Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "3 Temmuz şike süreci " başlı başına siyasi mühendisliktir... Ankarada'ki başbakanlık merkez binasından çok İstanbul dolmabahçe sarayı kullanılır olmuştur ( ! ) ...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizimki filan yok....

hepsi şikecilerin adamı....
      hmm peki faik abi o zaman şöyle soruyim ts yi sözde temsil edecek 2 kişi kim bu listeden ?
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Bazilari hala kupadan bahsediyor. Uyanin uyanin..
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ulan sadri başkan...mersinden 3 yememiz koymaz bana..sen bizi sattın sattın 3-5 kuruşa..bana ne lan galatasından başkasından kupasından..biz kuru ekmek yer yine bu takımı tutarız..kupada istemez hani..biz kupa istesek barcelonayı tatardık...o konvoya dahil oldun..geçtiniz arka arkaya hepiniz..İnşallah UEFA da en son vagon olur hepinizin arkasına geçer..ama siz bvu çirkeflikle uefayıda önünüze alırsınız..alışmışsınız lan tren yapmaya..
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Sadri Şener " kupanın ruhu geldi tenekesi kaldı " diyordu....

Meğer ruhu muhu gelmemiş aksine Sadri Şenerin ruhu gitmiş.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ulan var ya benİm tepemİ attirmayin!!!yok Üye sayimiz artacakmiŞ?yok kupa bİze gelecekmİŞ!!dalgami geÇİyorsunuz lan!!!hanİ bİz İhtİlaldİk?baŞ kaldirandik efsaneydİk??? Menfaat İÇİn bordo mavİnİn yanina bİrde Çamur karasimi ekleyelİm?tek baŞimizada kalsak demİrÖrene hayir demelİydİk!! Yok federasyonda gs etkİlİymİŞ bİzİm Üyemİz olacakmiŞ!!bana ne lan!!ben trabzonsporum ben farkliyim..kÜme dÜŞmekte olsa namussuzun yaninda olmayacaktik hanİ..bunu deyİpte İŞİ kupaya Üye sayisina baĞlayanin gÖzÜ Çiksin..defolun gİdİn lan bu takimin taraftari olmayin...
              Kupa hırsı bürümüş insanları Normal hayatta ne bürümüş bilmem tabi... Anlamazlar abi uğraşma...

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizimkiler hangisi ?
                Mustafa Beyazlı ve Taylan Üner
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu yönetimi çok ararsınız gidince
                  evet yaptigi iyi icraatleri ariyacaz. cok calistilar...

ama Trabzonspor cizgisinden sapabilirler anlamina gelmez bu...

senin burda bir davan var, bir hakkin var... ezik davranmiyacaksin...

Yorum

• yav bana bakın..kupa diyen üye diyen bana yazsında ağzının payını vereyim..lan sadri beyinliler..kupamı istiyosunuz nahhhhhh!!!! üyemi isityosunuz çüşşş diyorum...len pazarlık konusumu lan bu takım..adamlar bizi sattı tüpçüye azize..şakamısınız lan siz..neyin kupası lan...
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Benim teorim şu ;

MAA fenerin düşürme tehdidi almıştır Uefadan artık yapacak bişeyi kalmadığı için istifa etmiştir.

Sadri Şener ise yeni gelen adayın yeni işlerle uğraşacağını bildiği için yarım kalan işini tamamlamak için MAA'yı geri dönmeye çağırmıştır

Yıldırım Demiören adaylığını açıklayıp , bazı üst çevrelerce destek aldığı belli olduktan sonra

Sadri Şener YD'nin seçileceğini anlamış ne koparırsam kardır mantığı ile daha öncede Psv maçı öncesi 50 'ye yakın kulübü arkasına alarak bir harekat başlatmıştır.

Çünkü ne olursa olsun ne tepki verilirse verilsin kupayı bu şehre geldikten sonra herşey unutulur biz öyle bir milletiz kimse kusura bakmasın.

Bu süreçte bizim tepkimiz olmuştur , haklıyız Erdal Abinin dediği gibi bu bir firma değildir menfaatler öne çıkamaz dik duruş öne çıkmalıdır.

Trabzonsporu Trabzonspor yapan bu dik duruş sergilenmemiştir.

Yıldırım Demirörenin izleyceği politika bence ;

Uefayla pazarlık eksi puan için veya başka bir çözüm için zıtlaşma.

Ligin statüsünün değiştirilmesi takım sayısını 22 takıma çıkarmak ve bu sene kimsenin düşürülmeyerek alttan gelenlerle ve Ankaraspor ile 22 takımla lig oynamak.

Böylece Fener - puan alsada kimse düşmeyecek hatta Ankaragücü bile.

Tüm bunları nerden çıkardım diyorsanızda , facebook ve twitterda dillendiriliyor bunlar ordan kafamdan uydurmadım yani
                      En son bordo61 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 11:24.
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Şener " kupanın ruhu geldi tenekesi kaldı " diyordu....

Meğer ruhu muhu gelmemeiş aksine Sadri Şenerin ruhu gitmiş.....
                        Faik abi çok keskin konuşuyosun
                        bakın sadri şener bir taşla 2 kuş vuracak

1.si kupa gelecek yd ile anlaştı ben böyle düşünüyorum
                        2.si sadri şener bunların kararının uefa yı tatmin etmeyeceğini biliyor ve ben kupayı alayım uefa zaten bunlara çakacak diye düşünüyor. Haksızda değil.
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Hacı Osmanoğlu gibi asarım keserim benim çizgim dediğim ağzında konuşuyorsunuz. Allahtan yönetim,siyaset böyle yürümüyor, siz konuşmaya devam edin, mart sonu görüşürüz.
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ulan namussuz dedik bu futbolu bu hale getirene namusuz olduk rezil olduk..tren olduk alayımız tüpçünün önüne dizildik...

Yorum

• TFF’nin Olağanüstü Genel Kurulu bugün Ankara’da yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu bugün yeni başkanını seçiyor. Mehmet Ali Aydınlar’ın istifasının ardından alınan genel kurul kararı sonrasında adaylığını koyan Yıldırım Demirören delegelerin önemli bir bölümünün desteğini sağladı. Başvuruda bulunan diğer 17 adayın ise seçime girme olasılığının bulunmadığı bildirildi.

Ankara Marriott Otel’de saat 11.00’de başlayacak genel 302 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. TFF’nin 89 yıllık tarihinde şimdiye dek 65 dönemde toplam 40 futbol adamı, seçimle, atamayla ya da vekaleten başkanlık yaptı. Bugünkü genel kurulda yaklaşık 200 delegenin desteğini aldığı belirtilen Yıldırım Demirören’in, 41. başkan olarak koltuğa oturması bekleniyor.

Kurullar kalabilir

Demirören’in bugünkü genel kurulda başkanlığa seçilmesi durumunda mevcut kurulları sezon sonuna kadar değiştirmeyi düşünmediği vurgulandı. Yönetim kurulundaki bazı isimlerin Merkez Hakem Kurulu’nun yeniden belirlenmesi şeklinde görüş belirtmesine karşın Demirören’in devam eden şike ve teşvik süreci nedeniyle özellikle Etik ve Disiplin Kurullarının görevine devam etmesini istediği, Denetleme Kurulu’nda ise bazı değişiklikler öngörebileceği ileri sürüldü.

Şener’in istediği oldu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in isteği de yerine geldi. Yıldırım’ın listesine bordo-mavili kulüp adına Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı’nın girdiği, Fenerbahçe de Talat Yılmaz ile Faruk Bozkurt’u üye olarak yönetime verdiği öğrenildi. Yıldırım’ın yönetim kurulunda başkan vekilliklerinden birinin Ufuk Özerten olması kesinleşti.

Demirören’in muhtemel listesi

Ufuk Özerten, Servet Yardımcı, Arif Koşar, Fethi Heper, Mehmet Baykan, Talat Yılmaz, Faruk Bozkurt, Ergin Tekin, Taylan Üner, Mustafa Beyazlı, Selim Koray, Hakan Kanık, Cengiz Zülfikaroğlu

Haber Kaynağı: Milliyet
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yönetimi çok ararsınız gidince
                                Bence Fenerliler bizden daha çok ararlar onu....

Vur sırtına al ekmeği..... sesi mesi çıkmaz hakkını yerler güler, kupatı alırlar güler hep güler....

sonra gider fenerlilerle bir olur "fenerbahçemiz " diyen adamı başımıza taç eder.....

küme düşsekte her maç yenilsekte bu bu adamı aramam.. Bakandı bu adam oldu artık defolsun gitsin transfer diye ettiği içi boş tenekelerinide alarak....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X