Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Hemen her kulüp desteklediği adayı açıkladı. Trabzonspor yönetimi kapalı kapılar ardında Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı toplantı sonrasında ne karar almıştır acilen açıklamalı?

Neden korkuluyor merak ediyoruz?
    Önce TRABZONSPOR

başkanımız çok muhteşem bir insan süper işler yapıyor bu açıklamalar onun fikirlerine aykırı o böyle şeyler konuşamaz(!)

Yorum

Bence acil bir organizasyonla klubü telefon ve mail bombardimanina tutalim gerekirse tesileri basalim demiröreni desteklemek bize ihanettir !!!
      EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

Hacıosmanoğlunu destekliyordur,tüpçü ye sempati duyacak değil ya
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

dün herşey netleşsin bizde kararımızı vereceğiz dedi şimdi herşey net bakalım Trabzonspor u nekadar düşünüyorlar şimdi belli olacak ak koyun kara koyun...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Şahsi kanaatim 5 bin delegeli seçim olmadığı için TFF Başkanı seçiminde son güne kadar açıklama yapılamaz.

Son gün hatta son dakikaya kadar pazarlıklar görüş alış verişleri sürecektir. Hele de böyle bir ortamda ortaya atlayıp ben şunu destekliyorum demek hafif tabirle acemilik olur...
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

Büyük olasılıkla tüpçü seçilecektir. Yönetim tüpçüden gereken sözleri almanın peşinde herhalde. tarafsız kalmasını buna yorumluyorum...
              BMN|KOCAELİ

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şahsi kanaatim 5 bin delegeli seçim olmadığı için TFF Başkanı seçiminde son güne kadar açıklama yapılamaz.

Son gün hatta son dakikaya kadar pazarlıklar görüş alış verişleri sürecektir. Hele de böyle bir ortamda ortaya atlayıp ben şunu destekliyorum demek hafif tabirle acemilik olur...
                Yani yönetimin tavrı doğru mu?

Ben şahsen medyanın özellikle pazar gecesi uluerenin ısrarla Trabzon demirörene destek veriyor haberlerini seçimi etkileme çabası olarak görüyorum.Buna dayanarak yönetimin açıklama yapmaması iyi.

Demirörene seçimde destek verilmez ve seçim kaybettirilirse bu duruş daha değerli olacak gözümde.Demirörene destek kararı çıkarsa o zaman yönetim gözümde biter.
                *
                *
                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Senin kupanı Hacı'dan başkası vermez hacı
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Psv maçı oynansın sonra açıklarlar
                    ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                    verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                    Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

Niye formül arıyorlar anlamıyorum
                      Puan silme de olmasın, küme düşme de formülüne ne diyeceksiniz?
                      - Olur mu öyle şey. Nasıl hayata geçirecekler bunu. Varsa suçun yiyeceksin cezayı oturacaksın aşağı. Böyle bir karar alacaklarsa 2-3 sene ne diye maç yapacağız, ne diye oynayacak bu takımlar.

Ama bir formül aranıyor..
                      - Niye formül arıyorlar bunu da anlamıyorum. Kitapta yazmıyor mu ne ceza verileceği. Verirsin o cezaları olur biter.

başkanımız öncelikle kupa diyor, kupayı aziz verecekse onu desteklerim diyor, bence de en mantıklısı bu saatten sonra budur. diğer işler bizi enterese etmez, gördüğünüz gibi sahada değğişen bir şey yok, şike falan hikaye, aslolan hakem yönetimleridir ve onlar geçen seneden de kötü. bizi hiç kimse sevmiyor artık, bu nedenle başka işlere girmeye gerek yok. kupamızı alalım, asillik bizde kalsın ve hakemleri yenebilecek kadro ve gerekli örgütlenmeyi sağlayalım. hacıosmanoğluna kimse oy vermez. kendini rezil ediyor seçime katılarak. sporla alakalı ne iş yapmış ben bilmiyorum, kaldı ki mecnun odyakmazla arası da çok iyidir, bunu da biliyorum.
                      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Şike yapan takımlarla aynı safta yer almak ne kadar adilikse ; Trabzonspor'un çıkarı için Türk futbolunu hiçe saymak da o kadar adiliktir.
                        Biz Fener taraftarı değiliz şerefsizlikle gelen başarıyı kabullenelim.

Gerekirse 3-5 sene Avrupaya gitmeyiz diyen bir adamı sırf kupamız verilecek diye çıkarımız doğrultusunda destekliyorsak şeref yoksunluğundan dem vurduğumuzu Fenerbahçe'den ne farkımız kalır ?
                        #Dik oyna

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Seçimler Bizans Oyunu şeklinde geçer. En son genel kurulu hatırlayın. Sn. Başkan orada istediği gibi at oynatmıştı. Azize' nin yokluğunda Demirören' in adaylığı sözkonusu olunca bizim başkan orada her istediğini yapar. Merak etmeyin. Çünkü orada genel kurulda politika uygulayabilecek cesaret, güç, bilgi ve zeka sadece Sadri Şener' de var. Klüpten ve başkandan net açıklama beklemeyin. Tüm kozlarını son gün oynar ve Azize' nin yokluğunda masada kazanan biz oluruz. Rahat olun. Forumdan başkana ve yönetime destek şeklinde açıklma bekliyorum. Oda, dernek, borsa vs. seçimlerinde bulunan arkadaşlar bilirler. Bu işlerde tecrübe, çalışma ve 2, ve 3. liglerden gelen oylar da önemllidir. Başkan sert açıklamalarla Azize gibi nefret toplamak istemiyor. İşini bilir. Relax...
                          <Free Palestine>
                          2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

önceleri ben kupa istemiyorum febe düşsün gerisi gelir nasılsa diyordum ama şu anda önce kupamı versinler diyorum

hacıosmanoğlu Trabzonspor'lu olabilir ama burda takım sözkonusu değil Türk futbolunu yönetecesin apartman değil o yüzden hacıosmanoğlunun trabzonsporluluğuna birşey diyemem ama ne trabzonspor'u nede Türk futbolunu yönetecek kapasitede bir kişi olmadığını düşünüyorum.

birde sadri başkan boş durmuyor bence daha geçen hafta 59 2. ve 3. lig klüpleriyle yemek organize etmedimi ? oda kulis yapıyor oda yandaş topluyor başkanın duruşu iyi bizim 6S gibi arkamız kuvvetli değil malesef oyüzden sesiz ve derinden gitmekte fayda var...
                            En son Buğra Sekban tarafından düzenlendi; 21.02.2012, 11:15.
                            KING M'BİA

Yorum

Hiç bir şart altında Demirörenm desteklenemez,desteklenmemeli....Başkanın son açıklamalarını omurgalı bir duruş olarak görmüyorum...

Yorum

Yükleniyor...
                              X