Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetimde 4 Fenerli, 4 Beşiktaşlı, 2 Trabzonlu varmış.
    Kaynak Neresi?

Eğer böyleyse, Y.D. nin zihniyetinin temsili olmuş,
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Süreci en iyi anlatan cümledir herhalde...
      Altındaki de iyi ...

Yönetime gireceklerde IQ testi mecbur kılınsın ...
      En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 11:00.
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tek aday olduğunda hırsızda olsa , uğursuzda olsa onu destekliyeceğiz...

ne güzel bir mantık kurmuş sayın Yener.... Bravo kendisine....
        biz güçlünün yanındayız siz haklının yanında olmaya devam edin diyor sayın yener . . .
        Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaynak Neresi?

Eğer böyleyse, Y.D. nin zihniyetinin temsili olmuş,
          Liste açıklandı
          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Süreci en iyi anlatan cümledir herhalde...
            "ileri demokrasi" diyolla buna...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "ileri demokrasi" diyolla buna...
              Gerideki demokrasiyi de biliyoruz ağabey konuşturma beni şimdi
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak çaykaralı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hasan yener : taraftar ve camiadan anlam veremediğimiz bir tepki var.demirören şu an tek aday ve ne kadar doğru bir karar verdiğimiz ortada. ( daha tepkinin nedenini anlayamamış biz neyi tartışıyoruz )
                kadro'muz yeterli vol .2

Yorum

• yönetimi kandirmak okadar kolayki suanda... vur kafasina al ekmegi tarzinda resmen.

"yau su Trabzonlulara kupayi size verecez deriz onlarinda oylarini aliriz zaten..."

bekle kupa gelecek.

destekledigin aday hem sike sahaya yansimadi diye iddialari cürütecek, kimseye ceza vermeyecek, hemde sana güzellik olsun diye ortada suc yokken kupa verecek...

hadi bakalim bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Liste açıklandı
                    Beni desteklemeyen kaybetsin demiş

entrikalar, entrikalar, entrikalar

Bizide bulaştırmış oldular pisliklerine, ohhhh

Utanıyorummmmm,

Diğerlerini savcıya uefaya havale ettik, bizimkileri de allaha havale ediyorum
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• olayı iyi okuyamayanlar var tff yönetiminin dışında kalıp hiç bir şekilde olayları içerde takip edememek elimizde koz bulunmadan nasıl hakkını alicaksın isin asli herkesin yönetimde bir ÖZÜR borcu var bu sefer kaybeden galatasaray oldu yine söylüyorum yine tekrarlıyorum dereyi geçerken at değiştirilmez
                      ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• Hani şartın vardı başkan? Nerede 3 üye... Tükürdüğünü yalama bari...

Yorum

• Ünal Aysal Y.Demirörenin açıklamaları bizi rahatlattı.Yıldırım Demiröreni destekleyeceğiz dedi. Şimdi Gsnn duruşu hakkında da yorum alalım,yakın yıkın formu! ama tabi gs bizi ilgilendirmez dimi! bu süreçte bizden çok sesi çıkan gs bizi ilgilendirmez.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hani şartın vardı başkan? Nerede 3 üye... Tükürdüğünü yalama bari...
                            1 üyede kurullarda görev alacak, bu 2 kişi yönetimde var. Toplam da 3 oluyor. Eksik bilgilerle hareket etmeyin,

Yorum

• İlk olarak Çetocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olayı iyi okuyamayanlar var tff yönetiminin dışında kalıp hiç bir şekilde olayları içerde takip edememek elimizde koz bulunmadan nasıl hakkını alicaksın isin asli herkesin yönetimde bir ÖZÜR borcu var bu sefer kaybeden galatasaray oldu yine söylüyorum yine tekrarlıyorum dereyi geçerken at değiştirilmez
                              Kupa mı istiyorsun hala ? TS'yi tutma nedenim kupa olsaydı Fener'i tutardım zaten. Kupa için her yol mübah yani? Ha şike yaptın ha yalaklık...

Yorum

• 1- HALDUN ÜSTÜNEL
                                2- MAHMUT USLU
                                3-NEŞET YALÇIN
                                4-SERVET YARDIMCI
                                5- ARİF KOŞAR
                                6- MEHMET BAYKAN
                                7- HAKAN KANIK
                                8- UFUK ÖZERTEN
                                9-CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU
                                10- MUZAFFER OFLAZ
                                11-SERDAR GÜZELAYDIN

Kaynak : http://www.haber3.com/iste-demiroren...#ixzz1nZV2BJ4r

Liste bu mudur?

Buysa 1 numaralı adam GS'li değil mi?
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X