Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• soruyorum biz çekimser kalcaz deseler yarın yine istifa etmelimilerdir bence etmeli ya sizce

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yazık sana hiç bir saygıyı haketmiyorsun
      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet ama bende diyorumki, eger Demirören desteklenmese bile Yönetim'in istifa etmesini gerektirecek bir baska neden var. Oysa bu olaya kadar acilan "Yönetim istifa" Basliklarin tamami kapatildi. Birazda ona öfkeliyim ben, cünkü yapilmayan Stoper Transferi yüzünden belkide PSV'dan 6 tane gol yedik ve üstelik ezilerek elendik. Demirören'in desteklenmesi ise, ap ayri bir skandal zaten. Iyiki bu oldu diyorum, cünkü Yönetimin yaptigi hatalari, daha dogrusu yapmadigi transferleri bile görmezden gelenler vardi. Simdi onlarda artik "Istifa" demek zorundalar.
        Ben dahil herkes bu süreçte bir çözülme yaşansın istemiyordu.Yönetim transferde hata yapsa da şike olayında başladığı işi bitirmeleri için göz yumuluyordu.Ben de yönetimin bu süreçte kötü futbolla,yapılmayan transferlerle yıpratılmasına karşıydım.Bu akşam yaptıkları şey,herşeyin ötesinde bişey.Bundan dolayı çözülme,yıpranma yaşayabiliriz,hatta yaşamalıyız,çünkü temelden dinamit yemiş gibi olduk.Şimdi şikeye karşı duruşumuzu kaybettik,bu süreçte dün yönetime sonuna kadar destek olmalıydık,bugün sonuna kadar karşısında durmalıyız...

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          soruyorum biz çekimser kalcaz deseler yarın yine istifa etmelimilerdir bence etmeli ya sizce
          Stoper olayindan beri etmeliler zaten. Umarim ederlerde bu sene Trabzona gidip rahat rahat TS Club'dan alisverisimi yaparim. Aksi taktirde bunlar oldugu sürece maddi destegim olmayacak.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• sadri şener ile birlikte
            !

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarın tepkisinden felan geri adım atarlarsa,atmasınlar!

Hacıosmanoğlu gerçekleri nasılda güzel anlatmış.
              TFF başkanlığını değil ama ilk seçimde Trabzonspor başkanlığını şimdiden kazandı.
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet ama bende diyorumki, eger Demirören desteklenmese bile Yönetim'in istifa etmesini gerektirecek bir baska neden var. Oysa bu olaya kadar acilan "Yönetim istifa" Basliklarin tamami kapatildi. Birazda ona öfkeliyim ben, cünkü yapilmayan Stoper Transferi yüzünden belkide PSV'dan 6 tane gol yedik ve üstelik ezilerek elendik. Demirören'in desteklenmesi ise, ap ayri bir skandal zaten. Iyiki bu oldu diyorum, cünkü Yönetimin yaptigi hatalari, daha dogrusu yapmadigi transferleri bile görmezden gelenler vardi. Simdi onlarda artik "Istifa" demek zorundalar.
                İyiki bu oldu dememeliyiz.Yönetimden kurtulmak için bu lekeyi yaşamamalıydık.Keşke dünyanın sportif olarak en kötü yönetimi olsalardı da ahlaki konularda dik dursalardı.Başarısız yönetimi saha sonuçları er geç götürür,biraz zaman kaybederdik sadece,şimdi zaman kazansak bile çok daha değerli şeyleri kaybediyoruz...

Yorum

• Son 24 saat Ts yonettimi istifa!!!!!!!!!!!

Yorum

• çok yanlış bir karar hiç beklemiyordum yazıklar olsun şener ve ekibine

Yorum

• Bu işte bir iş var !
                      • TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dema öyle kurtuluş bunda desem sabrederiz keşke o günleri görsek.. yönetimden her manada emin olabileceğimiz bir yapı olurdu iyi futbol oynardık belki cok yenilirdik ama dik dururduk.. ben isterdim barışım
                        inşaallah ilyas abim inşaallah
                        Entropi İyidir.

Yorum

• doğru olmadı. başka zaman bakarız içimizden aday çıksın diye şimdi çıktı bizimkiler beşiktaşın(fenerin neyse artık) adamına destek veriyolar.

beşiktaş hacıosmanoğlunu desteklesin; ozaman bizimkilerde demiröreni destekleyebilir.

Yorum

• sadri şener sözünü aldığın tenekeyide al evinde salona koy.baktıkça ihanetini hatırla.
                            İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                            Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                            Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben dahil herkes bu süreçte bir çözülme yaşansın istemiyordu.Yönetim transferde hata yapsa da şike olayında başladığı işi bitirmeleri için göz yumuluyordu.Ben de yönetimin bu süreçte kötü futbolla,yapılmayan transferlerle yıpratılmasına karşıydım.Bu akşam yaptıkları şey,herşeyin ötesinde bişey.Bundan dolayı çözülme,yıpranma yaşayabiliriz,hatta yaşamalıyız,çünkü temelden dinamit yemiş gibi olduk.Şimdi şikeye karşı duruşumuzu kaybettik,bu süreçte dün yönetime sonuna kadar destek olmalıydık,bugün sonuna kadar karşısında durmalıyız...
                              Abi, bunun adi "Transferde hata" mi gercekten? Bana göre hatali Transferler vardir, yani yapilmis olan Transferlerde hata olur. Mesela Adrian veya Sapara gibi. Ortada yapilmayan birsey var. Hatta bana göre bilerek yapilmayan bir Transfer var. Bunun adi olsa olsa "umursamamazlik olur". Peki neyi umursamadilar? Teknik heyetin zorlanmasini ve devaminda büyük ihtimal Avrupa Kupalarindan elenmeyi. Dahasida var. Bu yapilmayan Stoper Transferi acikca buna gösteriyor bence. Kaldi ki, Yönetimin Kulübün haklarini ne kadar savunduguda ortada. UEFA'nin bizi SL'e almasini bile az cok biz Taraftarlar sagladik. Yönetimin ne gibi cabasi vardi? Kulübün haklarini ne kadar savundular? Allah büyük ki Demirören olayi oldu, yoksa daha sert carpacaktik.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Diğerleri farklı mı? Nuri Albayrak, Özkan Sümer...?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X