Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyi savunuyorsunuz anlamıyorum ki? TS'nin menfaatleri herşeyin üstünde midir demeye getiriyorsunuz?

Bu süreç sonunda Fener küme düşse, kupa bize verilse de yönetim gitmelidir. Hakkın olanı pazarlık konusu yapamazsın...

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ünal Aysal Y.Demirörenin açıklamaları bizi rahatlattı.Yıldırım Demiröreni destekleyeceğiz dedi. Şimdi Gsnn duruşu hakkında da yorum alalım,yakın yıkın formu! ama tabi gs bizi ilgilendirmez dimi! bu süreçte bizden çok sesi çıkan gs bizi ilgilendirmez.
      Di mi .. Delikanlı ,şerefli, namuslu, dik duruşlu ve en önemlisi sütten çıkmış ak kaşık olan gs!

Gs tamamen şov yaptı arkadaş. Son dakikaya kadar Ata Aksunun çekileceğini bilmiyorsa ben de Elif değilim.
      Böyle şerefsiz ahlaksız adi bir camia olamaz ... fbden bile beter bu adiler .
      En son TSelif tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 11:12.
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Liste bu arkadaşlar

1-Yıldırım Demirören

2- Servet Yardımcı

3- Arif Koşar

4- Talat Yılmaz

5- Fethi Heper

6- Mehmet Baykan

7- Cengiz Zülfikaroğlu

8- Ufuk Özerten

9- Hakan Kanık

10-Taylan Öner

11-Mustafa Beyazlı

12-Edip Eren

13-Faruk Öksüz

14-Selim Koray

15-Ergun Tekin
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

1 üyede kurullarda görev alacak, bu 2 kişi yönetimde var. Toplam da 3 oluyor. Eksik bilgilerle hareket etmeyin,
          Bu arada Sabah'ın verdiği liste şöyle :

Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Arif Koşar, Hakan Kanık, Ergün Tekin, Ufuk Özerten, Neşet Yalçın, Haşmet Kürüm, Cengiz Zülfikaroğlu, Fethi Heper, Selim Koray ve Taylan Üner.
          En son metehan tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 11:17.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Liste açıklandı
            Haldun Üstünel ????
            StopMatchFixing.Com

Yorum

Ünal Aysal Y.Demirörenin açıklamaları bizi rahatlattı.Yıldırım Demiröreni destekleyeceğiz dedi. Şimdi Gsnn duruşu hakkında da yorum alalım,yakın yıkın formu! ama tabi gs bizi ilgilendirmez dimi! bu süreçte bizden çok sesi çıkan gs bizi ilgilendirmez.
              Süreçten en çok zarar gören Trabzonspor açıkça şikecileri destekledikten sonra meseleyle hiç bir ilgisi olmayan Gsnin desteklemesi gayet normal....

Şu saatten sonra Şener ve ekibi benim başkanım filan değildir.....

Düne kadar Tonya uşağı idi dünden sonra şikecilerin uşağı oldu....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

1-Yıldırım Demirören

2- Servet Yardımcı

3- Arif Koşar

4- Talat Yılmaz

5- Fethi Heper

6- Mehmet Baykan

7- Cengiz Zülfikaroğlu

8- Ufuk Özerten

9- Hakan Kanık

10-Taylan Öner

11-Mustafa Beyazlı

12-Edip Eren

13-Faruk Öksüz

14-Selim Koray

15-Ergun Tekin
                bizimkiler hangisi ?
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizimkiler hangisi ?
                  bizimki filan yok....

hepsi şikecilerin adamı....

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kupa mı istiyorsun hala ? TS'yi tutma nedenim kupa olsaydı Fener'i tutardım zaten. Kupa için her yol mübah yani? Ha şike yaptın ha yalaklık...
                    Boş muhabbetlere girmeyi hiç sevmem öfke ile kalkan zarar ile oturur zaman herşeyin ilacı örnek gs yönetimi DE yd destekleme kararı aldı ne oldu aynı zamanda şunuda hatırlayın geçen seçimde maa genel kurulda oy vermeyip salonu terk edip tff karşısına alan sadri dik durmadı şimdimi eğildi
                    ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• Fenerlilerde hem gülüyor hem de dua ediyordur bizim yönetimin ömrünün uzun olması için....

bu kadar pasif , bu kadar aciz , bu kadar ezik yönetim tarihimizde hiç görülmemiştir....

Yorum

• Ulan var ya benİm tepemİ attirmayin!!!yok Üye sayimiz artacakmiŞ?yok kupa bİze gelecekmİŞ!!dalgami geÇİyorsunuz lan!!!hanİ bİz İhtİlaldİk?baŞ kaldirandik efsaneydİk??? Menfaat İÇİn bordo mavİnİn yanina bİrde Çamur karasimi ekleyelİm?tek baŞimizada kalsak demİrÖrene hayir demelİydİk!! Yok federasyonda gs etkİlİymİŞ bİzİm Üyemİz olacakmiŞ!!bana ne lan!!ben trabzonsporum ben farkliyim..kÜme dÜŞmekte olsa namussuzun yaninda olmayacaktik hanİ..bunu deyİpte İŞİ kupaya Üye sayisina baĞlayanin gÖzÜ Çiksin..defolun gİdİn lan bu takimin taraftari olmayin...
                        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Futbol zevkimin içine eden şikeciler değilmiş.Asıl bunu yapan Korkak,Tırsık,Menfaatçi Trabzonspor yönetimiymiş...
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizimkiler hangisi ?
                            Eğe bu liste doğruysa, Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı TS'lu üyeler.
                            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizimki filan yok....

hepsi şikecilerin adamı....
                              Anlatamazsın abi uğraşma...

Yorum

• Bu yönetimi çok ararsınız gidince

Yorum

Yükleniyor...
                                X