İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs de dik durdu ve oy kulanmadı ligtv
herkes cikari pesinde ne dik durusuymus?
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs de dik durdu ve oy kulanmadı ligtv
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünlerden yükselen sesleri yanlış bulan Sadri Şener, Yıldırım Demirören dışında ciddi bir organizasyon yapmış bir adayın çıkmadığını belirterek, "TFF dışında kalmak Trabzonspor'un menfaatlerine uygun olmadığı bir yerde tavır almak lazımdı. Homurdanmakla bu işler olmuyor. Bu işin içine girmek lazım. Dışarıda kalarak bir şey elde edilmiyor onun için tavrımızı bu şekilde oldu" dedi.
Utanman da mı yok.Kankin Mecnunla ne konuştun? 1 milyonu mu konuştun? Hala utanmadan laf salatası yapıyorsun..Espiri ile klup yönetilmez...
Ben 7-1 lik bjk maçında inönüdeydim,daha neler neler gördük...ömrü hayatımda bu kadar utanmamıştım valla..Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
Eğer 2010-2011 şampiyonluk kupası çeşitli entrikalarla Trabzonsporuma verilirse bu şampiyonluğu ve bu kupayı kesinlikle kabul etmeyip kutlamayacağım...
Bununla ilgili hiçbir etkinliğe katılmayacağım...
Adaletin olmadığı ve entrikaların çevrildiği yerde dik duramayan ve çeşitli tehditlere boyun eğer Trabzonsporumun başkanı ve yöneticilerini asla affetmeyeceğim (Onların da çok umurundaydı)...
Adalet ve onur tekrar gelene kadar Trabzonsporum sizin olsun ben artık takip etmeyeceğim...
Yorum
-
İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer 2010-2011 şampiyonluk kupası çeşitli entrikalarla Trabzonsporuma verilirse bu şampiyonluğu ve bu kupayı kesinlikle kabul etmeyip kutlamayacağım...
Bununla ilgili hiçbir etkinliğe katılmayacağım...
Adaletin olmadığı ve entrikaların çevrildiği yerde dik duramayan ve çeşitli tehditlere boyun eğer Trabzonsporumun başkanı ve yöneticilerini asla affetmeyeceğim (Onların da çok umurundaydı)...
Adalet ve onur tekrar gelene kadar Trabzonsporum sizin olsun ben artık takip etmeyeceğim..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
Yorum