Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 45 milyon euroyu verirlerse Holiganizmi bitiremezler Fanatik taraftarlar Kadınköyü yakar...
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bundan sonra şikeler araştırılır ortaya çıkartılır değil mi? Yani yeni federasyon şikeyle savaş için geldi değil mi?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu 45 Milyon muhabbetinde anlamadigim nokta su:
        Fenerbahceyi hakli gördükleri icinmi vermek istiyorlar? Eger hakli olduklarini düsünüyorlarsa neden davayi cekmelerini istiyorlar?
        45 Milyonu UEFA ödesin, neden TFF ödemek istiyor?
        Yoksa UEFA ile "pazarlikmi" yapmaya calisacak?
        45 Milyonu biz ödeyelim sizde bize ceza vermeyinmi diyecek?
        Adamin anasini aglatirlar bu durumda! Yada bircok Insanin düsündügü gibi UEFA paragöz ve satilmis bir kurummu?
        Tekrar ediyorum, CAS davasi ile sike cezalari ayri tutulmali!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bundan sonra şikeler araştırılır ortaya çıkartılır değil mi? Yani yeni federasyon şikeyle savaş için geldi değil mi?
          Elbette, tipki bugüne kadar gelen Baskanlarda oldugu gibi
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu adam değil miydi Trabzonspor'dan teşvik primi aldık diyen.Vay be Sadri Şener...

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O mac varya o mac, tüm sezona bedel bence.
              Bu serefsizlerin sampiyon olmamasi lazim, ne olursa olsun!
              o macta hersey olmasi lazim. sahaya ne varsa atilip hatta mac sonu bitis ile sahaya girmeli tüm tarafarlar. trabzone gelip gitmeleri zorlastirilmali. o günü trabzon yanip yikilmali. o kadar kin ve nefret var icimde.

her zaman diyorum türkiyede bir futbolcu mac ortasinda hakemi tekme tokat dövmedikten sonra, hatta dahada ileri gidiyorum tribündekiler bir birlerine karsi savas acmadikca bunlarin akli baslarina gelmez. öyle bir sey yapacaksin ki bakip ibret alacaklar

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o macta hersey olmasi lazim. sahaya ne varsa atilip hatta son mac bitisi ile sahya girmeli tüm tarafarlar. trabzone gelip gitmeleri zorlastirilmali. o günü trabzon yanip yikilmali. o kadar kin ve nefret var icimde.

her zaman diyorum türkiyede bir futbolcu mac ortasinda hakemi tekme tokat dövmedikten sonra, hatta dahada ileri gidiyorum tribündekiler bir birlerine karsi savas acmadikca bunlarin akli baslarina gelmez. öyle bir sey yapacaksin ki bakip ibret alacaklar
                90 dakika ana avrat söveceksin, istedikleri kadar ceza versinler. Dev Pankartlar acacaksin, sikeci diyeceksin, azizenin kulaklarini cinlatacaksin.
                En önemlisi bu serefsizlere FARK atacaksin, Futbolcular hayatlarinin son 90 dakikasiymis gibi kendilerini YIRTACAKLAR!!!

Maca cikmadan önce Hoca öyle bir Motivasyon konusmasi yapmaliki Futbolcularimizin agizlarindan salyalar akmali!
                Sirf bunun icin 15 Dakiakligina Jürgen Klinsmani getirelim

Dünya Kupasi Maci öncesi ne dedi bizim Jürgen?
                AUF DIE FRESSE HAUEN

Yorum

Elbette, tipki bugüne kadar gelen Baskanlarda oldugu gibi
                  UEFA'ya karşı birlik olalım söylemleri var. Herhalde UEFA şike yapıyor
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o macta hersey olmasi lazim. sahaya ne varsa atilip hatta mac sonu bitis ile sahaya girmeli tüm tarafarlar. trabzone gelip gitmeleri zorlastirilmali. o günü trabzon yanip yikilmali. o kadar kin ve nefret var icimde.

çok yanlış hareketler ama 10 misli de benim aklımdan geçiyor..
                    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu oyuncular geçen sezon ne için mücadele etti ? Yazık değil mi, canı pahasına mücadele eden bu insanlara ?
                      bunlar işlerini yaparken sakatlandılar,her insan ekmeğini kazanırken başına kaza gelebilir.
                      ben vefat eden taraftarlarımız için çok üzüldüm,kalp krizi ve trafik kazaları sonucunda vefat eden taraftarlarımız bizleri affetsin.çünkü başkanımız onların kanlarını önemsemiyor,kan davamız yokmuş öyle buyurdular.
                      sanki adamlara savaş aç hepsini kılıçtan geçirmesini istedik.
                      abim haklıymış,sadri şener bu takımın başına gelen en büyük beladır derken,o gidene kadar ben futbola nokta koydum dediğinde anlamadım ama şimdi anlıyorum onu.
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

UEFA'ya karşı birlik olalım söylemleri var. Herhalde UEFA şike yapıyor
                        Acikcasi UEFA'nin temiz olduguna inanmiyorum.
                        Platini basa gecdiginden beri örnegin Fransa Milli Takiminin nasil korundugunu hepimiz gördük.

Önce 2010 Dünya Kupasi Play Off macinda Hakem hatasindan dolayi kazandilar ve sonrada 2012 Avrupa Sampiyonasi son grup macinda Hakem sayesinde berabere kalip birinci oldular.
                        Lyonun son CL macinda elde ettigi sonucuda unutmayalim

Yorum

• İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok yanlış hareketler ama 10 misli de benim aklımdan geçiyor..
                          evet yanlis ama baska ne yapabiliriz ? hic bir sey, seni taraftar olarak takan var mi ? yok. senin takimina ve hakettigin kupaya sahip cikan var mi ? yok.
                          taraftari sirf para yerine görüyorlar baska bisey icin degil. tarfatar maca gelirse nakit para demek. yönetime ne lazim ? nakit para lazim.

para diyoruz. ellerinde sike dosyasi var, al sana dünyalar kadar para ama bunlar ne yapiyor sikeciler ile el birligi yapiyor.

96 daki olaylari unutmadik. askeri gücler vs vs. aynisini bu mactada isticeklerdir.

bu mac trabzon sehri icin büyük bir ders olacaktir. fenev ucaktan iner inmez tekrar ucaga binip trabzonda ayrilana kadar protesto edilip tepki gösterilmelidir. nerde o eski taraftarlar ? kalmadi ne yazikki.

yapabiliyorsak onlara öyle bir tepki vermeliyiz ki, maca cikmiyoruz desinler ve cekip gitsinler. ama bunlari yapacak taraftar göremiyorum. cünki herkes paranin esiri olmus

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunlar işlerini yaparken sakatlandılar,her insan ekmeğini kazanırken başına kaza gelebilir.
                            ben vefat eden taraftarlarımız için çok üzüldüm,kalp krizi ve trafik kazaları sonucunda vefat eden taraftarlarımız bizleri affetsin.çünkü başkanımız onların kanlarını önemsemiyor,kan davamız yokmuş öyle buyurdular.
                            sanki adamlara savaş aç hepsini kılıçtan geçirmesini istedik.
                            abim haklıymış,sadri şener bu takımın başına gelen en büyük beladır derken,o gidene kadar ben futbola nokta koydum dediğinde anlamadım ama şimdi anlıyorum onu.
                            Buradaki Kardeslerimizden biride yakinini kalb krizi yüzünden kaybetmisdi, maalesef hangi üyemiz oldugunu hatirlamiyorum
                            Gercekden cok üzüldügümüz bir sezondu ve halen üzülmeye devam ediyoruz.

Yorum

Acikcasi UEFA'nin temiz olduguna inanmiyorum.
                              Platini basa gecdiginden beri örnegin Fransa Milli Takiminin nasil korundugunu hepimiz gördük.

Önce 2010 Dünya Kupasi Play Off macinda Hakem hatasindan dolayi kazandilar ve sonrada 2012 Avrupa Sampiyonasi son grup macinda Hakem sayesinde berabere kalip birinci oldular.
                              Lyonun son CL macinda elde ettigi sonucuda unutmayalim
                              Tff'den usülsüz para çekimleri olmuştu. Hatta bunların şikede kullanıldığı iddia ediliyordu. Eski Tff yönetim kurulundan hiç yargılanan var mı? Yoksa neden?

Yorum

Tff'den usülsüz para çekimleri olmuştu. Hatta bunların şikede kullanıldığı iddia ediliyordu. Eski Tff yönetim kurulundan hiç yargılanan var mı? Yoksa neden?
                                Ülkemizde belirli mertebeye ulasan Insanlara dokunmuyorlar yada dokunamiyorlar
                                Gereginden cok daha fazla "saygi" gösteriyorlar ve yargilamakdan cekiniyorlar.
                                Bizler Vicdan ve Cüzdani ayirt etmeden yol alamayiz.
                                Birde eski bir Yesilcam Filminde ne diyordu Kemal Sunal: Basimiza ne geldiyse kic öpmekden geldi

Yorum

Çalışıyor...
                                X