Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası Serüvenimiz | Rakibimiz Medical Park Antalyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaybedicez gibime geliyor. Bizim şansımız ne antalya'ya nede kayseri'ye dönüyo.

Yorum

• cekebıleceğımız en ıyı kurayı cektık takım antalyaspor macında hırslı olcaktır ustelık antalya 2 maç daha kaybettımıydı tam kupa macının olduğu hafta dusme potasında demektırkı buda ısımıze gelır..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antalyaspor küme düşme potasına gitgide yaklaşıyor....

bu haftada muhtemelen puan kaybedecekler.....

Bizimse bize çok enerji kaybettiren avrupa maceramız artık sona erdi kafamız biraz daha rahat....

rakip nasıl oynarsa oynasın biz kendi futbolumuzu sahaya yansıtırsak bu ligde yenemeyeceğimiz hiç ama hiç bir takım yok...
        Tam da benim düşündüklerimi yazmışsın üstat. Sonuna kadar katılıyorum.

Yorum

• Lig maçındak kalan yüklü bir hesabımız var.
          Futbolcu arkadaşlarımızın gerekeni yapacaklarından şüphem yok.

Maçtan sonra da mehmet özdilek in yüzünü özellikle seyredeceğim. Bize attıkları her golden sonra havada parendeler atıyordu, bakalım bu maçta ne yapacak!
          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Her zamanki Antalyaspor maçlarında olduğu gibi rakip 11 kişi ile defans yapacağı için kısır bir maç olacak gibi geliyor bana ancak erken gol bulursak dağılırlar.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• şikeli ve şaibeli ligin şaibeli kupası

önemsememek lazım
              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Ali Tandoğan'dan maç sonrası yeni bomba.
                ''Şampiyon yenemeyiz''

Yorum

Yükleniyor...
                X