Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu zamana kadar hiç bi kötü işin altına girmedi sadri şener onun için sonuna kadar güveniyorum
    1-) egemen'i tek başına kafasına göre kadrodışı bırakması
    2-) teknik direktörlüğe samat aybaba yı getirmesi tepkiler üzerine avrupa dehası hogo bross a takımı emanet etmesi
    3-) sözleşmelerin yenilenememesi
    4-) transfer beceriksizlikleri
    5-) 58.madde'nin değişmesi oylamasındaki oyunun renginin belirsizliği
    liste uzamadan gerekeni yapar umarım!

Yorum

• ''Kupanın ruhu geldi, tenekesi kaldı'' diyen Sadri Şener, güya tenekesini almak için bu yola girişti ama gelen ruhunu geri teslim etti.

Yorum

• Tuncay Bekiroğlu'nun ne icraatini gördük arkadaşlar Halil'in transferi mi?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          açıkçası şu yönetimde takdir etdiğim tek kişi tuncay bekiroğlu...o kalsın diğerleri gitsin.vakit espiri değil icrat vakti...
          evet tuncay bekiroğlu yönetimdeki tek yöneticiye benzeyen adam zaten diğerleri çöp

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya yıldırım demirörenin başkan olması garanti zaten yani adamı biz başkan yapmdk bildiğim kadarıyla eski federasyona göre daha çok ve önemli mevkilerde üye bulndrcz bu kötü sistemde illaki kendi çıkarları için bazı sözler karşılığı sadri şener bu yolu seçti bu zamana kadar hiç bi kötü işin altına girmedi sadri şener onun için sonuna kadar güveniyorum
            Bir santrançta rakibinin kalesini, atını, filini, piyonlarını yiyebilirsin. Ancak rakip sana bunları bilerek yedirebilir, amaç son piyon ve vezirle seni mat etmek olabilir.
            Tehlikeli sularda yüzüyoruz.
            İnşAllah Sadri dediğin katar zeki aynı zamanda dikkatlidir

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim bu tavırdan anladığım şudur ;

Trabzonspor geçen sene şike yapmıştır.Tapelerde olmayan başka şeyler dönmüştür.

Yasa değişikliğine onay veren, 58 değişsin diye çırpınan, Y.D'yi destekleyen bir kulüp temiz olamaz.Net.

(Bana bu satırları yazdırdılar ya ahirette iki elim yakalarında olacak)
              Tamamen katiliyorum.Baska aciklamasi olamaz.Kupa verecegi falan yok tupcunun.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ''Kupanın ruhu geldi, tenekesi kaldı'' diyen Sadri Şener, güya tenekesini almak için bu yola girişti ama gelen ruhunu geri teslim etti.
                Kupanın Ruhuna el fatihaaa......
                Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

bide şu var fenerin desteklediği kişiyi biz niye destekliyorms onlar müslümaniz diyorsa biz din mi değiştirecez demekki çıkarlarımza uyuyor y.demirören başkanın illaki bi bildiği vardır
                  hocam sen gerçekten biraz istirahat et istersen..halisülasyon görüyor olabilirsin!

Yorum

bide şu var fenerin desteklediği kişiyi biz niye destekliyorms onlar müslümaniz diyorsa biz din mi değiştirecez demekki çıkarlarımza uyuyor y.demirören başkanın illaki bi bildiği vardır
                    İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadasim demirorenin stratejisi belli ceza yok gerekirse avrupaya gitmeyelim.... neyleyim kupayi bize bu sureci yasayan adamlar cezasini cekmedikten sonra, gecen sene sampiyonluk kupasiyla meydana girecek takimi izleyemedikten sonra neyleyim teneke parcasini... dolayisiyla s.sener in izlemesi gereken tek yol suclularin ceza cekmesi icin ugrasmaktir

Onur, biz cikarimiz Avrupa'dan men edilmek mi? Demirören bunu istiyor cünkü, yeterki Fener kurtulsun istiyor.

Al izle ve sonra tekrar düsün...

Demirören: "..Fenerbahcemiz..."

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu arada İ.Hacıosmanoğlu "Kendisine destek verdiği başkanların boşalttığı koltuklara oturmak yakışır" diyerek S.Şener'in Kulüpler Birliği Başkanı olacağını mı ima ediyor, yoksa başkana İstanbul uşağı göndermesi mi yapıyor?

Yorum

• Sadri Şener saygı bekleme artık... paranın esiri olmuş kukla başkan istemiyorum... yalaka hiç istemiyorum... yalancı başkanı asla istemiyorum...
                        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Sadri Şener; 1- "ismi şike dosyasında geçen biri TFF başkanlığına aday olmamalı"
                          2- "Yıldırım Demiröreni Desteklemiyorum"
                          3- "Başkan adayından taleplerimiz olucak en başta kupamız kabul görürse destekleriz"

Allah Aşkına Sadri Başkan, ALLAH bir de, Şehadet getir, sonrada kalan ömrü hayatında tek laf etme

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tuncay Bekiroğlu'nun ne icraatini gördük arkadaşlar Halil'in transferi mi?
                            Konusmasini biliyor en azindan...Digerlerine nazaran daha profesyonel bir durusa sahip...En azindan bunlar var adamda...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak muhammet terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir santrançta rakibinin kalesini, atını, filini, piyonlarını yiyebilirsin. Ancak rakip sana bunları bilerek yedirebilir, amaç son piyon ve vezirle seni mat etmek olabilir.
                              Tehlikeli sularda yüzüyoruz.
                              İnşAllah Sadri dediğin katar zeki aynı zamanda dikkatlidir
                              Ben güveniyorum sende güven kardesm şikecıler bile şikenin olduğunu bile bile başkanlarını savunuyorlar biz daha olumlu mu olumsz mu belli olmayan bi karar için başkanı istifaya çağırıyoruz sadri şenerin ne ranti olacakki fenere yalaklik yapsın sadri şener hepimizden daha çok trabzonsporlu hayatı bu klüpte geçti sonuna kadar güveniyorum sadri şenere
                              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Hala "ya ama kupamızı alacak" tavrında arkadaşlar görüyorum.

fenerbahçe ile aynı adayı destekliyoruz farkında mısınız? fenerbahçe kendine zarar verecek adayı destekler mi ?Hadi diyelim kupayı verdiler, susacak mıyız ? Bir teneke parçası mı tüm isteğiniz.Sistem aynı işlesin mi ?

Sadri Şener geçen sene kaç maç bağlaığını çıksın açıklasın.Tape'lerde olmayan şikeyi nasıl yapmış ? Büyük meziyet doğrusu.Yıldırım Demirören'i destekleyen her kurum, kişi şikecidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X