Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.guncel61.com/genel/iste-demirorenin-listesi.html işte demirörenin listesi trabzondan faruk özaka yakın isim taylan öner listede
    https://twitter.com/malimar61

Yorum

• bence yönetim temelinde yanlış ta olsa tüpçüye destek vererek en doğrusunu yaptı.ata aksu ya destek verseydi bu sefer adam çekilince tek başımıza kalacaktık ve ozaman tüpçü diyecekti gel bakayım buraya,sen mi bana muhalefet oldun sana kupada yok, yönetimede trabzonlu üye de yok.
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak malimar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.guncel61.com/genel/iste-demirorenin-listesi.html işte demirörenin listesi trabzondan faruk özaka yakın isim taylan öner listede
        Şu Faruk Özak belasından kurtulamadık arkadaş ya...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bırakın 3 yılı 5 yılı 2 yıl bile avrupaya gitmemeyi kimse göze alamaz bu memlekette..2014 dünya kupası var önümüzde,bu kafada olacaksalar eğer,FİFA bizi dünya kupasına kesinlikle almaz..zaten FİFA'nın eli şu an soruşturmanın üzerinde..
          UEFA ile pazarlık edeceğiz cümlesinin içi ne kadar doldurulabilir..UEFA seninle neden pazarlık etsin..iddianame ve etik kurul raporları ellerindeyken,hangi yüzle adamlardan af dileyeceksin..
          Şampiyonlar ligine göndereceğin takımın değeri aynı arenada mücadele eden bir Ronaldo bir Messi kadar bile etmiyorken,UEFA seni niye dinlesin..

Hürriyet'in o "puan silme yok küme düşme yok" manşeti demirörenin ağzından çıkan sözler midir bilemiyorum..hürriyet gazetesi başından beri ve hala şikeden yana tutum gösteren bir gazete..
          Tabii ki bu iş tamamıyla siyasetin elinde şu an..bu fikirlerin babası siyasi iktidar..27 martta ki UEFA istanbul kongresinde UEFA ile pazarlığa oturacaklarını hürriyet demirören haberiyle birlikte yayınlamıştı..
          Bu kadar güçlü bir şekilde meclise gönderilmiş olan bir siyasi partinin karşısında olmak olmazdı tabii ki..kesinlikle siyasete girmiyorum;Trabzonspor'un bu desteği de maalesef siyasi zorunluluk..destekleyeceksiniz dediler ve destek açıklandı..bundan sonra ne olur hep beraber göreceğiz..

Şahsi kanaatim;istenen şey birlik halinde tek adayda toplanılmasıydı..UEFA ile konuşulduktan sonra gereken tüm kararlar alınacaktır diye düşünüyorum..UEFA düşür derse fener düşürülecek,puan sil derse puan silinecek..avrupaya gitmeme diye bir şeyin söz konusu bile olacağını zannetmiyorum..
          Herkese Merhaba

Yorum

• Ata Aksu da tam koftiymis neymis ''bizim Demirorenle anlayisimiz ayniydi zaten''

Biz bir hayal alemindeyiz dustuk denize sariliyoruz her gordugumuz yilana

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bırakın 3 yılı 5 yılı 2 yıl bile avrupaya gitmemeyi kimse göze alamaz bu memlekette..2014 dünya kupası var önümüzde,bu kafada olacaksalar eğer,FİFA bizi dünya kupasına kesinlikle almaz..zaten FİFA'nın eli şu an soruşturmanın üzerinde..
              UEFA ile pazarlık edeceğiz cümlesinin içi ne kadar doldurulabilir..UEFA seninle neden pazarlık etsin..iddianame ve etik kurul raporları ellerindeyken,hangi yüzle adamlardan af dileyeceksin..
              Şampiyonlar ligine göndereceğin takımın değeri aynı arenada mücadele eden bir Ronaldo bir Messi kadar bile etmiyorken,UEFA seni niye dinlesin..

Hürriyet'in o "puan silme yok küme düşme yok" manşeti demirörenin ağzından çıkan sözler midir bilemiyorum..hürriyet gazetesi başından beri ve hala şikeden yana tutum gösteren bir gazete..
              Tabii ki bu iş tamamıyla siyasetin elinde şu an..bu fikirlerin babası siyasi iktidar..27 martta ki UEFA istanbul kongresinde UEFA ile pazarlığa oturacaklarını hürriyet demirören haberiyle birlikte yayınlamıştı..
              Bu kadar güçlü bir şekilde meclise gönderilmiş olan bir siyasi partinin karşısında olmak olmazdı tabii ki..kesinlikle siyasete girmiyorum;Trabzonspor'un bu desteği de maalesef siyasi zorunluluk..destekleyeceksiniz dediler ve destek açıklandı..bundan sonra ne olur hep beraber göreceğiz..

Şahsi kanaatim;istenen şey birlik halinde tek adayda toplanılmasıydı..UEFA ile konuşulduktan sonra gereken tüm kararlar alınacaktır diye düşünüyorum..UEFA düşür derse fener düşürülecek,puan sil derse puan silinecek..avrupaya gitmeme diye bir şeyin söz konusu bile olacağını zannetmiyorum..
              Son paragrafına göre çok iyimsersin.Ben ne olursa olsun feneri düşüreceklerini sanmıyorum UEFA söylese bile.Bu başımızdakiler bu takımı düşürmemek için her şeyi göze alırlar.
              Demirören değil miydi gerekirse 2-3 yıl Avrupa'ya gitmeyelim diye?
              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence yönetim temelinde yanlış ta olsa tüpçüye destek vererek en doğrusunu yaptı.ata aksu ya destek verseydi bu sefer adam çekilince tek başımıza kalacaktık ve ozaman tüpçü diyecekti gel bakayım buraya,sen mi bana muhalefet oldun sana kupada yok, yönetimede trabzonlu üye de yok.
                Evet şimdi gelip sevecek bizi başımızdan okşayarak elma şekeri verecek duygulu duygulu.
                Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şuna destek verseydiniz en azından çekildi diye bahaneniz olurda.Hepinize yazıklar olsun.
                  biz destek verseydik çekilmezdi bundan eminim...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ata Aksu da tam koftiymis neymis ''bizim Demirorenle anlayisimiz ayniydi zaten''

Biz bir hayal alemindeyiz dustuk denize sariliyoruz her gordugumuz yilana
                    Abi kofti falan değil.Daha en başında Suat Kılıç açıklama yapmadı mı keşke tek aday olsa diye.Her ne kadar tüpçü favori olsa da ,Ata Aksu ,tüpçünün seçilmesindeki en büyük riskti.Bunu sen ben görüyoruz da hükümet mi göremiyor?.Ata Aksu kendi rızasıyla değil padişahımız Tayyip efendi yüzünden adaylıktan çekilmiştir bu kadar net bu durum....
                    Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biz destek verseydik çekilmezdi bundan eminim...
                      Sanmam.Hükümet istedi çekilmesini,adım gibi eminim....Başka hi,çbir mantığı yok çünkü şu anda çekilmenin kim ne derse desin...
                      Arafilboylu

Yorum

• *genel olarak bu seçimleri düşünerek söylemiyorum,sadri başkan ve ekibi

büyük trabzonsporu temsil edemiyor,hakkımızı savunamıyor,küçük bir

örnek iki kuruşun hesabını yaparak egemen ve selçuğu kaçırdılar iki

kuruş fazla vermediler iki kuruşun 100 katını vererek oyuncular ortada..

bazı şeyleri gözden geçirseler iyi olur kanısındayım.

Yorum

• Helal olsun Ünal Aysal a bi de şöyle bir yönetici çıkarabilecekmiyiz acaba..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet şimdi gelip sevecek bizi başımızdan okşayarak elma şekeri verecek duygulu duygulu.
                            ya sevmeselerde tamamen dışarda kalsak daha mı iyi. maalesef toplumun içinde yaşıyoruz ve toplumun durumularına göre kendi yolumuzu çizmeliyiz. Zaten bukadar zamandır hakkımızı alamamamızın nedeni yetersiz lobimiz olması değilmi.bu forumda hep beraber demiyormuyuz fb gs bjk lobileri güçlü istediklerini yapıyorlar diye. rest çeksen ne olacak ki, tüm oluşumun dışında kalacaz ve babayı alacağız.
                            TRABZONSPOR

Yorum

• http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=13140 demirörenin herkes avrupaya gidebilecek açıklaması
                              https://twitter.com/malimar61

Yorum

• Ulan arkadaş yıllarca Trabzon lobisi şu kadar güçlüdür falan diye büyütüldük hep yalanmış..................
                                Arafilboylu

Yorum

Çalışıyor...
                                X