp istifa etmemesinden dolayı hak ettiğimiz kupayı da bir himmet olarak alacağız belki ve kutlaması da sönük olacak içimizde. Mesele kupa değil her zaman adaletten yana olmaktır zira benim için. Ha önce kupa diyen arkadaşlara da saygı duyarım.
                            #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.fotomac.com.tr/Yazarlar/h...ne-yapabilirdi

Hakan Kulaçoğlu'ndan güzel bir Sadri Şener analizi. Problem yazının son bölümündeki gibi. Sadri Şener, tüm bu hamlelerini TS'un çıkarları için iyi niyetle yapmış olabilir, ona birşey diyemeyiz. Ama kendini daha iyi ifade etmeli ve bu konuda destek sağlamalıydı. Yeterince açık olmadan ve tavır koymadan yapılan hareketler doğal olarak yanlış yorumlanır.

Güzel bir tespit...korkuyor olabilir...
                              ama taraftar da korkuların üzerinden yorum yapamaz...Taraftarın tepkisini biraz ağır buluyorum ama doğru tavrı sergiliyor ...

Yorum

• İlk olarak Ertuğrul ATALAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güzel bir tespit...korkuyor olabilir...
                                ama taraftar da korkuların üzerinden yorum yapamaz...Taraftarın tepkisini biraz ağır buluyorum ama doğru tavrı sergiliyor ...
                                Müşteri her zaman haklıdır Hakan Kulaçoğlu da, her ne kadar icra makamının işinin kolay olmadığını söylese de taraftarın tepkisine de hak veriyor.
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X