Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yiğidi öldür hakkını ver derler ya, kızacaksınız ama ben helal olsun bu Fenerbahçe'ye diyorum.

Bunca delile tapeye iddanameye rağmen adamlar her istediğini yaptırıyor. Medyaya her istediğini yazdırıyor, yasa değiştiriyor, hatta yıllardır hakkını yediği camianın başkanına istediğini yaptırıyor.

Adamlar daha yeni seçilmiş TFF başkanını (üstelik kendi adamiyken) istifaya zorladılar.
    Şikeyi onlar yaptı biz mağdur olduk, ne yaptılar ne ettiler bize şikeci damgasını bastılar.

Dunyanın hiçbir ülkesinde hiçbir takım bunları yapamazdı.

Henüz herşey bitmiş değil UEFA fb nin ceza alması icin baskı yapacak ama işi buraya kadar getirebilmeleri bile büyük bir başarı ve bu başarıda başkanımız olacak o herifin de payı büyük.
    Katılıyorum.Bizim başkanımız bile onların adamını desteklerse, sessiz kalırsa biz ne yapalım? Bu dönemde en çok mağdur olmuş taraf Trabzonspor taraftarı olarak bizleriz.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak RaJoNKeSeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TFF Yönetim Listesi

Yıldırım Demirören ( Beşiktaş )
      __
      Hakan Kanık ( Beşiktaş )
      Cengiz Zülfikaroğlu (Beşiktaş)
      Edip Eren ( Beşiktaş )
      Mustafa Beyazlı ( Trabzonspor)
      Taylan Üner ( Trabzonspor)
      Ergün Tekin ( Trabzonspor)
      Talat Yılmaz ( Fenerbahçe)
      Faruk Öksüz ( Fenerbahçe )
      Selim Koray ( Fenerbahçe )
      Fethi Heper ( Eskişehirspor)
      Ufuk Özerten ( Gençlerbirliği)
      Arif Koşar ( Manisaspor )
      Servet Yardımcı ( Çaykur Rizespor)
      Mehmet Baykan ( )
      ergün tekin?
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• 2. Etik kurulu raporunda da tertemiz olduğumuzdan haberiniz var değil mi?

Şike başlığında zaten konuşuluyor da, belki buradakilerin haberi yoktur dedim.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• 2. raporda da temiziz Sadri Başkan oley!...
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ergün tekin?
            Eski MHP Kırıkkale il başkanı , MHP Kırıkkale milletvekili adayı , Kırıkkalespor başkanı , Zafer Vakfı kurucularından şehrimizin tanınmış iş adamlarından Ergün TEKİN Türkiye Futbol Federasyonu’nun Mehmet Ali AYDINLAR başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna seçildi.
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2. raporda da temiziz Sadri Başkan oley!...
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ergün tekin?
                Eski Kırıkkalespor Başkanı, Trabzonsporluymuş Kaynak : Fanatik

Yönetimde 3 Trabzonsporlu olacak sözü tutulmuş .
                Karadéniz Fırtınası Esecek , Herkes Sesini Kesecek !

~ 7~

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2. raporda da temiziz Sadri Başkan oley!...
                  Yada söyle cevab verebilirim:

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beyler transfer konusundan dolayı yönetimi en çok ben eleştiriyorum. ama gel gör ki sadri başkanın demiröreni desteklemesine çok ta kızamıyorum. sonuç olarak ağlayarak küserek, denklemin dışında kalmayız.. biz istesekte istemesekte bu tff başkanı seçilecekti.. kimse elini taşı altına ciddi anlamda sokmadı( hikayeden aday olanları saymayın bana). deli meli bu demirören elini taşın altına soktu..
                    bakın gs inat etti demirörene destek vermedi. ama denklemin dışında kaldı..
                    diyeceğim tek şey, alıngan küsen insan, hayatında hep kaybeder.......

İstesekte istemesekte Yıldırım Demirören'in listesi seçilecekse, bize Trabzon'lu gibi dik durmak yaraşırdı. Neden dik durmamız gerekirdi? Çünkü Sadri Şener daha önce bu konuda açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın altında şimdi ezildi...

Sadri Şener'in bir dediği bir dediğine tutmuyor. Hiçbir zaman da tutmadı, beni bu zamana kadar en çok yoran bu çelişkili ifadeleri olmuştur.

Helede böyle bir seçim öncesi adı şike ile yargılanan bir camianın başkanının daha kupası aklanmadan ona destek vermek bence şikecilerle aynı kafadayım demektir. Bir nevi turunsol kağıtı gibiyiz, yok farkımız eziklerden demektir bu anlayış...

Galatasaray denklemin dışında kaldıda ne oldu? Bende bir soru sorayım o zaman.Bir önceki seçimde Mehmet Ali Aydınları desteklemeyen Trabzonspor'u temsilen kimse TFF yönetimde yoktu da, ne olmuştu? Şimdi ne olacak ki?

Trabzonspor'un kendine has bir duruşu olması lazımdır. Bazen yeri gelir liste dışı kalmak gerekiyorsa kalırsın ama liste dışı kaldın diye asla kaybetmezsin. Şimdi sana bir soru... Aylardır Fenerbahçe'ye hitaben: ''kupamızı verin'' deyip duruyor başkanımız değil mi?

Şimdi, ne oldu da hem Fener'in, hemde Trabzon'un çıkarları, camiası şike ile yargılanan bir adamı desteklemekten geçti? Bu nasıl bir iştir? aylardır yalandan bizlere tiyatro mu izlettirdiler?

Olay sadece bu kirli kupayı kazanmakmıdır? Bizlerin derdi sadece o kupayı müzemize götürmekmidir, sanıyorsunuz. Bizler, Trabzonspor'un peşinden 28 yıldır gidiyoruz. Kupa mupada kazanamadığımız halde gidiyoruz, neden acaba? Eğer kupa derdinmzi olsaydı bizde ezikler gibi işin kolayına kaçar bir tane ezik takım tutar kupa hasretine son verirdik.
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• 2.Raporda temiz olduğumuz nerede yazıyor?

Yorum

• açıklandımı rapor ?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2.Raporda temiz olduğumuz nerede yazıyor?
                          İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          açıklandımı rapor ?
                          Talip Doğan Karlıbel twitter'dan yazmış.

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL

odyakmazın itirafı Trabzonla hiç bağlantısı olmayan bir kişinin adamının arayarak 2 milyon teklif etmesi " bayat haber ".

Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL

2. ETİK KURULU Raporunda TRABZON tam şekilde aklanmış oluyor HADİ MANDA DEMİRÖREN al şu kupayı şikecilerden de ver gerçek sahibine.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Talip Doğan Karlıbel twitter'dan yazmış.

http://twitter.com/#!/TDKARLIBEL
                              teşekkürler, bu adamın dediği herşey doğru çıkıyor,

getir bize kupayı SADRİ BABA

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                teşekkürler, bu adamın dediği herşey doğru çıkıyor,

getir bize kupayı SADRİ BABA
                                Bir şey değil.

İnşallah biran önce kupa bize gelecek .

Yorum

Yükleniyor...
                                X