Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kupanin ruhuna fatiha tenekesi gelsede artik is isten gecti

Yorum

• Daha eve geleli yarim saat oldu haberi yeni okudum. Facebooktan kim varsa sizde $ikecisiniz, serefinizi sattiniz diyor.... Bütün spor sayfalarinda aynisi.. Bu taraftar bunu hak ediyormu Sadri bey? * git bir zahmet.
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Ben ali koç kızıyordum nefret ediyordum ama artık saygı duyuyorum çünkü dik durdular hakları olmayan kupayı bile böylesine savundular benim başkanım olmasından utandığım ise hep bizi oyaladı yalan konuştu her konuda ama artık yolun sonu geldi sadri şener için. müthiş utanç duyuyorum şuan gs bursa gibi dik durmadık tıpkı 58 madede olduğu gibi

Yorum

• edit......
          En son uzunismail tarafından düzenlendi; 03.03.2012, 06:16.

Yorum

• Gitmeleri gerekiyor, secimlerden önce hemde...

Yorum

• yarin ki karsilasmada umarim bekledigim tepki verilir mac basindan sonuna kadar istifa cagrisi yapilir yonetime !
              # 61 Onur Recep Kivrak
              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• kuşlar bize nedese yeridir malsef biz dik durduk ama yönetim durmadı kupanın canı ceheneme

Yorum

• diyelim ki tepkiden dolayı vaaz geçtiler ama yinede bu ihanetin bedeli ödenmeli

Yorum

• Hala istifa yok...Skandal.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Şu süreçte her kulübün yönetiminin bir duruşu oldu. Kiminin duruşu iğrenç, kiminin saygıyı hak ediyor. Duruşu olmayan tek yönetim bizim yönetim. Bir gün öyle bir gün böyle yuvarlandılar. Sonunda da rezil ve kepaze oldular. Yapacakları tek iyilik kaldı artık. Onurlu bir şekilde istifa etmek.

Yorum

• Biz koyun olduktan sonra bizi güden çok olur... Devlete olan borçlarını kapamıştır Sadri .. Şu yönetimde şahsi çıkarları için durmayan sadece takım için orda olan bir tane adam yok mu? Buna karşı gelecek ne yapıyorsunuz siz diyebilecek bir tane DELİKANLI adam yok mu?

Şikeyi yapan Fener konuşan yine Fener helal olsun yeminle helal olsun.. Trabzonspor benim için bitmiştir.. Boşuna hayallerin peşinden koşmaya gerek yok.. Yıllardır neden şampiyon olamıyoruz neden milyon euroları sokağa saçıyoruz kimin cebine giriyomuş ortaya çıktı. Bizde mal gibi kendimizi avutuyormuşuz..Yiyin efendiler yiyin..
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• pişman olucanız şeyler şimdiden sölemeyin ben durdum 10 kere düşündüm ilk 1 saat cok sinirliydim ve bu durmun aslında farklı lanse edildini ve şimdiden forumda msjları daha 1 ila 300 arasında gidip gelen insanları isyankar ve kin kusan kişiklklerini görünce ben durup 10 kere düşünürüm onlarda onu istiyolar cunku bekleyelim beyler resmi acıklama gelsin bi

Yorum

• Taraftarın tepkisini çok merak ediyorum.
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              pişman olucanız şeyler şimdiden sölemeyin ben durdum 10 kere düşündüm ilk 1 saat cok sinirliydim ve bu durmun aslında farklı lanse edildini ve şimdiden forumda msjları daha 1 ila 300 arasında gidip gelen insanları isyankar ve kin kusan kişiklklerini görünce ben durup 10 kere düşünürüm onlarda onu istiyolar cunku bekleyelim beyler resmi acıklama gelsin bi
                              Yahu resmi açıklama mı kaldı hocam? Nevzat Şakar efendi haber ajanslarına açıklama yapmış. Sağır sultan duydu. Öyle bir durum olmasa bu kadar tepki varken yalanlardılar. Herşey ortada.

Yorum

Yükleniyor...
                              X