Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İddianame adı geçenlerin başkan olması etik değil diyordu bir de Sadri Şener. İbretlik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• herkes aziz ve çetesine laf etmekden korkarken (3 temmuzan önce) haciosmanoglu çıkmış " ts başkanı ya da tff başkanı olursam aziz'i ve feneri tarihten siler atarım.bu adamlar futblun yüz karası futbolu baltalayan kişiler bunlar" demişti.

sinan engin içinse "sinan zengin abilerine güzel bayanlar servis eden bir adamcağızdır" dedi

böyle konuşan kimseden korkmayan bir adamı desteklemiyor uefa ya kendince kafa tutma hayali kuran fenerbahçemiz dyen insanları destekliyorsa diyecek tek laf yok.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hadi da sayafya gir çık vallağa rekor kırdım dakikada 100 kere girdim
        Son düzlüğe girdik.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak eltfox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum, hiç bir zaman yönetimimizden şikayet etmedim , takımıjmız kümeye aday gösterildi futbol bu dedim...ama kabullenemeyeceğim bir şey varsa yıllarca isyan ettiğimiz düzenin parçası olmaktır...
          +61 katiliyorum

Yorum

kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum, hiç bir zaman yönetimimizden şikayet etmedim , takımıjmız kümeye aday gösterildi futbol bu dedim...ama kabullenemeyeceğim bir şey varsa yıllarca isyan ettiğimiz düzenin parçası olmaktır...
            Dostum benide bu üzüyor.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Trabzonspor büyük başkanların kulübü değil
              eyy gidi sadri şener bir gün sopayla kovalayacaklar seni
              nihat abin kurtarır belki ozaman

Yorum

Ben Albayrak yönetiminden de nefret etmiştim. Özellikle Ersen Martin olayından sonra...

Yorum

• Yönetimin neden bu kararı aldığı belli.Anladı demirörenin başkan olacağını,oturdu pazarlığını yaptı aklınca,demirtören seçildiğinde papaz olmak istemiyor...

Amaaa unuttuğu bir şey var yönetimimizin.

Trabzonspor taraftarı,diğer kulüplerin taraftarına benzemez.Kupa için pazarlık falan da dinlemez.

Neyin pazarlığı? hakettiğim şeyi isterken bir de pazarlık mı yapacağım? benim hakettiğim şeyi bana vermeyip,pazarlık yapmaya cesaret edecek adam anasının karnından çıkmadı...Çıkamaz da kolay kolay...

O kupa gelecek.Ama o kupa hakettiğim şeye pazarlık ile olmayacak...O benim alnımın akı la,onun pazarlığı olmaz.

Ya o kararınızdan yarın vazgeçersiniz,ya da genel kurul tarihini en yakın zamana koyarsınız.
                  Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dostum benide bu üzüyor.
                    Bundan sonra anca Halil Sezai'yle isyan ederiz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu arada resmi siteden hala bir açıklama yok... boşa beklemiyoruzdur umarım... ALLAHIM ne olur duyduklarım gerçek olmasın.....

Yorum

• U-T-A-N-I-Y-O-R-U-M.

Trabzonsporun Demiröreni desteklemesinden,, Dik duramamısından,, üstüne atılan çamura tepki verememesinden, yönetimin pasif, korkak , aciz ve ezik durmasından, UTANIYORUM.

Yorum

• haberi ilk duydugum da o kadar sinirlenmisti ki burda ana avrat küfredebilirdim..düsündükce yönetime ata aksu yu veya haciosmanoglu desteklemedigi icinde kizamiyorum..haciosmanoglu dan utaniyorum..trabzonspor baskanligi icin firsatcilik yapmaya calisan pisligin teki..üstelik zerre kadarda secilme sansi yoktu..yönetimin onu desteklemeyecegini de gayet iyi biliyordu..ata aksu nun secildigi takdirde senelerce sürecek bir gs hegomanyasini istemiyorum acikcasi..gs nin ayakciligini yapmak cok mu etik olacakti..
                          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 21:42.
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• kazım ne derdi acaba bu duruma

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetimin neden bu kararı aldığı belli.Anladı demirörenin başkan olacağını,oturdu pazarlığını yaptı aklınca,demirtören seçildiğinde papaz olmak istemiyor...

Amaaa unuttuğu bir şey var yönetimimizin.

Trabzonspor taraftarı,diğer kulüplerin taraftarına benzemez.Kupa için pazarlık falan da dinlemez.

Neyin pazarlığı? hakettiğim şeyi isterken bir de pazarlık mı yapacağım? benim hakettiğim şeyi bana vermeyip,pazarlık yapmaya cesaret edecek adam anasının karnından çıkmadı...Çıkamaz da kolay kolay...

O kupa gelecek.Ama o kupa hakettiğim şeye pazarlık ile olmayacak...O benim alnımın akı la,onun pazarlığı olmaz.

Ya o kararınızdan yarın vazgeçersiniz,ya da genel kurul tarihini en yakın zamana koyarsınız.
                              açıkalam bu deyildi dime tm cok gzl yazmıssın ama daha görkemli bişe bekliyorum ben =)

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son düzlüğe girdik.
                                Valla sabırsızca bekliyoruz gelsin artık

Yorum

Yükleniyor...
                                X