soruyorum biz çekimser kalcaz deseler yarın yine istifa etmelimilerdir bence etmeli ya sizce
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ama bende diyorumki, eger Demirören desteklenmese bile Yönetim'in istifa etmesini gerektirecek bir baska neden var.Oysa bu olaya kadar acilan "Yönetim istifa" Basliklarin tamami kapatildi. Birazda ona öfkeliyim ben, cünkü yapilmayan Stoper Transferi yüzünden belkide PSV'dan 6 tane gol yedik ve üstelik ezilerek elendik. Demirören'in desteklenmesi ise, ap ayri bir skandal zaten. Iyiki bu oldu diyorum, cünkü Yönetimin yaptigi hatalari, daha dogrusu yapmadigi transferleri bile görmezden gelenler vardi. Simdi onlarda artik "Istifa" demek zorundalar.
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoruyorum biz çekimser kalcaz deseler yarın yine istifa etmelimilerdir bence etmeli ya sizceİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın tepkisinden felan geri adım atarlarsa,atmasınlar!
Hacıosmanoğlu gerçekleri nasılda güzel anlatmış.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ama bende diyorumki, eger Demirören desteklenmese bile Yönetim'in istifa etmesini gerektirecek bir baska neden var.Oysa bu olaya kadar acilan "Yönetim istifa" Basliklarin tamami kapatildi. Birazda ona öfkeliyim ben, cünkü yapilmayan Stoper Transferi yüzünden belkide PSV'dan 6 tane gol yedik ve üstelik ezilerek elendik. Demirören'in desteklenmesi ise, ap ayri bir skandal zaten. Iyiki bu oldu diyorum, cünkü Yönetimin yaptigi hatalari, daha dogrusu yapmadigi transferleri bile görmezden gelenler vardi. Simdi onlarda artik "Istifa" demek zorundalar.
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledema öylekurtuluş bunda desem
sabrederiz keşke o günleri görsek.. yönetimden her manada emin olabileceğimiz bir yapı olurdu iyi futbol oynardık belki cok yenilirdik ama dik dururduk.. ben isterdim barışım
Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dahil herkes bu süreçte bir çözülme yaşansın istemiyordu.Yönetim transferde hata yapsa da şike olayında başladığı işi bitirmeleri için göz yumuluyordu.Ben de yönetimin bu süreçte kötü futbolla,yapılmayan transferlerle yıpratılmasına karşıydım.Bu akşam yaptıkları şey,herşeyin ötesinde bişey.Bundan dolayı çözülme,yıpranma yaşayabiliriz,hatta yaşamalıyız,çünkü temelden dinamit yemiş gibi olduk.Şimdi şikeye karşı duruşumuzu kaybettik,bu süreçte dün yönetime sonuna kadar destek olmalıydık,bugün sonuna kadar karşısında durmalıyız...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Diğerleri farklı mı? Nuri Albayrak, Özkan Sümer...?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum