Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maclara gidilmesdin diyecem ama satınalınmış olanlar var abi onlar gidiyor elbet. . .

biz istanbul medyasına kızıyoruz kendi başkanımız bizim sesimizi kısıyor. bir efsane bitiyor desenize
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Saf Trabzonsporlu son nesil bizleriz.

Bizler de bir avuç kaldık.

Çocuklarımız ya hem istanbul takımı hem Trabzon'u tutacak.

Ya da paralı köpek olacaklar.
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Şenol Hoca bile konuşmuyor.En iyisi susmak...

Yorum

• işin garip tarafı şenol güneste susuyor, yahu deminiyordun ben yolun sonundayım, kayvbedecek neyin var konuşsana bre adam
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Herifler şike yaptı nerdeyse biz dağılacağız, yazık
            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• biz, taraftar olarak, yönetimi nasil istifa ettirebiliriz? varmi öyle bir imkanimiz? sonucta onlarin görevi bizi temsil etmekdir, sizi bilmem, ama bu yönetim beni temsil etmiyor artik. neyin pesindeler bilmiyorum, ama görevlerini yerine getirmedikleri kesin.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarındaki, "Tarafıma yapılan destekleri yakinen bilmesine ve süreç içinde kendisine bu konuda ısrar eden kulüplere rağmen, Trabzonsporlu olarak Trabzonlu bir adaya destek vermeyen Sadri Şener'i de Trabzonspor camiasına havale ediyorum. Elinden şampiyonluğu alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adayı olan Yıldırım Demirören'e verdiği destek sonrası, bundan sonra kendisine destek verdiği başkanların boşalttığı koltuklara oturmak yakışır." ifadelerine Trabzon'da taraftarlar ve bir çok kongre üyesi de destek verdi.

Yukarıdaki sözlerin vahimliği apaçık ortadadır.Bu camia gereken dersi verecektir Sadri Şener'e...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Yarınki genel kurulda oy kullanacak delegelerin kaldıkları otelde Demirören'in ekibi tarafindan tehdit edildiği bilgisi ulaştı. İşte Türkiye!..

- Erkan Özbey - kimse bu erkan özbey
                  Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
                  Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
                  Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
                  Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
                  Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarındaki, "Tarafıma yapılan destekleri yakinen bilmesine ve süreç içinde kendisine bu konuda ısrar eden kulüplere rağmen, Trabzonsporlu olarak Trabzonlu bir adaya destek vermeyen Sadri Şener'i de Trabzonspor camiasına havale ediyorum. Elinden şampiyonluğu alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adayı olan Yıldırım Demirören'e verdiği destek sonrası, bundan sonra kendisine destek verdiği başkanların boşalttığı koltuklara oturmak yakışır." ifadelerine Trabzon'da taraftarlar ve bir çok kongre üyesi de destek verdi.

Yukarıdaki sözlerin vahimliği apaçık ortadadır.Bu camia gereken dersi verecektir Sadri Şener'e...
                    abi biz bişeyler yaplıyız yoksa stadaki bazı gruplar memnun

Yorum

• Oylar Olcana
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        en iyi yaptığımız işlerden biri
                        Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
                        Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
                        Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
                        Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
                        Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”

Yorum

• 2008 den beri yönetime karşıyım ama hiç bir zaman bunlara istifa demedim! Karşı Olduğum iğrenç ötesi sisteme karşı burada doğruları söyledim.Hakaret,küfür ve eleştri yediğim insanların şu istifa seslerine rağmen İstanbul Hayranı Şener istifa etse ne olcak giden ve gelen zihniyet arasındaki farkı söyleyin hele ?

Siyasi İradeyi Trabzonspordan Ayırmadıkça,Kunduracılar Caddesinden çıkmadıktan sonra ve Önce Trabzonspor demedikten sonra..

Kombine Yerine TS'ye delege olun..
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Herkes resmi sitesinden açıklama yaptı, biz kimi desteklediğimizi elalemin internet sitelerinden öğreniyoruz..
                            Madem verdin bir karar arkasında dur, açıkla resmi siteden..
                            Madem korkuyorsun taraftarından, o halde neden o adamı destekliyorsun???

Yorum

• glowacki sakatladığında transfer sezonu açıktı ve bile bil transfer yapayanlar neye hizmet etiklerini belli etiler.

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkes resmi sitesinden açıklama yaptı, biz kimi desteklediğimizi elalemin internet sitelerinden öğreniyoruz..
                                Madem verdin bir karar arkasında dur, açıkla resmi siteden..
                                Madem korkuyorsun taraftarından, o halde neden o adamı destekliyorsun???
                                biyerleri yemedikleri için yarın seçimden sonra belki inkar ederler ondan

neşet yalçın kim bileniz var mı
                                En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 21:58.

Yorum

Çalışıyor...
                                X