Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• medyamiz halen daha yunanistanda bu hafta olanlari neden dile getiremiyor ???

fifa yunanistani avrupa sampiyonasindan men etme ile tehtit etti.

Yorum

• Yeni federasyon yönetimi:

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        medyamiz halen daha yunanistanda bu hafta olanlari neden dile getiremiyor ???

fifa yunanistani avrupa sampiyonasindan men etme ile tehtit etti.
        ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz
        fenerbahçe dünya pisliğidir..
        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz
          İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yunanistandaki tüm maclar iptal olmus bu hafta.

sebebi ise yunan federasyonunun, fifa ile yeni siddet ve kulüplerin finansal krizlerini önleme yasasinin fifanin statusune uygun olmadigi icin yaziyor.

yani kisacasi fifa ülkeye el atmis ve oynatmiyor maclari.

bizim medya ülkemizde bunu haber etti mi ? ben hic görmedim de
          geride kalmasin.

+ spora siyaset karisirsa avrupa sampiyonasindan men edilme ile karsi karsiya yunan federasyonu
          evet sadece 1 tane mac oynandi. gerisi iptal edildi
          bende tekrar baktim simdik. dedigin gibi alt ligler oynamis.
          1.ligte ise tsi 19.30´da ki AEK Athen 1-1 OF Iraklion maci oynanmis ve diger tüm maclar iptal edilmis.

burda yaziyor alman teletexte.
          ARD Text, der Teletext des Ersten mit Nachrichten der tagesschau, Sport und Programminformationen.

sonradan google biraz arastirdim ve yazdigim nedenleri buldum.
          uefa, fifa ve yunan futbol federasyonu arasinda.
          gecen gün bunlari paylastim sike basliginda.
          ama benim en cok merak ettigim fifa mi maclari durdurdu yoksa yunan federasyonumu fifaya karsi böyle bi tutum sergiledi ?
          bu konu hakkinda bilgisi olan varsa paylassin dicem ama kimse bu konu hakkinda günlerdir ilgilenmiyor sagolsunlar.
          özellikle bizim medyamiz cok sessiz kaldi bu habere

Yorum

• inşallah Fifa , Uefa şöyle ülke olarak ağır bir ceza verir ülke olarak hepimizede...

Gavurun adaletini görüp belki başkanımız ve utanması gerekenlerde utanır....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• verecek verecek az kaldi. yunanlarin akli yokmu bizimkiler kadar da anlasmiyorlar uefa ile

Yorum

• Sadri Şener ve Saz arkadaşları gidene kadar Kimse Trabzonsporda Ahlaktan bahsetmesin.
                JAJA gibi bir oyuncuyu Ahlaksız Aynı Ülkeden arkadaşları olan FB lilerle Beraber eğlendi diye Kovduk,
                (Haklı idik)
                Buna benzer bir çok oyuncuyu Ahlaksız diye gönderdik.
                Ama ahlaktan şereften Yoksun Şikeci Hemde bizim hakkımızı gasbetmiş FB ile,Hemde Bize her seferinde hakaret etmiş FB ile kol kola girip Onların desteklediği,İçinde 5 tane FB li olan FENERASYON Başkanlığı seçiminde Tüpçüye destek olduk,
                Eğer Bu Ahlaki değerlere saygılı olmaksa İçini Tüküreyim Böyle ahlakın.
                Bizim Şampiyonluğumuzu gasbeden ve yetmemiş gibi Mahkemede FB lehine ifadeler verip Bize ifitra atar nitelikde ifade Veren Mecnun il ebir gün sonda Bir araya gelip yan yana Oturuo o ahlaksız şerefsişz insanlar Konuşmak Ahlaksa yere batsın Böyle ahlak anlayışı.
                Eğer Şikede adın geçen yöneticisi Teknik direktörü 6 ay içerde yatan ve hala yargılanan Tüçüye oy vermek Ahlak ise Allah karetsin Böyle ahlak anlayışını.
                Tüpçüyü Fenerasyonun başına getirmek Sedat Pekeri Organize Suçlar Amiri yapmak gibi Bir şey
                Abdullah öcalanı Terörle Mücadele biriminin başına getirmek gibi bir şey.
                Kimse Sadri Şener Ordan Gitmediği müddetçe,Trabzonspor farkında Trabzonsporun ahlak anlayışından bana bahsetmesin.
                Sadri Şener benim gözümde bitmiştir
                Bu saatten sonra Kupanın tenekesini müzeye koysa ne olur koymasa ne olur.
                Her gün Sana hakaret eden insanlara bırak ceavap vermeyi Sen onlarla dost oluyorsun.
                M.ALİ AYDINLAR FB nin Şike Yaptığını İtiraf etmiş.
                FB nin gölge başkanı Rıdvan İtiraf etmiş.
                Aykut Kocaman İtiraf etmiş Radara biz yakalandık demiş (radara suçlular yakalanır)
                FB li yöneticiler Şike yapmadık dememiş Hep Birilerini Suçlamışlar,Azizin Savunmasıda bu yönde olmuş.
                UEFA FB ye sen gelme Suçlusun demiş.
                ETİK KURULU FB suçlu demiş.
                Etik Kurulu Trabzonsporun Suçu yok demiş.
                UEFA Trabzonspor temiz demiş TFF ye rağmen Trabzonsporu Şampiyonlar ligine almış.
                Biz hala bekliyoruz hala Şikecilerin emrine amade bekliyoruz.
                Sadri Şener Derhal istifa etmeli Trabzonsporun haklarını ve manfatlerini Koruyanlar oaralara gelmeli.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Tek gerçek UEFA gerisi yalan
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Söyleyeceğim onlarca şey var, ancak hepsinin özeti aynı: Sadri ŞENER İSTİFA!
                    DİK OYNA!
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                    KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener ve Saz arkadaşları gidene kadar Kimse Trabzonsporda Ahlaktan bahsetmesin.
                      JAJA gibi bir oyuncuyu Ahlaksız Aynı Ülkeden arkadaşları olan FB lilerle Beraber eğlendi diye Kovduk,
                      (Haklı idik)
                      Buna benzer bir çok oyuncuyu Ahlaksız diye gönderdik.
                      Ama ahlaktan şereften Yoksun Şikeci Hemde bizim hakkımızı gasbetmiş FB ile,Hemde Bize her seferinde hakaret etmiş FB ile kol kola girip Onların desteklediği,İçinde 5 tane FB li olan FENERASYON Başkanlığı seçiminde Tüpçüye destek olduk,
                      Eğer Bu Ahlaki değerlere saygılı olmaksa İçini Tüküreyim Böyle ahlakın.
                      Bizim Şampiyonluğumuzu gasbeden ve yetmemiş gibi Mahkemede FB lehine ifadeler verip Bize ifitra atar nitelikde ifade Veren Mecnun il ebir gün sonda Bir araya gelip yan yana Oturuo o ahlaksız şerefsişz insanlar Konuşmak Ahlaksa yere batsın Böyle ahlak anlayışı.
                      Eğer Şikede adın geçen yöneticisi Teknik direktörü 6 ay içerde yatan ve hala yargılanan Tüçüye oy vermek Ahlak ise Allah karetsin Böyle ahlak anlayışını.
                      Tüpçüyü Fenerasyonun başına getirmek Sedat Pekeri Organize Suçlar Amiri yapmak gibi Bir şey
                      Abdullah öcalanı Terörle Mücadele biriminin başına getirmek gibi bir şey.
                      Kimse Sadri Şener Ordan Gitmediği müddetçe,Trabzonspor farkında Trabzonsporun ahlak anlayışından bana bahsetmesin.
                      Sadri Şener benim gözümde bitmiştir
                      Bu saatten sonra Kupanın tenekesini müzeye koysa ne olur koymasa ne olur.
                      Her gün Sana hakaret eden insanlara bırak ceavap vermeyi Sen onlarla dost oluyorsun.
                      M.ALİ AYDINLAR FB nin Şike Yaptığını İtiraf etmiş.
                      FB nin gölge başkanı Rıdvan İtiraf etmiş.
                      Aykut Kocaman İtiraf etmiş Radara biz yakalandık demiş (radara suçlular yakalanır)
                      FB li yöneticiler Şike yapmadık dememiş Hep Birilerini Suçlamışlar,Azizin Savunmasıda bu yönde olmuş.
                      UEFA FB ye sen gelme Suçlusun demiş.
                      ETİK KURULU FB suçlu demiş.
                      Etik Kurulu Trabzonsporun Suçu yok demiş.
                      UEFA Trabzonspor temiz demiş TFF ye rağmen Trabzonsporu Şampiyonlar ligine almış.
                      Biz hala bekliyoruz hala Şikecilerin emrine amade bekliyoruz.
                      Sadri Şener Derhal istifa etmeli Trabzonsporun haklarını ve manfatlerini Koruyanlar oaralara gelmeli.
                      Peki son kararı verecek olan Sadri Şener midir?
                      Sadri Şener federasyon başkanı mıdır, hakim midir,savcı mıdır,spor bakanı mıdır,başbakan mıdır?Nedir Sadri Şener'in makamı?Bu makam ne yapabilir artık arkasında siyaset desteği de yok,medya desteği de yok,ol sa da ne yapabilir zaten?Çok sıktı artık Sadri Şener istifa yorumları.Herkes ezberlediği bİr takım kalıpları burada defalarca yazıyor.Herkes haklı Sadri Şener suçlu öylemi?
                      Kusura bakmayın ama artık buradaki bir çok yorum baymaya ve de mide bulandırmaya başladı.Cafer abi lafım senin yorumlarına değil,genel olarak söylüyorum...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Demirören'in destekleneceğinin açıklandığı gün Sadri Şener'in 3 şartının Demirören tarafından kabul edildiği söyleniyordu.

1. Yönetime Trabzonspor'un belirleyeceği 3 kişinin alınması (Resmi Site'den verilen habere göre kulübün önerdiği 2 isim yönetim listesinde imiş)

2. Kupanın Trabzonspor'a verilmesi (Demirören ısrarla mahkeme sonucunu bekleyin diyor)

3. Sadri Şener'in Kulüpler Birliği Başkanı olmasına destek verilmesi (İlk aday olarak İlhan Cavcav ortaya çıktı, bu saatten sonra Sadri Şener'in aday olacağını sanmıyorum)

Demirören bugün yönetimi devralıp görevine başlayacak. Destek için adama 3 şart sunmuşuz, hepsini kesintiye uğratmış. Fakat Sadri Şener bugünkü konuşmasında "istediğimiz aldık" diyebiliyor.

Ayrıca adaylığını açıkladığı süreçte "kurulların hepsi aynı kalacak" diyen Demirören'in, Yönetim Kurulu'nun tanışma toplantısında Fenerbehçeli bir üyenin "özellikle etik kurulu başta olmak üzere, tüm kurulların değiştirilmesi" talebini değerlendirmeye aldığı ve bugün yapacağı toplantının sonrasında bu kurulların değiştirilmesi yönünde karar alacağı haberleri ortalığa düştü bile.
                        Sadece bu olay bile Federasyonun Metris'ten yönetilmeye devam edeceğinin ispatı iken Sadri Şener'in istediğini almış olması oldukça manidardır...

Yorum

• Üstad şu anda medyaya yansıyan olasılıklar üzerine yazıyorsun.Sanki bunlar hakikaten olacakmış gibi,Yok efendim fenerli üyenin kurullar değişsin talebini ciddiye almış,mahkeme kararını bekleyecekmiş.Bunlar gazete haberi,tüpçünün demeci değil.Şimdi bana tüpçüyü savundurmayın burada.Adamın ağzından çıkan laflar değil bunlar.Yapmayın artık yeter ya....
                          Ne bekliyorsunuz Sadri Şener'den bir allahın kulu buna cevap versin.
                          Gs 'nin sözümona dik duruşunu millet ballandıra ballandıra yazdı burada,son gün ne oldu?Ünal Aysal da tüpçüyü desteklemedi mi?
                          O zaman burada yazılan her şey havada kaldı.Duruş muruş hikaye,kimse masal anlatmasın.Bu kadar rezillikten sonra,UEFA maşası tepemizdeyken kimse kamuoyunda oluşan irtibanın aksine karar alamaz.
                          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demirören'in destekleneceğinin açıklandığı gün Sadri Şener'in 3 şartının Demirören tarafından kabul edildiği söyleniyordu.

1. Yönetime Trabzonspor'un belirleyeceği 3 kişinin alınması (Resmi Site'den verilen habere göre kulübün önerdiği 2 isim yönetim listesinde imiş)

2. Kupanın Trabzonspor'a verilmesi (Demirören ısrarla mahkeme sonucunu bekleyin diyor)

3. Sadri Şener'in Kulüpler Birliği Başkanı olmasına destek verilmesi (İlk aday olarak İlhan Cavcav ortaya çıktı, bu saatten sonra Sadri Şener'in aday olacağını sanmıyorum)

Demirören bugün yönetimi devralıp görevine başlayacak. Destek için adama 3 şart sunmuşuz, hepsini kesintiye uğratmış. Fakat Sadri Şener bugünkü konuşmasında "istediğimiz aldık" diyebiliyor.

Ayrıca adaylığını açıkladığı süreçte "kurulların hepsi aynı kalacak" diyen Demirören'in, Yönetim Kurulu'nun tanışma toplantısında Fenerbehçeli bir üyenin "özellikle etik kurulu başta olmak üzere, tüm kurulların değiştirilmesi" talebini değerlendirmeye aldığı ve bugün yapacağı toplantının sonrasında bu kurulların değiştirilmesi yönünde karar alacağı haberleri ortalığa düştü bile.
                            Sadece bu olay bile Federasyonun Metris'ten yönetilmeye devam edeceğinin ispatı iken Sadri Şener'in istediğini almış olması oldukça manidardır...

Üstad şu anda medyaya yansıyan olasılıklar üzerine yazıyorsun.Sanki bunlar hakikaten olacakmış gibi,Yok efendim fenerli üyenin kurullar değişsin talebini ciddiye almış,mahkeme kararını bekleyecekmiş.Bunlar gazete haberi,tüpçünün demeci değil.Şimdi bana tüpçüyü savundurmayın burada.Adamın ağzından çıkan laflar değil bunlar.Yapmayın artık yeter ya....
                            Ne bekliyorsunuz Sadri Şener'den bir allahın kulu buna cevap versin.
                            Gs 'nin sözümona dik duruşunu millet ballandıra ballandıra yazdı burada,son gün ne oldu?Ünal Aysal da tüpçüyü desteklemedi mi?
                            O zaman burada yazılan her şey havada kaldı.Duruş muruş hikaye,kimse masal anlatmasın.Bu kadar rezillikten sonra,UEFA maşası tepemizdeyken kimse kamuoyunda oluşan irtibanın aksine karar alamaz.
                            Arafilboylu

Yorum

• tüpcü icin en iyisi vatan ve milliyeti takip edin.nede olsa babasinin gazeteleri.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dikkatli okursan "haberleri ortalığa düştü" diye yazdım. "Böyle olacak" diye yazmadım....
                                Bu haberleri kim yaptırıyor sizce?

Demirören'in geçen sezonun sonucuna ilişkin görüşleri başından beri belliydi zaten.
                                En son bkandil tarafından düzenlendi; 29.02.2012, 11:18.

Yorum

Çalışıyor...
                                X