İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur, biz cikarimiz Avrupa'dan men edilmek mi? Demirören bunu istiyor cünkü, yeterki Fener kurtulsun istiyor.
Al izle ve sonra tekrar düsün...
Demirören: "..Fenerbahcemiz..."
!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonusmasini biliyor en azindan...Digerlerine nazaran daha profesyonel bir durusa sahip...En azindan bunlar var adamda...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen güveniyorum sende güven kardesm şikecıler bile şikenin olduğunu bile bile başkanlarını savunuyorlar biz daha olumlu mu olumsz mu belli olmayan bi karar için başkanı istifaya çağırıyoruz sadri şenerin ne ranti olacakki fenere yalaklik yapsın sadri şener hepimizden daha çok trabzonsporlu hayatı bu klüpte geçti sonuna kadar güveniyorum sadri şenere
Tamamen kandi çıkarları doğrultusunda bu kararı almıştır.
Kupanın tenekesi falan hikaye.
Yorum
-
Demirören herkese mavi boncuk dağıtıyor herhalde..
Hem şike yapan,hem şikeden mağdur olan ondan yana..
İki kulüpten biri mavi boncuk alamayacak.
Acaba hangisi...Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala "ya ama kupamızı alacak" tavrında arkadaşlar görüyorum.
fenerbahçe ile aynı adayı destekliyoruz farkında mısınız? fenerbahçe kendine zarar verecek adayı destekler mi ?Hadi diyelim kupayı verdiler, susacak mıyız ? Bir teneke parçası mı tüm isteğiniz.Sistem aynı işlesin mi ?
Sadri Şener geçen sene kaç maç bağlaığını çıksın açıklasın.Tape'lerde olmayan şikeyi nasıl yapmış ? Büyük meziyet doğrusu.Yıldırım Demirören'i destekleyen her kurum, kişi şikecidir.
Yorum
-
arkadaşlar kupa felan hikaye...geçen sezonun ŞAMPİYONU BİZİZ ZATEN... kupa gelmesede farketmez.bu yaşıma kadar kupa görmedim,böyle masa başı hareketlerle,bazı ilkelerimizden fedakarlık edip o kupayı bize verceklerse ben istemiyorum o kupayı...neden trabonspor denildiğinde üç istanbul takımına karşı korkusuzca başa baş mücdele ettiği için deriz....ama gel gör ki sadri şener ve ekibi kupa gelsin de önümüzdeki yıl avrupaya gitmesek de olur demeye getiriyor aldığı kararla.....
başkanın deyimiyle tenekeyi alcaz diye fenerle aynı tarafta olmak istemiyorum,
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen güveniyorum sende güven kardesm şikecıler bile şikenin olduğunu bile bile başkanlarını savunuyorlar biz daha olumlu mu olumsz mu belli olmayan bi karar için başkanı istifaya çağırıyoruz sadri şenerin ne ranti olacakki fenere yalaklik yapsın sadri şener hepimizden daha çok trabzonsporlu hayatı bu klüpte geçti sonuna kadar güveniyorum sadri şenereFark var
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAA!Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
aman Türk futbolu batar dedik demiröreni desteklemeyin dedik.en büyük darbeyi şener den yedik.bundan sonra tek duam var.bize bunu reva gördünüz ya koca koca adamlar ceblerinizi düşündünüzya umarım demirören sizin ihanetinizle seçilir uefa inşallah beş sene ceza verir.işte o zaman meydanda yargılanırsınız.şimdi bakacağız uefa blöf mü yapıyor.şike varmı yokmu tiyatrosu nasıl oynanır sizi oynatarak gösterecekler.bizim hakkımızı yiyenin değil göz yumanında ses çıkarmayanında çanak tutanında dili lal olsun.İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum