Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar sessiz kalınmaz çık açıklama yap

Yorum

• demirören ve ekibi TFF başkanlığına aday oluyormuş ve fanatikin haberine göre küme düşme ve puan silmeyi uygulamayacak mahkeme sonucunu bekleyecekmiş uefa diretirse de dik durup gerekirse ceza almayı göze alacakmış.BURADAN YAZIYORUM eğer bu adamı bizim başkan ve yönetim desteklerse BU YÖNETİM TRABZONSPORDAN İSTİFA EDENE KADAR Trabzonsporluluğumu rafa kaldıracağım...
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Yönetim İstifa!!

Haklarımızı savunamayan, başkalarının maşası olmuş bir yönetim istemiyoruz!!
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• kesinlikle derhal istifa etmeli özkan sümer yaptığı gibi gitmeli başkan.

Yorum

• Taraftarı temsil edemeyen bir yönetim kulüpten uzaklaştırılmalıdır..

Yorum

• Çok aceleci davranmayalım arkadaşlar.Tamam kızıyoruz ediyoruz ama Sadri başkan'ın bu kadar eleştirilerimize rağmen,hala net fikri nedir, bu konuda bilgimiz yok.Peşin karar vermek çok da sağlıklı değil.Biz , başkanı en çok eleştirdiğimiz zamanlarda,ortaya çıkan tapelerden sonra adamın nelerle ve de kimlerle yalnız başına,arkasında hiç bir siyasi ve medya desteği olmadan mücadele etmesini alkışladık.Şimdi geldiğimiz nokta ile o gün bulunduğumuz nokta arasında çok da fazla bir fark yok bence.Bekleyelim bakalım ne olacak!!
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• sonunda bende pes ettim. savunulacak hiç bir yanımız kalmadı. milletin iyi kötü bi duruşu var. bizde herhangi bir duruşta yok. ben bu süreçte ne yaptık neyi istedik neyi destekledik bilmiyorum. sözler farklı söylendi, icraatlar farklı yapıldı.

bende pes ettim Sayın Şener...
                Oscar CARDOZO
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• eğer söylentiler doğru ise..ali koç ve nihat ile yıldırım demirörene gittilerse bırakın istifayı taşlanmaları lazım..

Yorum

• Sadri Şener'i ve yönetimi eleştiren arkadaşlara hak veriyorum ama bir de soru sormak istiyorum : Sizce başka bir başkanımız olsa ve asıp kesse idi, sonuç değişir miydi? Yani sorun sadece başkanın tutumunda mıdır? Yoksa daha ileri boyutta birşeyler mi var?
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener'i ve yönetimi eleştiren arkadaşlara hak veriyorum ama bir de soru sormak istiyorum : Sizce başka bir başkanımız olsa ve asıp kesse idi, sonuç değişir miydi? Yani sorun sadece başkanın tutumunda mıdır? Yoksa daha ileri boyutta birşeyler mi var?
                      abi bu yaptıkları tek vukuat değilki..takımı içeridede yönetemiyorlar..dışarıya karşı savunamıyorlar bile..

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi bu yaptıkları tek vukuat değilki..takımı içeridede yönetemiyorlar..dışarıya karşı savunamıyorlar bile..
                        TS'u yönetememeleri konusuna katılıyorum. Maalesef bu "yönetememe" problemi tüm TS yönetimlerinde var, sadece bunlara özgü değil, keşke öyle olsaydı ! Ama benim sorum farklı, bu olayı başkası olsa lehimize çevirebilir miydi sizce? TS'un böyle bir gücü var mı?
                        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• bi durun be kardeşim.bi federasyon seçimi olsun lig sonunu bekleyelim.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS'u yönetememeleri konusuna katılıyorum. Maalesef bu "yönetememe" problemi tüm TS yönetimlerinde var, sadece bunlara özgü değil, keşke öyle olsaydı ! Ama benim sorum farklı, bu olayı başkası olsa lehimize çevirebilir miydi sizce? TS'un böyle bir gücü var mı?
                            çevirebilecek birinin o koltuğa oturması gerekiyor..anadolu kulüplerini bırakalım sadece karadeniz kulüpleri ile görüşsek birinci, ikinci ve üçüncü ligden en az 25 kulübü federasyon seçiminde lehimize oy verdirtebilirdik.

Yorum

• Ne yazıkki hıc bır konuda net olmadılar.Sıke surecınde hep bı Flu takıldılar...Galatasaray Bursaspor hatta Orduspor kadar net olamadılar.Ne sis yansın ne kebab yansınla ılerledıler..Benki Yonetimi su ana kadar en cok savunan adamımdır...Taraftar hep acabamı? deyıp durdu..bır kez net olun be kardesım!
                              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çevirebilecek birinin o koltuğa oturması gerekiyor..anadolu kulüplerini bırakalım sadece karadeniz kulüpleri ile görüşsek birinci, ikinci ve üçüncü ligden en az 25 kulübü federasyon seçiminde lehimize oy verdirtebilirdik.
                                - Kim mesela?
                                - İsmi zikredilenlerin gerçekten Trabzonspora başkan olma arzusu içinde olduklarını zannediyor musun?
                                - Adaylık için can atan var m, can atanların gerek bilgi gerekse de maddi olarak kapasitesi nedir?

Yorum

Yükleniyor...
                                X