http://www.guncel61.com/genel/iste-demirorenin-listesi.html işte demirörenin listesi trabzondan faruk özaka yakın isim taylan öner listede
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak malimar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.guncel61.com/genel/iste-demirorenin-listesi.html işte demirörenin listesi trabzondan faruk özaka yakın isim taylan öner listedeArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bırakın 3 yılı 5 yılı 2 yıl bile avrupaya gitmemeyi kimse göze alamaz bu memlekette..2014 dünya kupası var önümüzde,bu kafada olacaksalar eğer,FİFA bizi dünya kupasına kesinlikle almaz..zaten FİFA'nın eli şu an soruşturmanın üzerinde..
UEFA ile pazarlık edeceğiz cümlesinin içi ne kadar doldurulabilir..UEFA seninle neden pazarlık etsin..iddianame ve etik kurul raporları ellerindeyken,hangi yüzle adamlardan af dileyeceksin..
Şampiyonlar ligine göndereceğin takımın değeri aynı arenada mücadele eden bir Ronaldo bir Messi kadar bile etmiyorken,UEFA seni niye dinlesin..
Hürriyet'in o "puan silme yok küme düşme yok" manşeti demirörenin ağzından çıkan sözler midir bilemiyorum..hürriyet gazetesi başından beri ve hala şikeden yana tutum gösteren bir gazete..
Tabii ki bu iş tamamıyla siyasetin elinde şu an..bu fikirlerin babası siyasi iktidar..27 martta ki UEFA istanbul kongresinde UEFA ile pazarlığa oturacaklarını hürriyet demirören haberiyle birlikte yayınlamıştı..
Bu kadar güçlü bir şekilde meclise gönderilmiş olan bir siyasi partinin karşısında olmak olmazdı tabii ki..kesinlikle siyasete girmiyorum;Trabzonspor'un bu desteği de maalesef siyasi zorunluluk..destekleyeceksiniz dediler ve destek açıklandı..bundan sonra ne olur hep beraber göreceğiz..
Şahsi kanaatim;istenen şey birlik halinde tek adayda toplanılmasıydı..UEFA ile konuşulduktan sonra gereken tüm kararlar alınacaktır diye düşünüyorum..UEFA düşür derse fener düşürülecek,puan sil derse puan silinecek..avrupaya gitmeme diye bir şeyin söz konusu bile olacağını zannetmiyorum..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın 3 yılı 5 yılı 2 yıl bile avrupaya gitmemeyi kimse göze alamaz bu memlekette..2014 dünya kupası var önümüzde,bu kafada olacaksalar eğer,FİFA bizi dünya kupasına kesinlikle almaz..zaten FİFA'nın eli şu an soruşturmanın üzerinde..
UEFA ile pazarlık edeceğiz cümlesinin içi ne kadar doldurulabilir..UEFA seninle neden pazarlık etsin..iddianame ve etik kurul raporları ellerindeyken,hangi yüzle adamlardan af dileyeceksin..
Şampiyonlar ligine göndereceğin takımın değeri aynı arenada mücadele eden bir Ronaldo bir Messi kadar bile etmiyorken,UEFA seni niye dinlesin..
Hürriyet'in o "puan silme yok küme düşme yok" manşeti demirörenin ağzından çıkan sözler midir bilemiyorum..hürriyet gazetesi başından beri ve hala şikeden yana tutum gösteren bir gazete..
Tabii ki bu iş tamamıyla siyasetin elinde şu an..bu fikirlerin babası siyasi iktidar..27 martta ki UEFA istanbul kongresinde UEFA ile pazarlığa oturacaklarını hürriyet demirören haberiyle birlikte yayınlamıştı..
Bu kadar güçlü bir şekilde meclise gönderilmiş olan bir siyasi partinin karşısında olmak olmazdı tabii ki..kesinlikle siyasete girmiyorum;Trabzonspor'un bu desteği de maalesef siyasi zorunluluk..destekleyeceksiniz dediler ve destek açıklandı..bundan sonra ne olur hep beraber göreceğiz..
Şahsi kanaatim;istenen şey birlik halinde tek adayda toplanılmasıydı..UEFA ile konuşulduktan sonra gereken tüm kararlar alınacaktır diye düşünüyorum..UEFA düşür derse fener düşürülecek,puan sil derse puan silinecek..avrupaya gitmeme diye bir şeyin söz konusu bile olacağını zannetmiyorum..
Demirören değil miydi gerekirse 2-3 yıl Avrupa'ya gitmeyelim diye?Arafilboylu
Yorum
-
İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence yönetim temelinde yanlış ta olsa tüpçüye destek vererek en doğrusunu yaptı.ata aksu ya destek verseydi bu sefer adam çekilince tek başımıza kalacaktık ve ozaman tüpçü diyecekti gel bakayım buraya,sen mi bana muhalefet oldun sana kupada yok, yönetimede trabzonlu üye de yok.Gurbetçi Gençler.
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuna destek verseydiniz en azından çekildi diye bahaneniz olurda.Hepinize yazıklar olsun.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAta Aksu da tam koftiymis neymis ''bizim Demirorenle anlayisimiz ayniydi zaten''
Biz bir hayal alemindeyiz dustuk denize sariliyoruz her gordugumuz yilanaArafilboylu
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz destek verseydik çekilmezdi bundan eminim...Arafilboylu
Yorum
-
*genel olarak bu seçimleri düşünerek söylemiyorum,sadri başkan ve ekibi
büyük trabzonsporu temsil edemiyor,hakkımızı savunamıyor,küçük bir
örnek iki kuruşun hesabını yaparak egemen ve selçuğu kaçırdılar iki
kuruş fazla vermediler iki kuruşun 100 katını vererek oyuncular ortada..
bazı şeyleri gözden geçirseler iyi olur kanısındayım.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet şimdi gelip sevecek bizi başımızdan okşayarak elma şekeri verecek duygulu duygulu.TRABZONSPOR
Yorum
-
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=13140 demirörenin herkes avrupaya gidebilecek açıklaması
Yorum
Yorum