yeeeeteeer şakacı sadri şener yeeeteeeerr !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallaha kardeş ben nuri albayrak zamanında bile böyle utanmadım bir fb li arkadışım bu sizin dik duruşunuz bu mu dedi utandım."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş yönetim gidecek.....Şakarların,kahramanların,sümerlerin,şe nerlerin,hacısalihoğulalrının,aktuların ve eski ne kadar yöneticilerin çoluk çoçuk dünür hısım akrabanın olmadığı içimizden genç dinamik bir yönetim gelecek dinazorlar kemikleşmiş yapılar çözülecek yeter artık arkadaş1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu değil işte diyeceksin , biz bunun mücadelesini veriyoruz ve başkanımızı istifaya çağırıyoruz diyeceksin ..Ayrıca sizin gibi metrislerde çağlayanlarda dayan büyükbaşkan diye bağırmıyoruz diyeceksin. Cünkü biz TRABZONSPOR taraftarıyız diyeceksin ....!
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+ Takimda 2 Stoper olmasina ragmen yapilmayan Stoper Transferi...
Aslinda sirf bu neden bile gitmeleri icin yeterli. Cünkü Transferde hata (mesela Adrian, Sapara, vs...) yaparsin ama hic caba göstermemek yada yapmamak, olduguna birakmak kabul edilebilir gibi degil.
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimza attım gittiEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş yönetim gidecek.....Şakarların,kahramanların,sümerlerin,şe nerlerin,hacısalihoğulalrının,aktuların ve eski ne kadar yöneticilerin çoluk çoçuk dünür hısım akrabanın olmadığı içimizden genç dinamik bir yönetim gelecek dinazorlar kemikleşmiş yapılar çözülecek yeter artık arkadaş
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız abi imzandaki olay olursa,taraftar 3 sene içinde bu üçlüyü bitirirkurtuluş bunda desem
sabrederiz keşke o günleri görsek.. yönetimden her manada emin olabileceğimiz bir yapı olurdu iyi futbol oynardık belki cok yenilirdik ama dik dururduk.. ben isterdim barışım
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Senerin ruhu gitti bedeni kaldi.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Birde söylemeden edemeyeceğim, Ünal Karaman göbek falan atsın, davul zurna çaldırsın düğün salonu tutsun sabaha kadar oynasın Mecnun başkanı serbest kaldı.. ne demek istediğimi bir maçımız öncesi mecnun başkanının dışarı çıkması temennisini dinleyenler anlayacaklardır.. Ş.G nin yanına kesinlikle yakışmıyorsun Ünal Karaman, başkanını da al defol git.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım seni yazılarından tanıdığım kadarıyla severim.Ama stoper olayıyla bunun ne alakası var yapma gözünü seveyim.Konumuz futbol,transfer,stoper değil.Bambaşka tellerden eleştiri yapıyoruz.Biz cinayet işleyen adamı idama götürüyoruz,sen küçükken de baklava çalmıştı onun da cezasını çeksin diyorsun.Eleştirilerinde yüzde yüz haklı olsan bile stoper değil ki şimdi meselemiz,sırtımızdan vurulduk onun derdindeyiz...Oysa bu olaya kadar acilan "Yönetim istifa" Basliklarin tamami kapatildi. Birazda ona öfkeliyim ben, cünkü yapilmayan Stoper Transferi yüzünden belkide PSV'dan 6 tane gol yedik ve üstelik ezilerek elendik. Demirören'in desteklenmesi ise, ap ayri bir skandal zaten. Iyiki bu oldu diyorum, cünkü Yönetimin yaptigi hatalari, daha dogrusu yapmadigi transferleri bile görmezden gelenler vardi. Simdi onlarda artik "Istifa" demek zorundalar.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Taraftarın tepkisinden felan geri adım atarlarsa,atmasınlar!
Hacıosmanoğlu gerçekleri nasılda güzel anlatmış.En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 23:20.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
Yorum