Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası Serüvenimiz | Rakibimiz Medical Park Antalyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziraat Türkiye Kupası Serüvenimiz | Rakibimiz Medical Park Antalyaspor

Carsamba günü 3.kademe kuralari cekiliyor.

Bu sezon bu kupayi almamiz gerekiyor,umarim iyi bir kura cekeriz.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

evet cafer abi bu sene bu kupa bizim olmalı.
    Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
    NORTHERNER
    RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

Evet Kupayi tekrar müzemize götürmemiz lazim.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Statü değişti malum. Grup falan yok. 3. kademe 4. kademe çeyrek final yarı final ve final.

O kadar saçma ki 3. ve 4. kademe tek maçlı eleme usulü ile oynanıcak ve küçük sayıyı çeken takımın evinde oynanıcak. Finaller ise tarafsız sahada tek maç oynanacak.

Yanlış mı biliyorum?

Yorum

Kalede Onur olmak üzere,ligde ilk 11 de kullanmadığımız oyuncuları kullanmalıyız....

Yorum

İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kalede Onur olmak üzere,ligde ilk 11 de kullanmadığımız oyuncuları kullanmalıyız....

niye, bu kupanın önemi yok mu ?
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              niye, bu kupanın önemi yok mu ?
              Türkiye sınırları içindeki hiç bir maçın önemi yok...Lig zaten yeterince yoruyor,UEFA maçları öncesi takımı yormaya hiç gerek yok.Arsene Wenger usülü ilk 11 de oynatmadığımız topçularla oynamalıyız,en azından çeyrek finale kadar.Elenirlersek de dert değil benim açımdan....
              En son fincher tarafından düzenlendi; 26.12.2011, 22:24.

Yorum

Türkiye sınırları içindeki hiç bir maçın önemi yok...Lig zaten yeterince yoruyor,UEFA maçları öncesi takımı yormaya hiç gerek yok.Arsen Wenger usülü ilk 11 de oynatmadığımız topçularla oynamalıyız,en azından çeyrek finale kadar.Elenirlersek de dert değil benim açımdan....
                Bu sadece senin düsüncen,Trabzonsporun amaci her kulvarda zirve olmalidir.

Müzemize gelecek hicbir kupanin bize zarari yok.

Gelecek sezonda avrupada olmak istiyorsak her alanda basariyi sonuna kadar kovalamaliyiz.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

fenerbahçe küme düşerse ligin tadı çıkmaz gibi şeyler söyleniyor; türkiye kupası 30 yıldır gayet zevkli....
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Onur artık bir yerlerden başlamalı.Bu da Türkiye Kupası ile olmalı bence.İyi bir kura çekeriz inşallah.Statü değişmesi kötü oldu bence her ne kadar daha az maç oynayacak olsa da futbolcular tek maçlı eleme usulü olacak.Daha da zor olacak gibi.İnşallah 2 sezon önceki gibi kupayı müzemize getiririz.Gerçi bu ülkede futbol mu kaldı kupa kazansan ne olur kazanmasan ne olur.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Türkiye sınırları içindeki hiç bir maçın önemi yok...Lig zaten yeterince yoruyor,UEFA maçları öncesi takımı yormaya hiç gerek yok.Arsene Wenger usülü ilk 11 de oynatmadığımız topçularla oynamalıyız,en azından çeyrek finale kadar.Elenirlersek de dert değil benim açımdan....
                      Avrupaya açılan en kestirme yolu kapatalım diyosun şu şartlarda yani....
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avrupaya açılan en kestirme yolu kapatalım diyosun şu şartlarda yani....
                        Zaten şuan Avrupada son 32 takım arasındayız.Öncelikle bunu düşünmek zorundayız.Ayrıca velev ki derdimiz seneye Avrupada olmak,bunun için bu kupaya ihtiyacımız yok.Ligi 8. de bitirsek Avrupaya gidebiliriz.Avrupaya gitme işine lig bittikten sonra asılabiliriz.Ayrıca dediğim şey,oynamayalım elenelim değil.Burakı,Zokorayı,Colmanı bu maçlarda yıpratmayalım...Kaleye Onuru koyalım.Volkan şen,jebrin,Sapara,Henrique,Brozekler,Sercan,Eren,M .Yumlu,Aykut vs bu kupada değerlendirilsin.Bu adamlar iyi oynarsa bunlarla da alırız biz bu kupayı.5-6 sene önce Arsene Wenger kupa için tamamen ayrı bir takım kurdu gençlerden ve yedeklerden kurulu.2. takımını hazırladı,oynattı ve o kupayı kazandı.Hatta finalde bile asları almalı,bu takımı buraya gençler getirdi,finali onlar oynayacakalar dedi.Şenol Hocadan da böyle bir hamle bekliyorum.30 kişilik takımdan 2. takım kurulur,çatır çatır da top oynar.İlla elenmek zorunda değiliz...
                        En son fincher tarafından düzenlendi; 26.12.2011, 23:46. Sebep: Eren kiralanmış...

Yorum

Yedek ağırlıklı olması gerektiğine kısmen katılıyorum. Tamamen farklı bir onbir biraz maceracılık olur ama kupa maçlarında asgari 5-6 kişi değişmeli. Ligde yapılmayan rotasyon kupada denenmeli bence de.

Geçen yıl Beşiktaş'la yaptığımız kupa maçını düşünün. İkinci yarıda titremişti Beşiktaş.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fenerbahçe küme düşerse ligin tadı çıkmaz gibi şeyler söyleniyor; türkiye kupası 30 yıldır gayet zevkli....
                            hahah hiç bu açıdan bakmamıştım
                            "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hahah hiç bu açıdan bakmamıştım
                              Bunu Egemen Korkmaz twitter da dedi.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                              X